TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4531
30.6.11 21:59

dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 22:08

Aleco, ja si plan psat nebudu, nevim, jak to berou v kazde porodnici, ale moje kamoska si psala a rikala, ze to stejne nikdo necetl. A ja taky nevim, co vsechno budu a nebudu chtit, az budu mit porodni bolesti. Navic, u nas v porodnici se stejne na vsechno ptaji, takze reknu, co chci a co bych nechtela. Brisko si mazu kremem pro tehulky a ted uz mi dosel, takze i normalnim. I kdyz, je to individualni, nekomu se strie udelaji i tak, nekomu by se neudelaly ani bez kremu, ale je to dobre mazat, si myslim :-).

Peggysko, vitam te :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 22:09

Aleco, dobrou noc preji :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 22:13

Peggysko, koukala jsem, mas pekne fotecky ;-). Vetsina z nas tu ma v profilu fotky jen pro pratele, tak jestli si te muzeme pridat do pratel, at se taky muzes podivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 22:27

děkuji a přidejte budu ráda :kytka: …já taky mažu a mažu a stejně se mi strie udělaly…máme je v rodině…mamka je měla v těhotenství taky a to je hubeňour…nám taky na kurzu,co dělá pa řekla,že plán je zbytečnej…že je radši,když ta maminka otevře pusu a sama si o vše řekne,než když strčí do ruky kus papíru a chce ho dodržet na 100 %…což se prý nikdy nedá…protože pa nemůže s každým prdem koukat do papíru,jestli je to podle plánu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 22:32

Holky neměla jsem porodní plán při prvním porodu a nebudu ho mít ani teď.Jako jsem při prvním těhu chodila na přípravu k porodu.Bylo hezký že nám vysvětlovali jak máme dýchat atd.Praxe byla úplně jiná a já si dýchala tak jak mi to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605

A vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605

Ani jsem nepřivítala peggysku. Vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 22:33

já si taky myslím,že na nějakej kurz ani nevzdechnu,ale tak čekáme první,tak chci být co nejvíc poučená a připravená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 22:34
marki77 píše:
Ani jsem nepřivítala peggysku. Vítej :mavam:

děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 22:49
peggyska píše:
děkuji a přidejte budu ráda :kytka: …já taky mažu a mažu a stejně se mi strie udělaly…máme je v rodině…mamka je měla v těhotenství taky a to je hubeňour…nám taky na kurzu,co dělá pa řekla,že plán je zbytečnej…že je radši,když ta maminka otevře pusu a sama si o vše řekne,než když strčí do ruky kus papíru a chce ho dodržet na 100 %…což se prý nikdy nedá…protože pa nemůže s každým prdem koukat do papíru,jestli je to podle plánu :lol:

:palec: :palec: Presne, to je i muj nazor. Neco si neprejes, ale kdyz jsou komplikace, stejne to udelaji a je ti to v tu chvili vlastne jedno, si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 22:49

Chodila jsem tam abych trochu věděla co mě čeká i když jsem věděla že realita může být úplně jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 22:53

Ja jsem tu mela 4 dvouhodinove lekce zadarmo, ale jen teorii o porodu, kojeni, poporodni depresi, apod. A ja uz mam tolik informaci, ze z toho uz magorim, vseho moc skodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 22:54

Ale zase kdyz mi mamka rikala, ze ona ani nevedela, ze existuje nejaka hlenova zatka, tak jsem nechapala 8-o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 23:09

Mondi,ono se dřív o ničem moc nemluvilo.Mi jsme se s mamkou bavili a tom jak rodila nás a myslím že v tý době bych neporodila ani omylem.Nikdo se s tebou moc nebavil.Přišlo mi to takový jako že teď udělej tohle a tohle a bylo po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí