Poradna duly
Jana Čurdová
Hezky den maminky
ja dnes celky den venku, rano do skolky, potom sem jela do prace odevzdat papiry, zensky mi tam osahaly brisko
pak jsem se stavila na pokec u zname a jela ke kamaradce, mela pracovni uraz tak sem ji vezla do nemocnice na kontrolu
potom jsme si daly ledovou kavu a sly jsme k moji dr kvuli ty stitni zlaze, rikala, ze me ted nebude rvat praskama
a nakonec jsme zasli na obed, mnam mnam
pak akorat do Lidlu na nakup,do skolky a domu
ted uz sem vyvalena v postely, mam toho dnes dost. jinak poslicci mam taky u druhorodicek to je normalni, ze je to brzy
a koupila jsem si dnes lnene seminko a vazeny caj z malinovniku, jen premyslim jak to nejlip vyuzit
![]()
Hannah84 píše:
holky jak to máte s prstýnky, nosíte je? já mám te´d poslední dobou trošku neteklejší prsty a otlačeniny od prstýnků, ale nechce se mi je sundávat
Jinak ja prstynek mam sundany a nosim na retizku. po zkusenosti z prvniho tehu jsem nechtela riskovat ![]()
mondi to je jak kdyz jdes ke dvema doktorum, kazdej ti rekne neco jinyho a taky si to hned obhaji, co?
ivet ty jsi teda akcni dneska ![]()
tak, ted jsem zbouchala ctvrtku melounu ![]()
janiii;-) píše:
mondi to je jak kdyz jdes ke dvema doktorum, kazdej ti rekne neco jinyho a taky si to hned obhaji, co?ivet ty jsi teda akcni dneska
tak, ted jsem zbouchala ctvrtku melounu
Mňam, melounek bych si taky dala, i když mi teď dvakrát po sobě po něm nebylo moc dobře
Já mám už skoro hotovo, dort hotový v lednici, nádobí sklizený, dárky zabalený a teď už jenom udělat chlapům něco k večeři, asi jim namažu chleba. No a večer ta údržba porostu, ať si doktorka zítra nemyslí, že bydlím v pralese ![]()
Ivet,při takový aktivitách zi dnešek asi rychle utekl co?
Flooa,dám jim šanci do zítra.Ale to víš že jsem měla v plánu jít utrácet.Potřebuju koupit ještě nějaký věci do porodky a na malou.No co aspoň mi ty peníze dýl vydržej.Ale jak tam zítra nebudou,ať si mě nepřejou
.Jen kdybych jim měla poslat nějaký peníze já.To by muselo bejt hned a za zpoždění ještě penále.
Taky jsem nezahálela.Dožehlila a zařadila jsem zbytek pidi oblečení a vlítla do krámu pro pečivo abych tu nepošla hlady.A melounek bych si taky dala.Vzala jsem si v krámě nektarinky,tak se na ně vrhnu.
Marki- to teda, kdybychom měli posílat peníze my a nebyly tam hned, to by byly penále jak …
Tak snad zítra a to jsem teda zvědavá, jak bude chodit mateřská
Já chci zítra v lékárně koupit ten maliník a lněný semíko a taky ten YAL gel, stojí kolem 200kč , to je docela pálka ![]()
Ahoj. Já má podobně akční den jako Ivet. Ráno jsem byla na krvi, pak v práci, jenže tam nás zrovna odcházelo k dnešnímu dni víc, takže jsem se zdržela víc než jsem čekala a ještě v té pojišťovně. Taky jsem se konečně dostala k dětské doktorce, přihlásit Karolínku. A teď jsem u mamky, za chvíli se chystám domů, tak snad zvládnu dočíst, jak jste se dnes měly vy ostatní.
floo ty si budes kupovat ten yal gel? ja jsem o nem premyslela taky, ale nakonec jsem se rozhodla ze do toho nejdu, nekde jsem tu na nejaky diskuzi cetla, ze to neni nic moc? ![]()
janiii;-) píše:
floo ty si budes kupovat ten yal gel? ja jsem o nem premyslela taky, ale nakonec jsem se rozhodla ze do toho nejdu, nekde jsem tu na nejaky diskuzi cetla, ze to neni nic moc?
Já si ho koupím, mělo ho několik mých kamarádek a hrozně si ho chválily, takže do něj půjdu taky.
Yal gel jsem měla i porové ale nevyužila jsem ho tak jsem ho prodala kámošce ktrá rodli po mě.Teď si ho koupím taky.Chci ještě ty jednorázový kalhotky a vložky do podprsenky.
marki77 píše:Škoda že na ten yal není taky kuponek do DM a aspoň ve 100kč hodnotě
Yal gel jsem měla i porové ale nevyužila jsem ho tak jsem ho prodala kámošce ktrá rodli po mě.Teď si ho koupím taky.Chci ještě ty jednorázový kalhotky a vložky do podprsenky.