TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
30.6.11 16:29

Hezky den maminky :-) ja dnes celky den venku, rano do skolky, potom sem jela do prace odevzdat papiry, zensky mi tam osahaly brisko :mrgreen: pak jsem se stavila na pokec u zname a jela ke kamaradce, mela pracovni uraz tak sem ji vezla do nemocnice na kontrolu :-) potom jsme si daly ledovou kavu a sly jsme k moji dr kvuli ty stitni zlaze, rikala, ze me ted nebude rvat praskama :dance: a nakonec jsme zasli na obed, mnam mnam :lol: :lol: pak akorat do Lidlu na nakup,do skolky a domu :-) ted uz sem vyvalena v postely, mam toho dnes dost. jinak poslicci mam taky u druhorodicek to je normalni, ze je to brzy :-) a koupila jsem si dnes lnene seminko a vazeny caj z malinovniku, jen premyslim jak to nejlip vyuzit :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 16:33
Hannah84 píše:
holky jak to máte s prstýnky, nosíte je? já mám te´d poslední dobou trošku neteklejší prsty a otlačeniny od prstýnků, ale nechce se mi je sundávat :-(

Jinak ja prstynek mam sundany a nosim na retizku. po zkusenosti z prvniho tehu jsem nechtela riskovat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 16:35

mondi to je jak kdyz jdes ke dvema doktorum, kazdej ti rekne neco jinyho a taky si to hned obhaji, co?

ivet ty jsi teda akcni dneska :wink:

tak, ted jsem zbouchala ctvrtku melounu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 16:56

JANII- az ja sama se divim :mrgreen: :mrgreen: ted budu zas tyden mrtva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 16:58
janiii;-) píše:
mondi to je jak kdyz jdes ke dvema doktorum, kazdej ti rekne neco jinyho a taky si to hned obhaji, co?

ivet ty jsi teda akcni dneska :wink:

tak, ted jsem zbouchala ctvrtku melounu :mrgreen:

Mňam, melounek bych si taky dala, i když mi teď dvakrát po sobě po něm nebylo moc dobře :roll: Já mám už skoro hotovo, dort hotový v lednici, nádobí sklizený, dárky zabalený a teď už jenom udělat chlapům něco k večeři, asi jim namažu chleba. No a večer ta údržba porostu, ať si doktorka zítra nemyslí, že bydlím v pralese :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 16:59

Ivet,při takový aktivitách zi dnešek asi rychle utekl co?

Flooa,dám jim šanci do zítra.Ale to víš že jsem měla v plánu jít utrácet.Potřebuju koupit ještě nějaký věci do porodky a na malou.No co aspoň mi ty peníze dýl vydržej.Ale jak tam zítra nebudou,ať si mě nepřejou :cert: .Jen kdybych jim měla poslat nějaký peníze já.To by muselo bejt hned a za zpoždění ještě penále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 17:00

Taky jsem nezahálela.Dožehlila a zařadila jsem zbytek pidi oblečení a vlítla do krámu pro pečivo abych tu nepošla hlady.A melounek bych si taky dala.Vzala jsem si v krámě nektarinky,tak se na ně vrhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 17:02

Marki- to teda, kdybychom měli posílat peníze my a nebyly tam hned, to by byly penále jak … :pocitac: :pocitac: :pocitac: Tak snad zítra a to jsem teda zvědavá, jak bude chodit mateřská :roll: Já chci zítra v lékárně koupit ten maliník a lněný semíko a taky ten YAL gel, stojí kolem 200kč , to je docela pálka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
30.6.11 17:02

Ahoj. Já má podobně akční den jako Ivet. Ráno jsem byla na krvi, pak v práci, jenže tam nás zrovna odcházelo k dnešnímu dni víc, takže jsem se zdržela víc než jsem čekala a ještě v té pojišťovně. Taky jsem se konečně dostala k dětské doktorce, přihlásit Karolínku. A teď jsem u mamky, za chvíli se chystám domů, tak snad zvládnu dočíst, jak jste se dnes měly vy ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 17:03

Ja si jdu zdrimnout… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 17:04
Mondík píše:
Ja si jdu zdrimnout… :wink:

Brou noc :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 17:11

floo ty si budes kupovat ten yal gel? ja jsem o nem premyslela taky, ale nakonec jsem se rozhodla ze do toho nejdu, nekde jsem tu na nejaky diskuzi cetla, ze to neni nic moc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 17:16
janiii;-) píše:
floo ty si budes kupovat ten yal gel? ja jsem o nem premyslela taky, ale nakonec jsem se rozhodla ze do toho nejdu, nekde jsem tu na nejaky diskuzi cetla, ze to neni nic moc? :nevim:

Já si ho koupím, mělo ho několik mých kamarádek a hrozně si ho chválily, takže do něj půjdu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 17:17

Yal gel jsem měla i porové ale nevyužila jsem ho tak jsem ho prodala kámošce ktrá rodli po mě.Teď si ho koupím taky.Chci ještě ty jednorázový kalhotky a vložky do podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 17:23
marki77 píše:
Yal gel jsem měla i porové ale nevyužila jsem ho tak jsem ho prodala kámošce ktrá rodli po mě.Teď si ho koupím taky.Chci ještě ty jednorázový kalhotky a vložky do podprsenky.
Škoda že na ten yal není taky kuponek do DM a aspoň ve 100kč hodnotě :-P :-P :-P Ty vložky a spoďáry jsem koupila na kuponky a stálo to pár kaček. A pak jsem ještě v lékárně kupovala ty síťovaný elastický s nohavičkou, jak se daj přeprat, měli jen od Tena Lady, nebo jak se to jmenuje, 5ks za 160kč, tak jsem je vzala a když jsem je doma ukazovala manželovi, tak nechápal :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí