Poradna duly
Jana Čurdová
jitu nerikal nic… musim teda rict, ze ted uz to boli mnohem vic, pred tim mi to obcas udelala taky, ale ted uz je to fakt bolest, jak kdyby mi tam nekdo pichal jehlama.
lezim a je to lepsi, jak jsem ted vstala, sla jsem si ohrat koprovku, byla jsem na nohou fakt jen chvili a zase me to zacinalo chytat ![]()
kocarek mame vybranej, bude do dvou tydnu. tak jeste dva tydny musi mala vydrzet, jinak ji budu vozit v trakari
![]()
ahojky holky tak jsem konečně dorazila ale uplně k.o dneska bylo šílené počasí…
U doktora v pohodě říkal že malá už je dostatečně vyvynutá takže kdyby náhodou se stalo že bduu rodit tak se nemusím bát jen prej by byla malinká..opět jsem nic nepřibrala tak jsem dostala vyhubováno že ais málo jím…přitom se cpu
jen nejím tučné jídla ale vesměs ovoce a zeleninu a když malá přibírá tak to nevadí ne ![]()
musím více odpočívat at je malá v pupíku alespon ještě 14 dní ![]()
Já jsem tady na emiminu našla tuhle o tom čípku diskuzi, má to docela dost holek a prý je to normální. Ale já už se snažím, se moc nenervovat ![]()
kolis tak to jsem moc rada, ze jste v poradku! takze ten vcerejsek byli jen normalni poslicci?
u vas dneska pekne leje, co?
janiii;-) píše:
jitu nerikal nic… musim teda rict, ze ted uz to boli mnohem vic, pred tim mi to obcas udelala taky, ale ted uz je to fakt bolest, jak kdyby mi tam nekdo pichal jehlama.
lezim a je to lepsi, jak jsem ted vstala, sla jsem si ohrat koprovku, byla jsem na nohou fakt jen chvili a zase me to zacinalo chytat
kocarek mame vybranej, bude do dvou tydnu. tak jeste dva tydny musi mala vydrzet, jinak ji budu vozit v trakari![]()
jani drž se je to hodně nepříjemné co,muj manžel včera kolem mě chodil a koukal a ptal se jak mi může pomoct no nechci ho vidět co bude dělat u porodu když ted byl zoufalý a to byli jen poslíčci ![]()
janiii;-) píše:
kolis tak to jsem moc rada, ze jste v poradku! takze ten vcerejsek byli jen normalni poslicci?
u vas dneska pekne leje, co?
no popisoval ajsem to doktorovi a říkal že prej jo byli ale šíleně pravidelní měla jsem je po 4 minutách a docela silné..jj dneska počasí děs..dopoledne na chcípnutí a pak slejvák že stěrače nestíhali ![]()
koliska píše:
ahojky holky tak jsem konečně dorazila ale uplně k.o dneska bylo šílené počasí…U doktora v pohodě říkal že malá už je dostatečně vyvynutá takže kdyby náhodou se stalo že bduu rodit tak se nemusím bát jen prej by byla malinká..opět jsem nic nepřibrala tak jsem dostala vyhubováno že ais málo jím…přitom se cpu
musím více odpočívat at je malá v pupíku alespon ještě 14 dníjen nejím tučné jídla ale vesměs ovoce a zeleninu a když malá přibírá tak to nevadí ne
Koli- koukej se pořádně nadlábnout! Já ti snad pošlu kus toho krtkova dortu
To už vydržíte, holky. Ale člověk se přece jenom cítí líp, když už mu řekne doktor, že kdyby se mimi už narodilo, nebylo by to tak hrozný. Ale jen ať tam ještě počkaj ![]()
kolis to ten muj ma na vsechno univerzalni reseni - sbal se, jedem do porodnice ![]()
tuhle mi bylo blbe po grilovani (zplacala jsem do sebe paty pres devaty) a on zase ze hned jedeme.
mu rikam - jasny, pojedem do porodnice a tam jim rekneme, ze jsem se precpala a je mi na zvraceni ![]()
Jani, teda, tak to moc dobře nezní. Fakt lež, ať malá ještě v bříšku vydrží ![]()
Kolis, a kolik malá má??? Koukám, že s tím přibíráním jsme na tom stejně. Já také už měsíc nemůžu přibrat ![]()
A ty mslíš, že když my nepřibíráme, tak malá ano??? ![]()
Floa, souhlas, ten zkrácený čípek má snad každá druhá. Taky proto už jen neležím…
Jani, klasický chlapi…Já jsem také na toho svého zvědavá
Ten mě zase chtěl nechat v nemocnici, když jsem mu poprvé řekla o tom čípku ![]()
Kolis, teda, po 4 minutách??? To je ale docela málo, ne?
Jani - tak to tedy koukej ležet! a kočárek určitě bude dřív než malá ![]()
koliska - dobře, že vše OK, jinak já ted za poslední měsíc taky nepřibrala ani kilo, ono prý se to ke konci někomu zastaví, a já jak je vedro tka jím většinou taky jen ovoce a zeleninu, tak to bude i tím, ale zase je to aspoň zdravý ![]()
Jani to je jak ten můj…na všechno má diagnozu"zaražený prdy"
i včera se mě ptal jestli to náhodou nejsou prdíky ![]()
Floa..já právě že jím,jen mi nechutná se přecpávat v takových hicech
Jitu..jj právě mi to dneska říkal Dr že malá přibírá normálně a má něco málo přes 2kila ![]()
jitu dneska fakt lezim, protoze sama vidim, ze je mi tak lip.
jinak jak jsem pres poledne spala, tak se mi zdalo ze rodim, kupodivu to nebyly nocni mury, ale naopak neskutecna sranda ![]()
najednou ve mne neco skublo, myslela jsem si ze uz to zacinam a misto toho ze me vypadlo klubko zizal ![]()
manžel má občas otázky typu: máš už stahy? a já prosím tě nevím co to je tak to nepoznám, ale ještě nic pravidelného nebylo, tak asi ne a on vždycky, tak jak něco, hned jedeme do porodnice
si myslí, že to bude rychlý a když mu řeknu, že to muže pak trvat třeba i dva dny, tak kouká vždy jak blázen ![]()
Jitule, jo, hodim sem pak fotecku kolotoce i s postylkou
. A jak dlouho tam pracujes? Si rikam, ze mas asi stesti na kolegy, kdyz se ti nechce na materskou… To teda v te skole, jak pracuje moje mamka, to je na palici
.
Marki, ti delnici jsou na ranu, muj tatka si taky stezuje, protoze ted dela nocni a kdyz se chce vyspat ve dne, tak mu triskaji rovnou pod oknem
. A s temi pocity jsem na tom uplne stejne, si prijdu hrozne paranoidni, furt cmucham, jestli mi nekdo neleze do baraku, na zahradu, no, clovek by se z toho zblaznil
.
Kolisko, uf, jeste, ze te to preslo a snad to jeste s Berusenkou a Jancou vydrzite, at se tam ti mimisci pekne dopecou
.
Jani, tak to ja jsem se tentokrat vyjimecne vyspala tak dobre, jak jeste dlouho ne
.
Flooa, ja jsem si vcera holila nohy a uz bojuju i s temi
.
Pajo, Pepu na grilu bych si tak dala! No, pecu ted aspon babovku
.
Hani, to je super, ze sis to uzila. Uzijte si montovani postylky, my jsme ji montovali asi pred 3 tydny - teda pritel ji montoval, ja jsem mu do toho jen kecala
.
Jinak i mne se obcas stane, ze mi ztvrdne deloha a mam bolest v podbrisku jak pri MS, ale jen slabou a tak za 2 minuty to povoli. A taky porad citim tlak na streva, je to dost neprijemne
.