Poradna duly
Jana Čurdová
Bré ránko, maminky!
Koli- jakpak je? Doufám, že jsi stále 2v1 a vše je v pořádku.
Já se teda taky včera večer cítila tak divně
V devět jdu ke kadeřnici na ostříhání, jsem zvědavá, jestli zůstanu jen u konečků, co jsem chtěla dát pryč, nebo toho půjde dolu víc
Přeji hezký den a těm co mají kontroly, ať je to v pořádku
![]()
Marki, to je bordel, já čekám taky
A poslední tři měsíce mi to přišlo nejdýl 30., jinak to chodilo až další měsíc 6.-7.
Tak snad dnes ![]()
Ahojky holky..nakonec jsem to trochu rozchodila v 1 v noci ale uplně to přestalo bolet až k ránu,teda řeknu vám že takové silné poslíčky jsem fakt ještě nezažila a tak pravidelené
normálně jsem mylsela že pojedeme do porodince…ještě že jsme zůstali doma,vypadala bych jak blázen že u třetího nepoznám poslíčky ![]()
Za chvíli jedu k doktorovi napřed k obvodnímu a pak do poradny tak mu o tom hned povím tak jsem zvědavá co mi chytrého zase řekne
jak jsem je měla posledně tak přej to nebyli poslíčci tak uvidíme ![]()
Floa…taky si pohrávám s myšlenkou že ty vlasy shodím ještě před porodem ![]()
Jitu…hlavně bud silná jak se budeš loučit s děckama a neplač ![]()
Koli- teda tak to musela být noc
A co to teda bylo, když ne poslové
Tak ať ti to u doktora dobře dopadne ![]()
Já mám objednanou kadeřnici na sobotu.Máme ji v rodině tak je to paráda.jdu teda jen do melírů.
Flooa píše:
Koli- teda tak to musela být nocA co to teda bylo, když ne poslové
![]()
Tak ať ti to u doktora dobře dopadne
no to mi jaksi neřekl ale je fakt že jsem tam byla až 14 dní po tom co jsem je měla ted jsem jě měla v noci tak snad by mohl něco poznat ![]()
marki77 píše:
Koli ať kontroli dopadnou dobře.Taky jak jinak,viď?.
no doufám že jo fakt by se mi nechtělo zbytek těhotenství proležet v nemocnici ![]()
Dobre rano maminky
nestihla jsem docist a zas letim do skolky
vcera mi bylo taky divne
ale musi nam tam ty ditka jeste vydrzet
ja dnes jedu do prace s papirama. pak vezu kamaraddku do nemocnice na kontrolu a v zapeti musim ja k dr kvuli te stitne zlaze
Jinak Mondi- po mamince neee
![]()
Mě tak ob den pobolívá břicho jako na krámy.Trvá to ale jen chvilinku.
marki77 píše:Marki..to jsou taky poslíčci ale ty máš tu jemnější formu
Mě tak ob den pobolívá břicho jako na krámy.Trvá to ale jen chvilinku.
dobre rano ![]()
teda musim rict, ze jsem sem letela kvuli kolisce, jak to s ni vypada.
kolis, to je dobre zes to nakonec ustala. drzim palce na kontrolu, at mas vsechno v poradku!
jinak ja jsem se taky moc nevyspala, celou noc nam tu neco sustilo a sramotilo na terase, normalne bych o tom nevedela, ale pes se pokazdy probral a letel k balkonovym dverim a jecel a jecel.
takze ja jecela na psa a jeste jsem se klepala pod perinou ze me chce nekdo prinejmensim ukrast ![]()
Jani tak to vítej v klubu.Já taky vždycky trpím jak pes když jsem sama doma.Poslouchám jestli mě někdo nechce přepadnout a zabít.nejhorší je že tomu i věřím že se k nám někdo dobejvá.
Koli,tak to ti teda pěkně děkuju za ty poslíčky.Musím vydržet než se vrátěj z dovči.Bez Petra neporodím.Samotnou mě na sál nikdo nedostane.
marki ja byla uplne spatna kdyz jsme se prestehovali, protoze jsem byla zvykla bejt celej zivot v patre, vysoko na zemi a ted najednou mam vlez skoro az do postele primo z terasy. to jsem prvnich par noci nespala a jen jsem mela nastrazeny usi kdo na me jde ![]()
ted uz je to lepsi, ale dneska mi fakt nebylo do zpevu, pes vzdycky vystartoval a hned ke dverim a stekal na neco za dverma, ale uplne hystericky. tak nevim co to bylo ![]()