Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Jani, klasický chlapi…Já jsem také na toho svého zvědaváTen mě zase chtěl nechat v nemocnici, když jsem mu poprvé řekla o tom čípku
Kolis, teda, po 4 minutách??? To je ale docela málo, ne?
jj právě mě to zarazilio že po 4 min.ale bylo to hned na začátku a to mi bylo divné ptř jak přichází porod tak bolesti se skracují začínají třeba po 20 min a jdou dolů a včera to bylo hned tak málo…jinak bych taky už plašila a jela do nemocnice ale raději jsem počkala a dobře jsem udělala ![]()
kolis zarazeny prdy jsou zase oblibena diagnoza moji tchyne
![]()
hani ja si myslim, ze ten muj absolutne nema poneti jak co muze trvat, protoze se orientuje jen podle toho co mu rekla tchyne a jak rodila jeho sestrenka…
Kolis, tak to jsi mě uklidnila.
Já měla strach, že když se moje váha zastavila, že malá nepřbírá.
No, tak to už to dohnala, když má přes 2 kila
Kolik tt jsi???
Hani, také se cpu hlavně zeleninou a ovocem a hlavně se nepřejídám…
Jani, teda, fakt dobrý sny. Takže máš v postýlce žížalky
?
janiii;-) píše:
jitu nerikal nic… musim teda rict, ze ted uz to boli mnohem vic, pred tim mi to obcas udelala taky, ale ted uz je to fakt bolest, jak kdyby mi tam nekdo pichal jehlama.
lezim a je to lepsi, jak jsem ted vstala, sla jsem si ohrat koprovku, byla jsem na nohou fakt jen chvili a zase me to zacinalo chytat
kocarek mame vybranej, bude do dvou tydnu. tak jeste dva tydny musi mala vydrzet, jinak ji budu vozit v trakari![]()
Jani, tak tech 14 dni by se to bez kocarku jeste nejak dalo vydrzet, pokud teda nemusis s prckem nutne ven. Ale at tam pekne jeste vydrzi
.
jitu - tak já už se tedy ani ted nějak přejíst nedokažu, malá mi asi stlačuje i žaludek, takže ted sním míň, i manžel říkal, že jím nějak málo poslední dobou, tak zase je to dobrý, aspoň nebude pak takový problém z váhou…lepší než být pak tlusťoch…
koliska píše:
ahojky holky tak jsem konečně dorazila ale uplně k.o dneska bylo šílené počasí…U doktora v pohodě říkal že malá už je dostatečně vyvynutá takže kdyby náhodou se stalo že bduu rodit tak se nemusím bát jen prej by byla malinká..opět jsem nic nepřibrala tak jsem dostala vyhubováno že ais málo jím…přitom se cpu
musím více odpočívat at je malá v pupíku alespon ještě 14 dníjen nejím tučné jídla ale vesměs ovoce a zeleninu a když malá přibírá tak to nevadí ne
Kolisko, tak to je super! ![]()
Mondik, učím 2. rokem a musím říci, že mám úplně skvělý kolektiv a super ředitele. Jakmile má někdo svátek a narozeniny, tak se nusí chlebíčky, dortíčky…Prostě se pořád cpeme a hlavně si všichni vycházíme vstříc. A moje kolegyně v kabinetě je úplně úžasná ![]()
Jitule84 píše:
Kolis, tak to jsi mě uklidnila.Já měla strach, že když se moje váha zastavila, že malá nepřbírá.
No, tak to už to dohnala, když má přes 2 kilaKolik tt jsi???
Hani, také se cpu hlavně zeleninou a ovocem a hlavně se nepřejídám…
Jani, teda, fakt dobrý sny. Takže máš v postýlce žížalky?
jsem ted 34tt
jitu nemam v postylce zizalky! ![]()
no ono to cely bylo vtipny, se mi zdalo ze tam na porodnim boxu krome pritele byla i moje mamka a ja si tam psala poznamky na papir, jako jak porod probiha a prisla sestricka, ze ty poznamky pak bude potrebovat, ale ja jsem ji je nechtela dat. tak jsem si rikala ze si je jako prepisu, ale nemela jsem dost papiru, tak mamka si lehla na to porodnicky kreslo misto me, prikryla se dekou a delala ze jsem to ja
a ja jsem utikala shanet po cely porodnici papiry na psani ![]()
no a kdyz jsem se prave vratila, vypadly ze me ty zizalky ![]()
janiii;-) píše:
kolis zarazeny prdy jsou zase oblibena diagnoza moji tchyne![]()
hani ja si myslim, ze ten muj absolutne nema poneti jak co muze trvat, protoze se orientuje jen podle toho co mu rekla tchyne a jak rodila jeho sestrenka…
no o tchýni mi ani nemluv jen jsem vlezl ado dvěří už na mě spustila kulomet tak jsem dělala že ji poslouchám a šla si v klidu nahoru
at se vykecá ![]()
janiii;-) píše:
jitu nemam v postylce zizalky!no ono to cely bylo vtipny, se mi zdalo ze tam na porodnim boxu krome pritele byla i moje mamka a ja si tam psala poznamky na papir, jako jak porod probiha a prisla sestricka, ze ty poznamky pak bude potrebovat, ale ja jsem ji je nechtela dat. tak jsem si rikala ze si je jako prepisu, ale nemela jsem dost papiru, tak mamka si lehla na to porodnicky kreslo misto me, prikryla se dekou a delala ze jsem to ja
a ja jsem utikala shanet po cely porodnici papiry na psani
no a kdyz jsem se prave vratila, vypadly ze me ty zizalky
janiii;-) píše:
jitu nemam v postylce zizalky!no ono to cely bylo vtipny, se mi zdalo ze tam na porodnim boxu krome pritele byla i moje mamka a ja si tam psala poznamky na papir, jako jak porod probiha a prisla sestricka, ze ty poznamky pak bude potrebovat, ale ja jsem ji je nechtela dat. tak jsem si rikala ze si je jako prepisu, ale nemela jsem dost papiru, tak mamka si lehla na to porodnicky kreslo misto me, prikryla se dekou a delala ze jsem to ja
janiii;-) píše:
koukam, ze jsem vas tu vsechny hromadne pobavila ![]()
fakt nevim, kam na takovy sny chodim ![]()