TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
30.6.11 09:03

Jani,tak to je dost nepříjemný.Bych se klepala taky.Si ale říkám že je jedno jestli je nebo není Petr doma.Jestli se k nám někdo bude chtít vloupat ,udělá to stejně.Ale když jsme doma oba,jsem klidnější.Když jsem bydlela u mamky,tak nás vykradli.Pár minut po tom co jsem odjela do práce.Jsem měla z pr…e kliku že mě nezastihnul ještě doma.A od tý doby se bojím ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.6.11 09:11

brý jitro :kytka:

koukám,že dnešní noc byla nic moc pro všechny skoro :roll:

Kolisko je moc dobře,že jsi zůstala stále 2v1!!jen ať se tě malinká ještě chvilku hezky drží!!

Jani nám se asi oboum zbláznili psi!! :evil: ta naše taky furt vrčela!!ale sme v paneláku,tak nechápu co jí bylo :cert: ale jelikož jsem tu sama,tak sem se pěkně bála.myslela jsem hned,že cítí nějakýho ducha nebo něco :zed: mno a samo se mi pak o nich zdálo-ale byli to duchové dětí,kterým někdo ublížil,holky mě z toho bylo do breku :-? navíc ani nevím z čeho,ale chytli mě šílený bolesti,tak jsem letěla na wc a mám od včera fakt dobrej průjem,i na zvracení mi bylo :cert: by mě zajímalo,co se děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 09:14

tak to asi byly nejaky erupci na mesici v noci…

beru mne je poslednich par dni taky na zvraceni…nevim z ceho. a misto prujmu me ted spis zacala trapit strasna zacpa.
koukam ze vsechny porad musime neco mit :-)

marki radsi uz se o tom nebudem bavit, nebo to jeste privolame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.6.11 09:16
janiii;-) píše:
tak to asi byly nejaky erupci na mesici v noci…

beru mne je poslednich par dni taky na zvraceni…nevim z ceho. a misto prujmu me ted spis zacala trapit strasna zacpa.
koukam ze vsechny porad musime neco mit :-)

marki radsi uz se o tom nebudem bavit, nebo to jeste privolame…

Jani jsme už jak starý Kelišový :roll: :lol: ale ono se není čemu divit,blížíme se do finiše :dance: oto to těhu dává tělu pěkně zabrat.no s těma psama,doufám že už dneska dá pokoj,protože pro mě to je hrůza,bych se z toho pak zvencla jak se bojím 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 09:40

beru a vis co je nejlepsi, ze psina se tu ted rozvaluje a chrape v naprostym klidku… no co by si nechrapala, kdyz tu v noci litala a jecela, ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.6.11 09:46
janiii;-) píše:
beru a vis co je nejlepsi, ze psina se tu ted rozvaluje a chrape v naprostym klidku… no co by si nechrapala, kdyz tu v noci litala a jecela, ze? :lol:

Jani tak víš,co ta noc pro ní byla náročná :lol: :lol: ta naše čeká až s ní půjdeme ven,tak s ní budem muset vyrazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 09:48

beru pro me byla taky narocna, protoze vylezt z postele a vyhodit ji za dvere, ven na terasu, jsem se osmelila az kdyz bylo svetlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
30.6.11 09:51
janiii;-) píše:
beru pro me byla taky narocna, protoze vylezt z postele a vyhodit ji za dvere, ven na terasu, jsem se osmelila az kdyz bylo svetlo :lol:
:lol: ty máš tu výhodu,že jí máš kam vyhodit,to já bohužel nemám,mě nezbejvalo než jí furt okřikoat a dostala i přes prdel,ale nic nepomohlo :cert: sem jí yhrožoala že jí dám prvnímu bezdomovci co si o ní řekne,ale jí je to prý asi šumák :cert: :lol: né to bych jí neudělala,je to takoej můj pitomeček,pitomej malej :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 09:54

beru :lol: jo, ta moje taky dostala na prdel, okrikovala jsem ji, uplacela a vsechno mozny a stejne zas vylitla a jecela jak silena…
ale to s tim vyhrozovanim me nenapadlo :think: musim to zkusit taky! :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 11:29

Holky, v noci se fakt něco dělo, ještě že jsme to přečkaly a ještě několik nocí to musíme přečkat :-) Jinak jsem zpátky od kadeřnice, šlo to zkrátit, hned jak jsem ji viděla, tak jsem se rozhodla, chtěla jsem to jako ona. Na hlavě strašná úleva, do culíku to stačí, takže dobrý :palec: Tak já zase běžím, dodělávám oběd, manžel dělá s taťkou garáž a pak mě čeká ten krtkův dort :mavam: :pankac:
Marki- mně dneska nic nepřišlo, tobě jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 11:50

Flooa jesrtli myslíš prsšulky,tak ještě nic.A už mě pěkně točej :cert: :cert: :cert: .A krtkův dort bych si dala taky.Škoda že nemám benzín,hned bych přijela.nebyla by fotečka nového účesu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
30.6.11 11:54
marki77 píše:
Flooa jesrtli myslíš prsšulky,tak ještě nic.A už mě pěkně točej :cert: :cert: :cert: .A krtkův dort bych si dala taky.Škoda že nemám benzín,hned bych přijela.nebyla by fotečka nového účesu? :wink:

No chtěla jsem, ale nechali jsme foták u našich :pocitac: Jinak mě taky štvou, jsem myslela, že to dneska bude a prd :pocitac: :pocitac: Tady začínat bouřit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 12:03

Budu doufat že odpolko tam budou.Jinak tam budu volat.Tady bouří a prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
30.6.11 12:24

Ahoj holky! :mavam:
Marki a Floa - taky mě pěkně točily s penízkama, čekala jsem 14 dní, než se někdo rozhoupal a poslal mi je včera. Už jsem byla taky pěkně vytočená a chtěla tam volat, ale měly štěstí :cert: Tak snad je tam budete mít aspoň zítra. :hug:
Koliska - tak to je fajn, že jsi ještě zůstala 2v1. Ještě musí malá chvilinku vydržet.
Jako já mám dneska takový tlaky dole už od rána, tak že by už taky poslíčkové :?:
Jinak sem musím napsat s manuály :dance: - včera koupily kluci do hospody gril a prej: návod nepotřebujeme, to zvládneme i bez něho. Tak jsem koukala podle návodu já a musela jsem se smát…v půlce to musely rozložit a jet KONEČNĚ podle návodu. Pak tam přišli takoví chytrolíni a taky si myslely: Návod na ho*no :mrgreen: a kluci říkaly: jo, to jsme si taky myslely a ono to bez toho jaski nejde. No měly jsme včera o zábavu postaráno - Pat a Mat hadra :mrgreen: . Ale kluci šikovní to složily tak za 2 hodinky a v pátek už na něm vyzkoušíme steaky, tak se moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 12:27

Paja,grilovačku bych si taky nechala líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí