Poradna duly
Jana Čurdová
teda já se sama holit,tak se teď akorát tak podříznu.Už aby se vrátil Petr a upravil mě.
marki77 píše:
Holky když jste prali věci na miminko,dávali jste aviváž?
Jo jo, ale jenom Pure a Sensitive skin, ty jsou hodne setrne k pokozce… ![]()
Tak zacpa je snad to jedine, co me ted v tehu netrapi. Silene to bylo prvni 3 mesice, to jsem fakt bojovala na zachode hodne dlouho, ale ted uz v pohode. Ja vam zavidim, ze se dokazete opalovat, tady bylo jen 25 stupnu ve stinu a uz jsem skoro zvracela, jak mi z toho horka bylo zle a na slunicku bych lezet nevydrzela. Snad pristi rok… To ale asi nebudu mit sanci s rocnim prckem
.
Ivet23 píše:Flooa píše:ne ne nemela. az ted. je mozne,ze sem neco spatne napsala coz se mi stavaIvet23 píše:Ale ta štítná žláza tě zlobila už v prvním těhu, ne??? Myslím, že jsi to tu psala. Za sousedem, to už má ženicha, ne???
To ja jsem taky riditelka vapenky![]()
tak sem volala doktorce na vysledky s krve a mam tam neco spatne co se tyce stitny zlazi, tak k ni zitra musim dojit a jestli me nekam objedna.
. za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem
![]()
zenicha ma no, minule jsem ji koupila takovou mini podprsenku nebo byla supracka a ona si ji vzala na sebe, vylezla ven a vyhrnula tricko a rika mu koukej jakou mam podprsenku
![]()
![]()
![]()
takze mazec
To bude asi po mamince
.
Ivet23 píše:
Holky mam blby dotazjak ted v nasem obdobi byli v poradne ty krevni testy, tak mi doktorka dala zelezo a ja dnes rano mela prvni tabletku a mam prujem
myslite, ze by to mohlo bejt z toho????
Ivet, vitej v klubu
. Vetsinou je po zelezu zacpa, ale obcas se stane, ze mas opacny problem a ten jsem mela i ja a mozna doted nemam problemy se zacpou, protoze u me to proste pusobi opacne…
Jitus, ja teda dost casto smrkam krev, ale netece mi nejak moc, takze nevim
.
Jani, krasna postylka! A ze by ten tvuj dostal konecne rozum?
Ja jsem se taky bavila, kdyz muj pritel skladal postylku
.
koliska píše:
už jsem třikrát rozcházela docela silné bolesti snad dneska nepojedem do nemocniceještě je moc brzy…
Kolisko, drz se a odpocivej! ![]()
dneska bude užasná noc pořád to něchce přejít,manžela jsem poslala spát at je vyspanej kdyby něco
Kolisko, me to nekdy uz rozciluje, nechci uprednostnovat ani CR ani Anglii, ale je zajimave, ze v CR delaji kupu veci a dokazou zduvodnit, proc to tak delaji a tady nedelaji treba skoro nic z toho a nikdo s tim problemy nema… Tak komu pak verit? ![]()
koliska píše:
dneska bude užasná noc pořád to něchce přejít,manžela jsem poslala spát at je vyspanej kdyby něco
Nestras ![]()
Tak preji krasnou noc vsem! A hlavne Kolisce, at ji to prejde! A pokud se chce mimiskovi ven, tak hlavne, at je vsechno v poradku
.
Taky se jdu natáhnout a pokusit se to zaspat…ráno pisnu jak to přejde..dobrou noc maminky ![]()
Dobré ránko ![]()
Koli, tak jaká byla noc, zklidnilo se to???
Ještě vydrž aspoň týden nebo 2…
Mondi, teda obdivuji tě, jak poctivě dočítáš a odpovídáš ![]()
Na fotečku kolotoče se těším, bude i s postýlkou???
Tvý mamině závidím, také bych ráda tak rychlý porod.
Kamarádka obě děti měla venku také za 3-4hodiny. Snažila se jet do porodky co nejdýl a povedlo se jí to ![]()
Tak já jedu do školy. Musím si konečně po 2 měsících uklidit stůl a hlavně se rozloučit s deváťákama.
Vzala jsem si šaty, tak doufam, že mi nebude zima a nebude pršet, zatím je venku celkem ošklivo ![]()
Tak hezké odpoledne ![]()
Dobré ráno,
jsem si naivně myslela jak si pospinkám a prd z toho.Vzbudili mě těsně před osmou dělníci.
.Jedni dělají na protější truhlárně střechu a další před barákem vodovodní potrubí.To opravujou už pěkně dlouho.Jsem teda vylezla z postele a myslíte že někdo z nich pracuje? Ani ruka.Fakt na zabití
.
A hned po ránu jsem naštvaná 2×.Čekám na prachy z nemocenský a furt nic.To zase bude dneska den.Aspoň že zbytek rodiny si u moře užívá.
Koukám jak Koliska.Jestli je ještě 2v1.