TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4605
29.6.11 22:49

teda já se sama holit,tak se teď akorát tak podříznu.Už aby se vrátil Petr a upravil mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 22:52
marki77 píše:
Holky když jste prali věci na miminko,dávali jste aviváž?

Jo jo, ale jenom Pure a Sensitive skin, ty jsou hodne setrne k pokozce… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 22:57

Tak zacpa je snad to jedine, co me ted v tehu netrapi. Silene to bylo prvni 3 mesice, to jsem fakt bojovala na zachode hodne dlouho, ale ted uz v pohode. Ja vam zavidim, ze se dokazete opalovat, tady bylo jen 25 stupnu ve stinu a uz jsem skoro zvracela, jak mi z toho horka bylo zle a na slunicku bych lezet nevydrzela. Snad pristi rok… To ale asi nebudu mit sanci s rocnim prckem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 22:59
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
To ja jsem taky riditelka vapenky :mrgreen: :mrgreen: tak sem volala doktorce na vysledky s krve a mam tam neco spatne co se tyce stitny zlazi, tak k ni zitra musim dojit a jestli me nekam objedna. :nevim: . za chvilku vyrazim pro dceru, ale ta mi stejne zas utece za sousedem :mrgreen:
Ale ta štítná žláza tě zlobila už v prvním těhu, ne??? Myslím, že jsi to tu psala. Za sousedem, to už má ženicha, ne??? :-P
ne ne nemela. az ted. je mozne,ze sem neco spatne napsala coz se mi stava :mrgreen: :mrgreen: zenicha ma no, minule jsem ji koupila takovou mini podprsenku nebo byla supracka a ona si ji vzala na sebe, vylezla ven a vyhrnula tricko a rika mu koukej jakou mam podprsenku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takze mazec :lol:

To bude asi po mamince :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 23:02
Ivet23 píše:
Holky mam blby dotaz :oops: jak ted v nasem obdobi byli v poradne ty krevni testy, tak mi doktorka dala zelezo a ja dnes rano mela prvni tabletku a mam prujem :oops: myslite, ze by to mohlo bejt z toho????

Ivet, vitej v klubu :mrgreen:. Vetsinou je po zelezu zacpa, ale obcas se stane, ze mas opacny problem a ten jsem mela i ja a mozna doted nemam problemy se zacpou, protoze u me to proste pusobi opacne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 23:07

Jitus, ja teda dost casto smrkam krev, ale netece mi nejak moc, takze nevim :hug:.

Jani, krasna postylka! A ze by ten tvuj dostal konecne rozum? :wink: Ja jsem se taky bavila, kdyz muj pritel skladal postylku :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 23:09
koliska píše:
už jsem třikrát rozcházela docela silné bolesti snad dneska nepojedem do nemocnice :-( ještě je moc brzy…

Kolisko, drz se a odpocivej! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.6.11 23:15

dneska bude užasná noc pořád to něchce přejít,manžela jsem poslala spát at je vyspanej kdyby něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 23:15

Kolisko, me to nekdy uz rozciluje, nechci uprednostnovat ani CR ani Anglii, ale je zajimave, ze v CR delaji kupu veci a dokazou zduvodnit, proc to tak delaji a tady nedelaji treba skoro nic z toho a nikdo s tim problemy nema… Tak komu pak verit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 23:16
koliska píše:
dneska bude užasná noc pořád to něchce přejít,manžela jsem poslala spát at je vyspanej kdyby něco

Nestras 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
29.6.11 23:24

Tak preji krasnou noc vsem! A hlavne Kolisce, at ji to prejde! A pokud se chce mimiskovi ven, tak hlavne, at je vsechno v poradku :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
29.6.11 23:26

Taky se jdu natáhnout a pokusit se to zaspat…ráno pisnu jak to přejde..dobrou noc maminky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
30.6.11 06:10

Dobré ránko :palec:

Koli, tak jaká byla noc, zklidnilo se to??? :andel: Ještě vydrž aspoň týden nebo 2…

Mondi, teda obdivuji tě, jak poctivě dočítáš a odpovídáš :pankac:
Na fotečku kolotoče se těším, bude i s postýlkou???
Tvý mamině závidím, také bych ráda tak rychlý porod.
Kamarádka obě děti měla venku také za 3-4hodiny. Snažila se jet do porodky co nejdýl a povedlo se jí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
30.6.11 06:53

Tak já jedu do školy. Musím si konečně po 2 měsících uklidit stůl a hlavně se rozloučit s deváťákama. :lol: Vzala jsem si šaty, tak doufam, že mi nebude zima a nebude pršet, zatím je venku celkem ošklivo :cert:
Tak hezké odpoledne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
30.6.11 07:37

Dobré ráno,
jsem si naivně myslela jak si pospinkám a prd z toho.Vzbudili mě těsně před osmou dělníci. :pocitac: .Jedni dělají na protější truhlárně střechu a další před barákem vodovodní potrubí.To opravujou už pěkně dlouho.Jsem teda vylezla z postele a myslíte že někdo z nich pracuje? Ani ruka.Fakt na zabití :cert: :cert: :cert: .
A hned po ránu jsem naštvaná 2×.Čekám na prachy z nemocenský a furt nic.To zase bude dneska den.Aspoň že zbytek rodiny si u moře užívá.

Koukám jak Koliska.Jestli je ještě 2v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital