TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
29.6.11 11:49

mě na zácpu pomohl těhotenský čaj ten sem začla pít a nemám žádné problémy až na bolesti zad, ale jako pálení žáhy a křeče či otoky mě fakt netrápí třeba sem si to jen namluvila ale pomohlo mi to :-D
aviváž sem radči nepoužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.6.11 11:51

až ke konci srpna - 30 tak taky doufám že bude vše dobrý ale nedá mi to a asi si vezmu taštičku :lol: pro jistotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 11:52
Kačkka píše:
až ke konci srpna - 30 tak taky doufám že bude vše dobrý ale nedá mi to a asi si vezmu taštičku :lol: pro jistotu :lol:

Taštičku si vem, my jedeme příští týden v pátek na chalupu a taky beru pro jistotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 11:56

Flooa,byla jsem včera s mamkou za babi v důchoďáku a abych nemusela zase přes celej Hradec domů,zůstala jsme u mamky a dneska ráno jela domů.
Si myslím že aviváž dávat nemusím.Mám doma na jednu várku a do krámu se mi v tomhle parnu nechce.Sice mám krám za barákem a le nechce se mi púak šlapat to 4.patro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.6.11 11:57

jak říkám: Náhoda je blbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 11:57
marki77 píše:
Flooa,byla jsem včera s mamkou za babi v důchoďáku a abych nemusela zase přes celej Hradec domů,zůstala jsme u mamky a dneska ráno jela domů.
Si myslím že aviváž dávat nemusím.Mám doma na jednu várku a do krámu se mi v tomhle parnu nechce.Sice mám krám za barákem a le nechce se mi púak šlapat to 4.patro.

To víš, že nemusíš, ona stejně ani nebyla znát, že jsem jí tam dala, takže kdybych jěště běco prala, tak už dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.6.11 12:00

navíc miminka bývají hodně citlivá, tak bych s aviváží počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 12:06

Holky díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.6.11 12:20

četla jsem, že aviváž se dávat nemá, takže nedávám. jinak Flooa taky držím pěsti na kontrolu…zatím jdu ke své Dr., a ani nevím, kdy se posílá na ten monitor? Já jsem v tomhle jak tele, nic nevím a tak se děsím porodu, že ani nic vědět nechci…teda holky, já jsem tenhle týden taky na chalupě, teda spíš na domě u našich, oni jsou u moře, ale tašku jsem si sebou nebrala…se přiznám, že jí nemám ani nachystanou :oops: já jsem takovej střelec, teda my s manželem oba, kdybyste viděly naše přípravy-nepřípravy na svatbu a přitom se tak úžasně povedla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 12:27

Vegi, díky, určitě to budeme mít v pořádku :palec: Já mám všechno nachystaný, ale v tašce to daný nemám, to tam nahazím, až pojedeme na chalupu. A kdy posílá, to nevím, ale moje ho má přímo v ordinaci. Ale myslím tak cca 36 tt, ale nevím to jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 12:40

Holky ja avivaz pouzivas :-) mela jsem i u prvni dcery a v pohode :-) ja slysela, ze po malinovniku jsou mnohem vetsi bolesti,ale nevim nevim..... mozna si ho taky koupim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 13:16

Tak aviváž použiju až příště.
jsem teď mluvila s kámoškou a říkala jsem docela střelec když nemám nic připravený.Ona prý když byla těhu jako já teď,tak měla vypráno,vyžehleno a připraveno.Já mám do porodnice připravenoý jen župan a podprdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 13:33

Holky, já používám aviáž od Silanu, je pro děti.

Jinak já tedy zácpou netrpím, spíš naopak a to celý život se zácpou bojuji a při těhu pohoda :palec:

Kači, závidím Moravu. Také jsme měli v sobotu odjíždět, ale s tím čípkem a klidovým režimem jsem to zrušila :zed: :zed: :zed:

Jinak teď jsem necelou hoďku chytala bronz. No bájo, mě to slunce tak chybělo :dance: :dance: :dance:
A teď si dávám v této diskusi milovaný meloun :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 13:36
Jitule84 píše:
Holky, já používám aviáž od Silanu, je pro děti.

Jinak já tedy zácpou netrpím, spíš naopak a to celý život se zácpou bojuji a při těhu pohoda :palec:

Kači, závidím Moravu. Také jsme měli v sobotu odjíždět, ale s tím čípkem a klidovým režimem jsem to zrušila :zed: :zed: :zed:

Jinak teď jsem necelou hoďku chytala bronz. No bájo, mě to slunce tak chybělo :dance: :dance: :dance:
A teď si dávám v této diskusi milovaný meloun :lol:

Jitul tak pozor, brisko se nesmi vystavovat slunci. nase mladatka neumi regulovat teplotu. Doktorka oznacila opalovani v tehotenstvi za nebezpecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 13:38

Tak to já se opaluju a bříško si chráním. I když znám maminy, co ho opalujou taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí