Poradna duly
Jana Čurdová
mě na zácpu pomohl těhotenský čaj ten sem začla pít a nemám žádné problémy až na bolesti zad, ale jako pálení žáhy a křeče či otoky mě fakt netrápí třeba sem si to jen namluvila ale pomohlo mi to ![]()
aviváž sem radči nepoužila
až ke konci srpna - 30 tak taky doufám že bude vše dobrý ale nedá mi to a asi si vezmu taštičku
pro jistotu ![]()
Kačkka píše:
až ke konci srpna - 30 tak taky doufám že bude vše dobrý ale nedá mi to a asi si vezmu taštičkupro jistotu
Taštičku si vem, my jedeme příští týden v pátek na chalupu a taky beru pro jistotu ![]()
Flooa,byla jsem včera s mamkou za babi v důchoďáku a abych nemusela zase přes celej Hradec domů,zůstala jsme u mamky a dneska ráno jela domů.
Si myslím že aviváž dávat nemusím.Mám doma na jednu várku a do krámu se mi v tomhle parnu nechce.Sice mám krám za barákem a le nechce se mi púak šlapat to 4.patro.
marki77 píše:
Flooa,byla jsem včera s mamkou za babi v důchoďáku a abych nemusela zase přes celej Hradec domů,zůstala jsme u mamky a dneska ráno jela domů.
Si myslím že aviváž dávat nemusím.Mám doma na jednu várku a do krámu se mi v tomhle parnu nechce.Sice mám krám za barákem a le nechce se mi púak šlapat to 4.patro.
To víš, že nemusíš, ona stejně ani nebyla znát, že jsem jí tam dala, takže kdybych jěště běco prala, tak už dávat nebudu.
navíc miminka bývají hodně citlivá, tak bych s aviváží počkala.
četla jsem, že aviváž se dávat nemá, takže nedávám. jinak Flooa taky držím pěsti na kontrolu…zatím jdu ke své Dr., a ani nevím, kdy se posílá na ten monitor? Já jsem v tomhle jak tele, nic nevím a tak se děsím porodu, že ani nic vědět nechci…teda holky, já jsem tenhle týden taky na chalupě, teda spíš na domě u našich, oni jsou u moře, ale tašku jsem si sebou nebrala…se přiznám, že jí nemám ani nachystanou
já jsem takovej střelec, teda my s manželem oba, kdybyste viděly naše přípravy-nepřípravy na svatbu a přitom se tak úžasně povedla ![]()
Vegi, díky, určitě to budeme mít v pořádku
Já mám všechno nachystaný, ale v tašce to daný nemám, to tam nahazím, až pojedeme na chalupu. A kdy posílá, to nevím, ale moje ho má přímo v ordinaci. Ale myslím tak cca 36 tt, ale nevím to jistě.
Holky ja avivaz pouzivas
mela jsem i u prvni dcery a v pohode
ja slysela, ze po malinovniku jsou mnohem vetsi bolesti,ale nevim nevim..... mozna si ho taky koupim ![]()
Tak aviváž použiju až příště.
jsem teď mluvila s kámoškou a říkala jsem docela střelec když nemám nic připravený.Ona prý když byla těhu jako já teď,tak měla vypráno,vyžehleno a připraveno.Já mám do porodnice připravenoý jen župan a podprdu.
Holky, já používám aviáž od Silanu, je pro děti.
Jinak já tedy zácpou netrpím, spíš naopak a to celý život se zácpou bojuji a při těhu pohoda ![]()
Kači, závidím Moravu. Také jsme měli v sobotu odjíždět, ale s tím čípkem a klidovým režimem jsem to zrušila
![]()
Jinak teď jsem necelou hoďku chytala bronz. No bájo, mě to slunce tak chybělo
![]()
A teď si dávám v této diskusi milovaný meloun ![]()
Jitule84 píše:
Holky, já používám aviáž od Silanu, je pro děti.Jinak já tedy zácpou netrpím, spíš naopak a to celý život se zácpou bojuji a při těhu pohoda
Kači, závidím Moravu. Také jsme měli v sobotu odjíždět, ale s tím čípkem a klidovým režimem jsem to zrušila
Jinak teď jsem necelou hoďku chytala bronz. No bájo, mě to slunce tak chybělo![]()
![]()
![]()
![]()
A teď si dávám v této diskusi milovaný meloun
Jitul tak pozor, brisko se nesmi vystavovat slunci. nase mladatka neumi regulovat teplotu. Doktorka oznacila opalovani v tehotenstvi za nebezpecne.
Tak to já se opaluju a bříško si chráním. I když znám maminy, co ho opalujou taky ![]()