Poradna duly
Jana Čurdová
zvizatinka píše:
Ahoj holkyyyyyyyyyy
teď jak je hezky, tak mimino vůbec nestíhám… jen zaběhnu na FB a konec![]()
Snažím se teď všechno vyprat, žehlit budu, až se počasí zkazí, což prý má…
Holky, já se teda holím sama, ale je to boj… a Berus máš pravdu, že náš dr. tam nekoukáv porodnici to bude horší
![]()
![]()
takhle nás tu zanedbáváš
hamba ti
já jsem ráda,že nám tam dr nekouká-je to fakt fešák a kdyby mi podrobně spodek koumal asi bych byla rudá až na zadku
![]()
Beru, jo našla jsem ty svoje stránky http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?… A jo, můžeš i od ukončeného 34. týdne. Já holt brala tu nejzašší dobu ![]()
Tak uvidíme, zatím mám na něj ještě čas, ale už na mě čeká. A porod 4 hodiny??? To je paráda ![]()
mě k porodu nepomohlo nic. rodila jsem vyvolávaně v termínu, pila jsem poctivě maliník, dopřávala si sexu, pořád se koupala v horké lázni, při tom vyvolání mi dali jednu tabletu, druhou, oxytocin, epidurál (taky pomáhá uvolnění porodních cest) a už to vypadalo na císaře, ale nakonec jsem šimonka porodila. prostě jsem se neotvírala. teď si myslím, že ani moje tělo ani šimonek ještě nebyli připraveni.
tentokrát asi budu muset dávky zdvojnásobit ![]()
Flooa píše:
Jééé, Beru, taky jsem tu diskuzi našlaTak já se poptám v pátek v lékárně, stejně tam půjdu.
No to je možný, že mi tam řádí vedrem a včera večer jsem fakt myslela, že mi utrhne močák![]()
![]()
poptej se-mě to nenapadlo že by to lněný semínko mohli mít v lékárně
sem si ho mohla taky objednat
nu což,zeptám se odpoledne a dyštak pro něj skočíme zítra-máme lékárnu kousíček.no hele my jak šli teď do cukrárny tak já nesla zmrlinu,psa na vodítku a zákusky a malej mě tak nakopnul,až mi vystřelila docela velká bolest-sem myslela že zákusky a zmrsku upustím
Jitule84 píše:
Beru, jo našla jsem ty svoje stránky http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?… A jo, můžeš i od ukončeného 34. týdne. Já holt brala tu nejzašší dobuTak uvidíme, zatím mám na něj ještě čas, ale už na mě čeká. A porod 4 hodiny??? To je paráda
ono o nic nejde,mě jen přijde ten 36tt moc pozdě na to bay se to tělo stihlo tím maliníkem třeba připravit
jojo,doufám že i druhý porod bude rychlý
Holky, tak to Vám musím napsat
Dělala jsem malou objednávku přes net a objednávala jsem i kojící podprdu. Vše přišlo, ale podprda měla přijít až dýl. No, po týdnu jsem volala, jak to vypadá a oni že za 3 dny přijde a hned ji odešlou. Týden utekl a nic, tak jsem psala mail. Paní volala, že zrovna připravuje moje zboží a že ho pošle pošotu. No, zavolala a za 2 hodiny tady byla pošťačka s tou podprsenkou…To jsem nechápala. Pak mi přišel mail, že moji velikost nemají a jestli chci vrátit peníze. To už mi hlava vůbec nebrala a teď přišla pošta a přinesla mi druhou poprsenku. Takže já mám za 1 cenu 2 podprsenky. Že tam mají ale bordel
![]()
Jo, ještě bych mohla odepsat na ten mail, že chci vrátit penízy a to by byl už teda úplnej fór
![]()
berusenka66 píše:zvizatinka píše:takhle nás tu zanedbáváš
Ahoj holkyyyyyyyyyy
teď jak je hezky, tak mimino vůbec nestíhám… jen zaběhnu na FB a konec![]()
Snažím se teď všechno vyprat, žehlit budu, až se počasí zkazí, což prý má…
Holky, já se teda holím sama, ale je to boj… a Berus máš pravdu, že náš dr. tam nekoukáv porodnici to bude horší
![]()
![]()
![]()
hamba ti
![]()
já jsem ráda,že nám tam dr nekouká-je to fakt fešák a kdyby mi podrobně spodek koumal asi bych byla rudá až na zadku
![]()
Tak mě tam moje mudr. teda kouká a teď jak jsem byla na pohotovosti, tak mi tam taky ten mladej doktůrek koukal, ale to fakt nebyl na holení čas ![]()
Jitule84 píše:
Holky, tak to Vám musím napsatDělala jsem malou objednávku přes net a objednávala jsem i kojící podprdu. Vše přišlo, ale podprda měla přijít až dýl. No, po týdnu jsem volala, jak to vypadá a oni že za 3 dny přijde a hned ji odešlou. Týden utekl a nic, tak jsem psala mail. Paní volala, že zrovna připravuje moje zboží a že ho pošle pošotu. No, zavolala a za 2 hodiny tady byla pošťačka s tou podprsenkou…To jsem nechápala. Pak mi přišel mail, že moji velikost nemají a jestli chci vrátit peníze. To už mi hlava vůbec nebrala a teď přišla pošta a přinesla mi druhou poprsenku. Takže já mám za 1 cenu 2 podprsenky. Že tam mají ale bordel
![]()
![]()
Jo, ještě bych mohla odepsat na ten mail, že chci vrátit penízy a to by byl už teda úplnej fór![]()
![]()
JÉÉÉ, to je dobrý, zkus to
![]()
Aleco, no, jo každý to máme jinak…Třeba teď to bude v pohodě ![]()
Beru, a kolik sníš těch semínek denně???
No, to je dobrý, škoda zmrzky ![]()
aleca píše:
mě k porodu nepomohlo nic. rodila jsem vyvolávaně v termínu, pila jsem poctivě maliník, dopřávala si sexu, pořád se koupala v horké lázni, při tom vyvolání mi dali jednu tabletu, druhou, oxytocin, epidurál (taky pomáhá uvolnění porodních cest) a už to vypadalo na císaře, ale nakonec jsem šimonka porodila. prostě jsem se neotvírala. teď si myslím, že ani moje tělo ani šimonek ještě nebyli připraveni.tentokrát asi budu muset dávky zdvojnásobit
ahojky.jak to že jsi rodila vyvoláaně termínu?nesměla jsi přenášet?teda to sis užila.jaký byli ty bolesti po oxytocinu?štěstí že jsi se vyhla císaři
ono se to říká-že když tělo a ani mimi nejsou připraveni,můžeme se stavět třeba na hlavu a stejně nepomůže nic ![]()
Jitule84 píše:
Aleco, no, jo každý to máme jinak…Třeba teď to bude v pohoděBeru, a kolik sníš těch semínek denně???
No, to je dobrý, škoda zmrzky
to je dobrý s těma podprdama!!kde jsi to kupovala,že bych si taky objednala
to zkus,jestli ti vrátí i peníze,to už by byl fakt gól
ale já bych to nepokoušela,aby pak třeba nechtěli jednu podprdu vrátit
musíš si odpočítat 15semínek denně
né humor,myslím jedna polévková lžíce???nebo kávová??téď už přesně nevím,musím to pročíst,ale nějak tak to asi bylo ![]()
Jitule84 píše:
Aleco, no, jo každý to máme jinak…Třeba teď to bude v pohoděBeru, a kolik sníš těch semínek denně???
No, to je dobrý, škoda zmrzky
a neboooj,zmrska nakonec nespadla
ale měla na mále
šimon měl vadu na srdíčku, a tak mě přemluvili, že bude lepší vyvolávanej porod, že porodím pěkně odpoledne, kdyby se něco stalo, tak tam bude spousta pediatrů, prostě se o mě budou moci líp postarat, než kdybych přijela v noci a oni by tam měli třeba ještě jinej komplikovanej porod.
jenže jsem stejně porodila až o půl sedmý večer (stihla se vystřídat směna a doktoři).
bolesti po oxytocinu strašný, byla jsem ráda za epidurál, ale ani potom porod nebyl bezbolestnej, sice jsem necítila stahy, ale pořádně tlačit jsem musela a bolel mě celej člověk.
Beru, nebuj, ten mail fakt riskovat nebudu…Mám 2 a to stačí ![]()
Klidně piš i kusy, já řeknu mm a on mi to bude dávkovat ![]()
No, to jsem si oddechla, že zmrzka přežila ![]()
Floa, raději ne, ještě o ně přijdu ![]()