TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
29.6.11 10:36
zvizatinka píše:
Ahoj holkyyyyyyyyyy :mavam:
teď jak je hezky, tak mimino vůbec nestíhám… jen zaběhnu na FB a konec :oops:

Snažím se teď všechno vyprat, žehlit budu, až se počasí zkazí, což prý má… :roll:

Holky, já se teda holím sama, ale je to boj… a Berus máš pravdu, že náš dr. tam nekouká :mrgreen: v porodnici to bude horší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

takhle nás tu zanedbáváš :cert: :cert: hamba ti :-P :lol: já jsem ráda,že nám tam dr nekouká-je to fakt fešák a kdyby mi podrobně spodek koumal asi bych byla rudá až na zadku :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 10:36

Beru, jo našla jsem ty svoje stránky http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?… A jo, můžeš i od ukončeného 34. týdne. Já holt brala tu nejzašší dobu :zed:

Tak uvidíme, zatím mám na něj ještě čas, ale už na mě čeká. A porod 4 hodiny??? To je paráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.6.11 10:37

mě k porodu nepomohlo nic. rodila jsem vyvolávaně v termínu, pila jsem poctivě maliník, dopřávala si sexu, pořád se koupala v horké lázni, při tom vyvolání mi dali jednu tabletu, druhou, oxytocin, epidurál (taky pomáhá uvolnění porodních cest) a už to vypadalo na císaře, ale nakonec jsem šimonka porodila. prostě jsem se neotvírala. teď si myslím, že ani moje tělo ani šimonek ještě nebyli připraveni.

tentokrát asi budu muset dávky zdvojnásobit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 10:38
Flooa píše:
Jééé, Beru, taky jsem tu diskuzi našla :palec: Tak já se poptám v pátek v lékárně, stejně tam půjdu.
No to je možný, že mi tam řádí vedrem a včera večer jsem fakt myslela, že mi utrhne močák :-P :-P :-P

poptej se-mě to nenapadlo že by to lněný semínko mohli mít v lékárně :zed: sem si ho mohla taky objednat :zed: nu což,zeptám se odpoledne a dyštak pro něj skočíme zítra-máme lékárnu kousíček.no hele my jak šli teď do cukrárny tak já nesla zmrlinu,psa na vodítku a zákusky a malej mě tak nakopnul,až mi vystřelila docela velká bolest-sem myslela že zákusky a zmrsku upustím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 10:40
Jitule84 píše:
Beru, jo našla jsem ty svoje stránky http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?… A jo, můžeš i od ukončeného 34. týdne. Já holt brala tu nejzašší dobu :zed:Tak uvidíme, zatím mám na něj ještě čas, ale už na mě čeká. A porod 4 hodiny??? To je paráda :pankac:

ono o nic nejde,mě jen přijde ten 36tt moc pozdě na to bay se to tělo stihlo tím maliníkem třeba připravit :think: jojo,doufám že i druhý porod bude rychlý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 10:41

Holky, tak to Vám musím napsat :pankac: Dělala jsem malou objednávku přes net a objednávala jsem i kojící podprdu. Vše přišlo, ale podprda měla přijít až dýl. No, po týdnu jsem volala, jak to vypadá a oni že za 3 dny přijde a hned ji odešlou. Týden utekl a nic, tak jsem psala mail. Paní volala, že zrovna připravuje moje zboží a že ho pošle pošotu. No, zavolala a za 2 hodiny tady byla pošťačka s tou podprsenkou…To jsem nechápala. Pak mi přišel mail, že moji velikost nemají a jestli chci vrátit peníze. To už mi hlava vůbec nebrala a teď přišla pošta a přinesla mi druhou poprsenku. Takže já mám za 1 cenu 2 podprsenky. Že tam mají ale bordel :pankac: :pankac: :pankac:
Jo, ještě bych mohla odepsat na ten mail, že chci vrátit penízy a to by byl už teda úplnej fór :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 10:41
berusenka66 píše:
zvizatinka píše:
Ahoj holkyyyyyyyyyy :mavam:
teď jak je hezky, tak mimino vůbec nestíhám… jen zaběhnu na FB a konec :oops:

Snažím se teď všechno vyprat, žehlit budu, až se počasí zkazí, což prý má… :roll:

Holky, já se teda holím sama, ale je to boj… a Berus máš pravdu, že náš dr. tam nekouká :mrgreen: v porodnici to bude horší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
takhle nás tu zanedbáváš :cert: :cert: hamba ti :-P :lol: já jsem ráda,že nám tam dr nekouká-je to fakt fešák a kdyby mi podrobně spodek koumal asi bych byla rudá až na zadku :oops: :lol:

Tak mě tam moje mudr. teda kouká a teď jak jsem byla na pohotovosti, tak mi tam taky ten mladej doktůrek koukal, ale to fakt nebyl na holení čas :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 10:42
Jitule84 píše:
Holky, tak to Vám musím napsat :pankac: Dělala jsem malou objednávku přes net a objednávala jsem i kojící podprdu. Vše přišlo, ale podprda měla přijít až dýl. No, po týdnu jsem volala, jak to vypadá a oni že za 3 dny přijde a hned ji odešlou. Týden utekl a nic, tak jsem psala mail. Paní volala, že zrovna připravuje moje zboží a že ho pošle pošotu. No, zavolala a za 2 hodiny tady byla pošťačka s tou podprsenkou…To jsem nechápala. Pak mi přišel mail, že moji velikost nemají a jestli chci vrátit peníze. To už mi hlava vůbec nebrala a teď přišla pošta a přinesla mi druhou poprsenku. Takže já mám za 1 cenu 2 podprsenky. Že tam mají ale bordel :pankac: :pankac: :pankac:
Jo, ještě bych mohla odepsat na ten mail, že chci vrátit penízy a to by byl už teda úplnej fór :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JÉÉÉ, to je dobrý, zkus to :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 10:43

Aleco, no, jo každý to máme jinak…Třeba teď to bude v pohodě :palec:

Beru, a kolik sníš těch semínek denně???
No, to je dobrý, škoda zmrzky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 10:43
aleca píše:
mě k porodu nepomohlo nic. rodila jsem vyvolávaně v termínu, pila jsem poctivě maliník, dopřávala si sexu, pořád se koupala v horké lázni, při tom vyvolání mi dali jednu tabletu, druhou, oxytocin, epidurál (taky pomáhá uvolnění porodních cest) a už to vypadalo na císaře, ale nakonec jsem šimonka porodila. prostě jsem se neotvírala. teď si myslím, že ani moje tělo ani šimonek ještě nebyli připraveni.tentokrát asi budu muset dávky zdvojnásobit :-)

ahojky.jak to že jsi rodila vyvoláaně termínu?nesměla jsi přenášet?teda to sis užila.jaký byli ty bolesti po oxytocinu?štěstí že jsi se vyhla císaři :palec: ono se to říká-že když tělo a ani mimi nejsou připraveni,můžeme se stavět třeba na hlavu a stejně nepomůže nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 10:46
Jitule84 píše:
Aleco, no, jo každý to máme jinak…Třeba teď to bude v pohodě :palec:Beru, a kolik sníš těch semínek denně???
No, to je dobrý, škoda zmrzky :cert:

to je dobrý s těma podprdama!!kde jsi to kupovala,že bych si taky objednala :lol: :lol: to zkus,jestli ti vrátí i peníze,to už by byl fakt gól :lol: :lol: ale já bych to nepokoušela,aby pak třeba nechtěli jednu podprdu vrátit :lol: musíš si odpočítat 15semínek denně :lol: :lol: :lol: né humor,myslím jedna polévková lžíce???nebo kávová??téď už přesně nevím,musím to pročíst,ale nějak tak to asi bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 10:47
Jitule84 píše:
Aleco, no, jo každý to máme jinak…Třeba teď to bude v pohodě :palec:Beru, a kolik sníš těch semínek denně???
No, to je dobrý, škoda zmrzky :cert:

a neboooj,zmrska nakonec nespadla :pankac: ale měla na mále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.6.11 10:48

šimon měl vadu na srdíčku, a tak mě přemluvili, že bude lepší vyvolávanej porod, že porodím pěkně odpoledne, kdyby se něco stalo, tak tam bude spousta pediatrů, prostě se o mě budou moci líp postarat, než kdybych přijela v noci a oni by tam měli třeba ještě jinej komplikovanej porod.
jenže jsem stejně porodila až o půl sedmý večer (stihla se vystřídat směna a doktoři).

bolesti po oxytocinu strašný, byla jsem ráda za epidurál, ale ani potom porod nebyl bezbolestnej, sice jsem necítila stahy, ale pořádně tlačit jsem musela a bolel mě celej člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.6.11 10:49

doufám, že teď porod půjde jakž takž normálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 10:51

Beru, nebuj, ten mail fakt riskovat nebudu…Mám 2 a to stačí :pankac:
Klidně piš i kusy, já řeknu mm a on mi to bude dávkovat :lol:
No, to jsem si oddechla, že zmrzka přežila :palec:

Floa, raději ne, ještě o ně přijdu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit