Poradna duly
Jana Čurdová
Elis 1 píše:
a ještě peřinku s polštářkem a deku
Krasne vecicky!
![]()
Mondík píše:Elis 1 píše:Krasne vecicky!
a ještě peřinku s polštářkem a deku![]()
Moc děkuji. Jen se mě zdá, že máme těch peřinek už docela dost. Včera jsem to konečně všechno dofotila, tak když to prohlížím, tak si říkám, že by to stačilo pro tři děti ![]()
Elis 1 píše:Mondík píše:Moc děkuji. Jen se mě zdá, že máme těch peřinek už docela dost. Včera jsem to konečně všechno dofotila, tak když to prohlížím, tak si říkám, že by to stačilo pro tři dětiElis 1 píše:Krasne vecicky!
a ještě peřinku s polštářkem a deku![]()
Taky mam pocit, ze mame veci jak pro ctyrcata
.
Mondík píše:Ivet23 píše:Ivetko, nezoufej, ja mam asi 16
A uz mam nahore 14kg![]()
![]()
.
ALe pritom to prej neni nejak videt. a hodne vazi prsa
ale mam napuchle nohy
ja u prvni dcery 20kg ![]()
Ivet23 píše:Mondík píše:ALe pritom to prej neni nejak videt. a hodne vazi prsaIvet23 píše:Ivetko, nezoufej, ja mam asi 16
![]()
.
![]()
ale mam napuchle nohy
ja u prvni dcery 20kg
To asi k te dvacitce dojdes i ted, co? No, ja mam taky docela velka prsa ve srovnani s tim, jak vypadala pred tehu, ale silene mi natykaji nohy a mam celulitidu, tak doufam, ze hodne z toho pujde po porodu samo dolu. Jako nechci byt naivni a myslet si, ze budu mit hned svoji puvodni postavu, ale predpokladam, ze mi to nezustane vsechno…
Mondík píše:Ivet23 píše:To asi k te dvacitce dojdes i ted, co? No, ja mam taky docela velka prsa ve srovnani s tim, jak vypadala pred tehu, ale silene mi natykaji nohy a mam celulitidu, tak doufam, ze hodne z toho pujde po porodu samo dolu. Jako nechci byt naivni a myslet si, ze budu mit hned svoji puvodni postavu, ale predpokladam, ze mi to nezustane vsechno…Mondík píše:ALe pritom to prej neni nejak videt. a hodne vazi prsaIvet23 píše:Ivetko, nezoufej, ja mam asi 16
![]()
.
![]()
ale mam napuchle nohy
ja u prvni dcery 20kg
Ted uz asi ne, vzdy za 3tydny priberu kilo a mam 6tt do porodu
ja mela desne vysoky skoky vahy kolem 4mesice
ted uz jen to kilco
![]()
Už jsem doela unavená, takže půjdu do hajan. Dobrou noc všem maminkám i miminkům ![]()
Dobré ránko ![]()
Elis, souhlas, hračky od Lmaze jsou super. Také jsme jich pár koupily a nějaké dostaly. Ale ty jejich ceny jsou strašný, proto občas koupím i něoc obyč ![]()
Jo, a věcičky super
No, máš pravdu, že jsem se úplně divila, kolik máš peřinek a polštářků do kočárku.
Já to vůbec používat nebudu. Malá budu buď v zavinovačce a přikratá dekou, nebo hezky zalezlá ve fusaku ![]()
Mondik, nafotím to a vložím. Teď snídám ![]()
Holky, já myslím, že když se pohybujete kolem 15kilo, tak jste úplně v pohodě ![]()
Já včera kvůli odběrům snědla ráno jen trochu jagurtu a jako naschvál jsem ještě byla asi 3× na záchodě. Než jsme odjížděli, tak jsem vážila 50,3kilo, takže jsem neměla nahoře ani 6, ale 5 kilo. MM pěkně koukal a já také ![]()
Jitule84 píše:
Dobré ránko![]()
Elis, souhlas, hračky od Lmaze jsou super. Také jsme jich pár koupily a nějaké dostaly. Ale ty jejich ceny jsou strašný, proto občas koupím i něoc obyč
Jo, a věcičky superNo, máš pravdu, že jsem se úplně divila, kolik máš peřinek a polštářků do kočárku.
Já to vůbec používat nebudu. Malá budu buď v zavinovačce a přikratá dekou, nebo hezky zalezlá ve fusaku
Mondik, nafotím to a vložím. Teď snídám
Holky, já myslím, že když se pohybujete kolem 15kilo, tak jste úplně v pohodě
Já včera kvůli odběrům snědla ráno jen trochu jagurtu a jako naschvál jsem ještě byla asi 3× na záchodě. Než jsme odjížděli, tak jsem vážila 50,3kilo, takže jsem neměla nahoře ani 6, ale 5 kilo. MM pěkně koukal a já také
Teda Jitul
bud raza, ze si moc nepribrala
ja tedy po prvni dceri za nejaky cas zhubla krasne a mela jsem zas figuru
doufam,ze tomu bude i ted tak
![]()
Jinak dobre rano maminy
vecer me hrozne palila zaha, tak jsem zkusila meloun a nic, pak sklenku mleka a trocha to polevilo, ale znama co to ma taky mi poradila podlozit si viic hlavu a fakt to pomaha
No a jeste mi muz oznamil, ze pro me ma mile prekvapeni
no udelal to schvalne, moc prekvapeni nemusim
nemohla jsem spat
takze jsem napnuta jak struna
holky u nas hracky na kocar maji levne
teda ne ty lamaze
Ja mam za 160kc
Dobré ráno ![]()
Jitu, neboj. Miminko si vezme co potřebuje, takže určitě nestrádá. Já mám nahoře 8 kg. Všichni mě teda říkají, že mám malé bříško, na to, že bych měla za měsíc rodit, ale miminko váží tak jak má, takže to nijak neřeším.
Taky budu chtít nějaké ty hračky Lamaze, ale zatím žádné nemám. Říkám si, že snad něco dostaneme, tak toho potom nechci mít zbytečně hodně. A pořád šetřím na ty dražší věci.
Ivet, také mě pěkně pálila žáha. Dělala jsem chlebíčky a neodolala jsem. A mlíko taky zabralo.
Elis 1 píše:
Ivet, také mě pěkně pálila žáha. Dělala jsem chlebíčky a neodolala jsem. A mlíko taky zabralo.
Ja to mam zcela jiste z broskvi
jenze ja tomu neodolam no ![]()
Elis, no, také nemám moc velkej břuch
Kolik cm máš přes bříško???
Holky, teda úplně Vás lituji, že pořád bojujete s tou žáhou.
Já vůbec nevím, co to je. Já celé těhu neměla žádné neduhy a ani teď. Krom toho čípku a občas píchání v podbřišku jsem naprosto v pohodě ![]()