TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5135
28.6.11 21:50
Elis 1 píše:
a ještě peřinku s polštářkem a deku

Krasne vecicky! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.6.11 21:55
Mondík píše:
Elis 1 píše:

Moc děkuji. Jen se mě zdá, že máme těch peřinek už docela dost. Včera jsem to konečně všechno dofotila, tak když to prohlížím, tak si říkám, že by to stačilo pro tři děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 22:00
Elis 1 píše:
Mondík píše:
Elis 1 píše:
Moc děkuji. Jen se mě zdá, že máme těch peřinek už docela dost. Včera jsem to konečně všechno dofotila, tak když to prohlížím, tak si říkám, že by to stačilo pro tři děti :mrgreen:

Taky mam pocit, ze mame veci jak pro ctyrcata :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.6.11 22:09
Mondík píše:
Ivet23 píše:
A uz mam nahore 14kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ivetko, nezoufej, ja mam asi 16 :oops:.

ALe pritom to prej neni nejak videt. a hodne vazi prsa :mrgreen: :mrgreen: ale mam napuchle nohy :-? ja u prvni dcery 20kg :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 22:19
Ivet23 píše:
Mondík píše:
Ivet23 píše:
ALe pritom to prej neni nejak videt. a hodne vazi prsa :mrgreen: :mrgreen: ale mam napuchle nohy :-? ja u prvni dcery 20kg :pankac:

To asi k te dvacitce dojdes i ted, co? No, ja mam taky docela velka prsa ve srovnani s tim, jak vypadala pred tehu, ale silene mi natykaji nohy a mam celulitidu, tak doufam, ze hodne z toho pujde po porodu samo dolu. Jako nechci byt naivni a myslet si, ze budu mit hned svoji puvodni postavu, ale predpokladam, ze mi to nezustane vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.6.11 22:24
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Mondík píše:
Ivet23 píše:
ALe pritom to prej neni nejak videt. a hodne vazi prsa :mrgreen: :mrgreen: ale mam napuchle nohy :-? ja u prvni dcery 20kg :pankac:
To asi k te dvacitce dojdes i ted, co? No, ja mam taky docela velka prsa ve srovnani s tim, jak vypadala pred tehu, ale silene mi natykaji nohy a mam celulitidu, tak doufam, ze hodne z toho pujde po porodu samo dolu. Jako nechci byt naivni a myslet si, ze budu mit hned svoji puvodni postavu, ale predpokladam, ze mi to nezustane vsechno…

Ted uz asi ne, vzdy za 3tydny priberu kilo a mam 6tt do porodu :lol: ja mela desne vysoky skoky vahy kolem 4mesice :-? ted uz jen to kilco :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.6.11 23:04

Už jsem doela unavená, takže půjdu do hajan. Dobrou noc všem maminkám i miminkům :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 23:08

Elis, dobrou noc :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 06:38

Dobré ránko :palec:

Elis, souhlas, hračky od Lmaze jsou super. Také jsme jich pár koupily a nějaké dostaly. Ale ty jejich ceny jsou strašný, proto občas koupím i něoc obyč :lol:
Jo, a věcičky super :palec: No, máš pravdu, že jsem se úplně divila, kolik máš peřinek a polštářků do kočárku. :pankac: Já to vůbec používat nebudu. Malá budu buď v zavinovačce a přikratá dekou, nebo hezky zalezlá ve fusaku :-D

Mondik, nafotím to a vložím. Teď snídám :-D

Holky, já myslím, že když se pohybujete kolem 15kilo, tak jste úplně v pohodě :palec:
Já včera kvůli odběrům snědla ráno jen trochu jagurtu a jako naschvál jsem ještě byla asi 3× na záchodě. Než jsme odjížděli, tak jsem vážila 50,3kilo, takže jsem neměla nahoře ani 6, ale 5 kilo. MM pěkně koukal a já také :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 07:09
Jitule84 píše:
Dobré ránko :palec:

Elis, souhlas, hračky od Lmaze jsou super. Také jsme jich pár koupily a nějaké dostaly. Ale ty jejich ceny jsou strašný, proto občas koupím i něoc obyč :lol:
Jo, a věcičky super :palec: No, máš pravdu, že jsem se úplně divila, kolik máš peřinek a polštářků do kočárku. :pankac: Já to vůbec používat nebudu. Malá budu buď v zavinovačce a přikratá dekou, nebo hezky zalezlá ve fusaku :-D

Mondik, nafotím to a vložím. Teď snídám :-D

Holky, já myslím, že když se pohybujete kolem 15kilo, tak jste úplně v pohodě :palec:
Já včera kvůli odběrům snědla ráno jen trochu jagurtu a jako naschvál jsem ještě byla asi 3× na záchodě. Než jsme odjížděli, tak jsem vážila 50,3kilo, takže jsem neměla nahoře ani 6, ale 5 kilo. MM pěkně koukal a já také :-(

Teda Jitul :wink: bud raza, ze si moc nepribrala :palec: ja tedy po prvni dceri za nejaky cas zhubla krasne a mela jsem zas figuru :lol: doufam,ze tomu bude i ted tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 07:24

Jinak dobre rano maminy :kytka: vecer me hrozne palila zaha, tak jsem zkusila meloun a nic, pak sklenku mleka a trocha to polevilo, ale znama co to ma taky mi poradila podlozit si viic hlavu a fakt to pomaha :palec: No a jeste mi muz oznamil, ze pro me ma mile prekvapeni 8-o no udelal to schvalne, moc prekvapeni nemusim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemohla jsem spat :lol: takze jsem napnuta jak struna :mrgreen: :mrgreen: holky u nas hracky na kocar maji levne :mrgreen: teda ne ty lamaze :mrgreen: :mrgreen: Ja mam za 160kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
29.6.11 07:37

Dobré ráno :kytka:
Jitu, neboj. Miminko si vezme co potřebuje, takže určitě nestrádá. Já mám nahoře 8 kg. Všichni mě teda říkají, že mám malé bříško, na to, že bych měla za měsíc rodit, ale miminko váží tak jak má, takže to nijak neřeším.

Taky budu chtít nějaké ty hračky Lamaze, ale zatím žádné nemám. Říkám si, že snad něco dostaneme, tak toho potom nechci mít zbytečně hodně. A pořád šetřím na ty dražší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
29.6.11 07:39

Ivet, také mě pěkně pálila žáha. Dělala jsem chlebíčky a neodolala jsem. A mlíko taky zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
29.6.11 07:44
Elis 1 píše:
Ivet, také mě pěkně pálila žáha. Dělala jsem chlebíčky a neodolala jsem. A mlíko taky zabralo.

Ja to mam zcela jiste z broskvi :mrgreen: :mrgreen: jenze ja tomu neodolam no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
29.6.11 07:55

Elis, no, také nemám moc velkej břuch :-D Kolik cm máš přes bříško???

Holky, teda úplně Vás lituji, že pořád bojujete s tou žáhou. :cert: Já vůbec nevím, co to je. Já celé těhu neměla žádné neduhy a ani teď. Krom toho čípku a občas píchání v podbřišku jsem naprosto v pohodě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí