TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
28.6.11 16:54

Teď mě napadlo, já jsem pořád cvičila. Sice jen lehké cviky, ale i tak, třeba to tomu čípku také nesvědčí :think:
Co třeba lehké cviky na boky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 16:54

Krmar- já na toho pejska narazila v tescu, byl v akci a stál taky 249kč, tak jsem ho vzala, jinak jsou tyhle hračky od Lamaze hrozně drahý :nevim:
Jitu- no to je suprácký a navíc za tu cenu :dance: Ano, přesně tak, dělat to na co se cítíš. Já se vždycky před kontrolou snažila udělat co nejvíc a taky si vyžehlit výbavičku, kdyby to bylo špatný a musela jsem ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 16:56
Jitule84 píše:
Teď mě napadlo, já jsem pořád cvičila. Sice jen lehké cviky, ale i tak, třeba to tomu čípku také nesvědčí :think:
Co třeba lehké cviky na boky????

Hmmm, tak to nevím, o cvičení se poraď raději s doktorkou. Já jsem chtěla nastoupit na těhu cvičení po tý kontrole, co mi řekla, že je to špatný a tak jsem tam raději nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
28.6.11 17:01

Floa, já civčila jen pár těhu cviků na posílení pánve, pak na stehna a na ty boky. No, co mi řekl o tom čípku, jsem už nic nedělala…
No, to se ti nedivím. Člověk dostane hned strach :zed:
A co přeporodní kurz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.6.11 17:01
Jitule84 píše:
Ivet, a hodně???No, prosím tě, to slyším poprvé…A proč to vadí??? Já ji s takovou radostí dnes koupila :zed:

Ja jsem o tom nekde cetla a prej to nedoporucuji,ale uz si nevybavuji proc :nevim: ja mela jen zvysenou hodnotu, ze zacatku jsem drzela dietu ale ted vubec, nepribiram 1kg za 3tydny mala je v norme vlastne jeste o tyden mensi :-) hodnoti z dia mam ukazkove. takze to neresim!! stojim si za tim, ze nemam cukrovku, tehotnym se bere krev na zatezak z zily me vzala s prstu a to prej u tehulek skresluje az o 25% vysledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 17:07
Jitule84 píše:
Floa, já civčila jen pár těhu cviků na posílení pánve, pak na stehna a na ty boky. No, co mi řekl o tom čípku, jsem už nic nedělala…
No, to se ti nedivím. Člověk dostane hned strach :zed:
A co přeporodní kurz???

Na ten jsem nakonec taky nešla, protože mi doktorka řekla, že mám ležet, abych předčasně neporodila a to víš, totálně mě tím vyděsila :-( Takže tam jsem nakonec taky nešla, ale snad to zvládnu i bez toho. Ty jsi někam chodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
28.6.11 17:37

Ivet, tak to je pohoda :palec: Někteří doktoři hrozně stresují :zed: Je fajn, že to neřešíš…
Já myslím, že ten můj je také zybtečně opatrný.

Floa, no, chtěla jsem , ale nejdříve jsem se k tomu nemohla dokopat a teď už nemůžu, takže na to prdím. Snad to zvládnu i bez..
A máme tady spoustu druhorodiček, takže nám snad poradí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.6.11 17:40
Jitule84 píše:
Ivet, tak to je pohoda :palec: Někteří doktoři hrozně stresují :zed: Je fajn, že to neřešíš…
Já myslím, že ten můj je také zybtečně opatrný.Floa, no, chtěla jsem , ale nejdříve jsem se k tomu nemohla dokopat a teď už nemůžu, takže na to prdím. Snad to zvládnu i bez..
A máme tady spoustu druhorodiček, takže nám snad poradí :pankac:

No znam spusty holek co byla na predporodnim kurzu a co znich vylezlo??? zbytecne vyhozene penize!!! ja na zadnem nebyla a nesla bych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
28.6.11 17:42

Ivet, to byla druhá věc, proč se mi nechtělo - peníze- kurzy jsou dost drahý :cert:
A četla jsem spoustu negativních informací. Prý některý kurzy vůbec nic nedají…
Já myslím, že naše diskuse a zkušenosti jsou cennější :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.6.11 18:01
Jitule84 píše:
Ivet, to byla druhá věc, proč se mi nechtělo - peníze- kurzy jsou dost drahý :cert:
A četla jsem spoustu negativních informací. Prý některý kurzy vůbec nic nedají…
Já myslím, že naše diskuse a zkušenosti jsou cennější :palec: :pankac:

No to samozrejme :lol: jen si nebrat priklad ze me ja to hrozne prozivala a brecella bolesti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 18:19

Holky, to je pravda, zlatý naše diskuze, osobní zkušenosti atd. A co jsme ušetřily na kurzech, jsme prošustrovaly tady díky našim odkazům na různý eshopy s dětskýma serepetičkama :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
28.6.11 18:32

Ivet, já myslím, že taky budu křičet a brečet bolestí, jestli to bude k nevydržení :zed:

Floa, jasně, ale ty věci aspoň využijeme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
28.6.11 19:06

Za sebe předporodní kurzy nedoporučuju…s Anet jsme do jednoho začla chodit a po první hodině zas rychle skončila..jako paní byla mírně mimo a taková zatvrzelá přírodní matka…nechci se nikoho dotknout, ale tohle bylo moc :roll: nutila nás nacvičovat kojení s panenkama :cert: pak tam říkala, jak je porod v nemocnici strašný, léky při porodu špatné,…a zvládla jsem to i bez kurzu…ono po porodu jde všechno tak nějak samo a jak píšete je tu diskuze a spousta zkušených mamin :palec: ale věřím, že spoustě holkám se kurzy líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.6.11 19:31

Jsme moc ráda, že vám všem dopadly kontroly dobře.
Máte nakoupené moc pěkné hračky. Ty Lamaze jsou opravdu hodně kvalitní a moc fajn. A děti od známých si s nimi moc pěkně hrají. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
28.6.11 20:26

ahoj holciny :-)
ja jsem si dneska pekne makla, pulku odpoledne jsem cistila gril, byl spinavej jak cune a vubec to neslo umejt :-?
mela jsem dneska silenou chut na svestkovej kolac, tak jsem si koupila blumy a ted akorat se mi kolac dopejka, tak doufam ze mi ho nikdo nesni driv, nez ho rozkrajim :mrgreen:

jinak k tem kurzum, chtela jsem na ne chodit, ale nakonec z toho nejak seslo, asi jsem byla lina :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí