Poradna duly
Jana Čurdová
Teď mě napadlo, já jsem pořád cvičila. Sice jen lehké cviky, ale i tak, třeba to tomu čípku také nesvědčí ![]()
Co třeba lehké cviky na boky????
Krmar- já na toho pejska narazila v tescu, byl v akci a stál taky 249kč, tak jsem ho vzala, jinak jsou tyhle hračky od Lamaze hrozně drahý ![]()
Jitu- no to je suprácký a navíc za tu cenu
Ano, přesně tak, dělat to na co se cítíš. Já se vždycky před kontrolou snažila udělat co nejvíc a taky si vyžehlit výbavičku, kdyby to bylo špatný a musela jsem ležet.
Jitule84 píše:
Teď mě napadlo, já jsem pořád cvičila. Sice jen lehké cviky, ale i tak, třeba to tomu čípku také nesvědčí
Co třeba lehké cviky na boky????
Hmmm, tak to nevím, o cvičení se poraď raději s doktorkou. Já jsem chtěla nastoupit na těhu cvičení po tý kontrole, co mi řekla, že je to špatný a tak jsem tam raději nešla.
Floa, já civčila jen pár těhu cviků na posílení pánve, pak na stehna a na ty boky. No, co mi řekl o tom čípku, jsem už nic nedělala…
No, to se ti nedivím. Člověk dostane hned strach ![]()
A co přeporodní kurz???
Jitule84 píše:
Ivet, a hodně???No, prosím tě, to slyším poprvé…A proč to vadí??? Já ji s takovou radostí dnes koupila
Ja jsem o tom nekde cetla a prej to nedoporucuji,ale uz si nevybavuji proc
ja mela jen zvysenou hodnotu, ze zacatku jsem drzela dietu ale ted vubec, nepribiram 1kg za 3tydny mala je v norme vlastne jeste o tyden mensi
hodnoti z dia mam ukazkove. takze to neresim!! stojim si za tim, ze nemam cukrovku, tehotnym se bere krev na zatezak z zily me vzala s prstu a to prej u tehulek skresluje az o 25% vysledek.
Jitule84 píše:
Floa, já civčila jen pár těhu cviků na posílení pánve, pak na stehna a na ty boky. No, co mi řekl o tom čípku, jsem už nic nedělala…
No, to se ti nedivím. Člověk dostane hned strach
A co přeporodní kurz???
Na ten jsem nakonec taky nešla, protože mi doktorka řekla, že mám ležet, abych předčasně neporodila a to víš, totálně mě tím vyděsila
Takže tam jsem nakonec taky nešla, ale snad to zvládnu i bez toho. Ty jsi někam chodila?
Ivet, tak to je pohoda
Někteří doktoři hrozně stresují
Je fajn, že to neřešíš…
Já myslím, že ten můj je také zybtečně opatrný.
Floa, no, chtěla jsem , ale nejdříve jsem se k tomu nemohla dokopat a teď už nemůžu, takže na to prdím. Snad to zvládnu i bez..
A máme tady spoustu druhorodiček, takže nám snad poradí ![]()
Jitule84 píše:
Ivet, tak to je pohodaNěkteří doktoři hrozně stresují
Je fajn, že to neřešíš…
Já myslím, že ten můj je také zybtečně opatrný.Floa, no, chtěla jsem , ale nejdříve jsem se k tomu nemohla dokopat a teď už nemůžu, takže na to prdím. Snad to zvládnu i bez..
A máme tady spoustu druhorodiček, takže nám snad poradí
No znam spusty holek co byla na predporodnim kurzu a co znich vylezlo??? zbytecne vyhozene penize!!! ja na zadnem nebyla a nesla bych ![]()
Ivet, to byla druhá věc, proč se mi nechtělo - peníze- kurzy jsou dost drahý ![]()
A četla jsem spoustu negativních informací. Prý některý kurzy vůbec nic nedají…
Já myslím, že naše diskuse a zkušenosti jsou cennější
![]()
Jitule84 píše:
Ivet, to byla druhá věc, proč se mi nechtělo - peníze- kurzy jsou dost drahý
A četla jsem spoustu negativních informací. Prý některý kurzy vůbec nic nedají…
Já myslím, že naše diskuse a zkušenosti jsou cennější![]()
No to samozrejme
jen si nebrat priklad ze me ja to hrozne prozivala a brecella bolesti
![]()
Holky, to je pravda, zlatý naše diskuze, osobní zkušenosti atd. A co jsme ušetřily na kurzech, jsme prošustrovaly tady díky našim odkazům na různý eshopy s dětskýma serepetičkama ![]()
Ivet, já myslím, že taky budu křičet a brečet bolestí, jestli to bude k nevydržení ![]()
Floa, jasně, ale ty věci aspoň využijeme ![]()
Za sebe předporodní kurzy nedoporučuju…s Anet jsme do jednoho začla chodit a po první hodině zas rychle skončila..jako paní byla mírně mimo a taková zatvrzelá přírodní matka…nechci se nikoho dotknout, ale tohle bylo moc
nutila nás nacvičovat kojení s panenkama
pak tam říkala, jak je porod v nemocnici strašný, léky při porodu špatné,…a zvládla jsem to i bez kurzu…ono po porodu jde všechno tak nějak samo a jak píšete je tu diskuze a spousta zkušených mamin
ale věřím, že spoustě holkám se kurzy líbí
Jsme moc ráda, že vám všem dopadly kontroly dobře.
Máte nakoupené moc pěkné hračky. Ty Lamaze jsou opravdu hodně kvalitní a moc fajn. A děti od známých si s nimi moc pěkně hrají. ![]()
ahoj holciny ![]()
ja jsem si dneska pekne makla, pulku odpoledne jsem cistila gril, byl spinavej jak cune a vubec to neslo umejt ![]()
mela jsem dneska silenou chut na svestkovej kolac, tak jsem si koupila blumy a ted akorat se mi kolac dopejka, tak doufam ze mi ho nikdo nesni driv, nez ho rozkrajim ![]()
jinak k tem kurzum, chtela jsem na ne chodit, ale nakonec z toho nejak seslo, asi jsem byla lina ![]()