TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
28.6.11 20:29

já jsem do předporodního kurzu chodila a nemohla jsem si ho vynachválit. měly jsme suprovou porodní asistentku, která nám ppřesně všechno popsala a vysvětlila, jak dítě prochází porodními cestami a co se děje v těle, naučila nás, jak se při porodu hýbat, jak dýchat, jak cvičit proti bolestem. poradila, co potom s miminkem, jak se o něj starat, jakou kosmetiku používat. a navíc jsem získala kamarádky, které mají stejně staré děti a dodnes se scházíme.

při předchozím těhotenství jsem chodila plavat a na těhotenskou jógu. teď teda nemám na nic čas, ani na cvičení, ale chodím s malým pořád ven a musím pořád kolem něj běhat, tak snad tu kondici jsem neztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 20:59
Aicuul píše:
mě žáha trápí každou noc, at sním, co sním…takže mým největším kamarádem je Rennie..dokonce mi už i chutná :lol: minulý týden jsme jich za den snědla 8 :cert:

Presne :-). Taky se cpu Rennie i v noci… Ale pisou tam, ze tehulky muzou az 10 tabletek denne, takze bych se az tak nebala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:04
koliska píše:
janiii;-) píše:
floo to me ten muj ted zacal strasit s tim, ze nevi jestli to zvladne byt u porodu. ze tam asi sebou flakne o zem. taky mu rikam, ze bez nej by to neslo, ale nevim nevim. ty chlapi dneska nic nevydrzi :lol:
no my právě řešíme s manželem stejný problém..já ho nechci nutit tam jít ale on chce za každou cenu ale prej se mi bude celou dobu koukat jen na hlavu a na malou se oukne až ji přinesou umytou…bojí se že sebou švihne :lol:

Jo, holky, muj uz se snazi nejak otupet, kouka na videa a uz mu z toho neni zle, jak kdyz na to hledel poprve… No, ale v realu to pak stejne bude neco jineho, tak jsem taky zvedava, jak to ustoji. Hlavne mu porad opakuju, at se radsi nediva do patricnych mist a at ze sebe nedela za kazdou cenu hrdinu a kdyz se na neco nebude citit, tak at to radsi prizna! No, jsem zvedava, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:06
aleca píše:
na pálení žáhy mě večer před spaním pomáhá meduňka.

Dobry napad :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:09

Holky, gratuluji ke kontrolam! A koukam, ze vsechny „melounujeme“, ja uz se cpu melounem treti den v kuse :-D. A jinak jsem tu v noci nebyla, konecne jsem se dobre vyspala :palec:.

Jitule, fotecky novych vecicek budou? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:15
Ivet23 píše:
Holky moc pekny hracky, taky jsem kupovala, pak dam fotku :-D jinak pozor na hracky co vrni vubec je nedoporucuji, nevim presne co ale neni to prej dobryy a me se tak libil vrnici medvidek :-?

Ivet, tak premyslim, co by mohlo byt spatneho na vrnici hracce… My teda takovou, tusim, nemame, ale nejak me nenapada, v cem to je nebezpecne. No, ale kdo vi, asi vedi, co rikaji :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:19
Ivet23 píše:
Jitule84 píše:
Ivet, tak to je pohoda :palec: Někteří doktoři hrozně stresují :zed: Je fajn, že to neřešíš…
Já myslím, že ten můj je také zybtečně opatrný.Floa, no, chtěla jsem , ale nejdříve jsem se k tomu nemohla dokopat a teď už nemůžu, takže na to prdím. Snad to zvládnu i bez..
A máme tady spoustu druhorodiček, takže nám snad poradí :pankac:
No znam spusty holek co byla na predporodnim kurzu a co znich vylezlo??? zbytecne vyhozene penize!!! ja na zadnem nebyla a nesla bych :lol:

Ja mam dobrovolny predporodni kurz zadarmo, ale je to hodne o teorii. I tak jsem za to rada, protoze se muzu na vsechno zeptat, dozvedet se nejake nove veci a byt v kontaktu s ostatnimi tehulkami, co maji stejny termin jako ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:22
janiii;-) píše:
ahoj holciny :-)
ja jsem si dneska pekne makla, pulku odpoledne jsem cistila gril, byl spinavej jak cune a vubec to neslo umejt :-?
mela jsem dneska silenou chut na svestkovej kolac, tak jsem si koupila blumy a ted akorat se mi kolac dopejka, tak doufam ze mi ho nikdo nesni driv, nez ho rozkrajim :mrgreen:jinak k tem kurzum, chtela jsem na ne chodit, ale nakonec z toho nejak seslo, asi jsem byla lina :-D

Jani a co ty fleky pod grilem, uz jste to nejak vycistili? A na ten kolac pozor, ja kdyz neco upecu, tak se po tom jen zaprasi :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.6.11 21:27
Mondík píše:
janiii;-) píše:
ja jsem si dneska pekne makla, pulku odpoledne jsem cistila gril, byl spinavej jak cune a vubec to neslo umejt :-?
mela jsem dneska silenou chut na svestkovej kolac, tak jsem si koupila blumy a ted akorat se mi kolac dopejka, tak doufam ze mi ho nikdo nesni driv, nez ho rozkrajim :mrgreen:jinak k tem kurzum, chtela jsem na ne chodit, ale nakonec z toho nejak seslo, asi jsem byla lina :-D
Jani a co ty fleky pod grilem, uz jste to nejak vycistili? A na ten kolac pozor, ja kdyz neco upecu, tak se po tom jen zaprasi :mrgreen:.

A jak když něco upeču a chci aby se to snědlo, tak to musím odvest našim domů. Taťka to chudák sní, nebo alespoň říká, že to snědl, ale možná s tím potajnu krmí psa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fakt je taky ten, že já jsem s tím pečením docela na štíru a dost často se mě něco nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:32
Elis 1 píše:
Mondík píše:
janiii;-) píše:
Jani a co ty fleky pod grilem, uz jste to nejak vycistili? A na ten kolac pozor, ja kdyz neco upecu, tak se po tom jen zaprasi :mrgreen:.
A jak když něco upeču a chci aby se to snědlo, tak to musím odvest našim domů. Taťka to chudák sní, nebo alespoň říká, že to snědl, ale možná s tím potajnu krmí psa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fakt je taky ten, že já jsem s tím pečením docela na štíru a dost často se mě něco nepovede.

Elis, tak to nemej strach, ja teda zadna pekarka nejsem a pecu ted jen babovku, u te jedine jsem si tak nejak jista, ze ji nepokazim. Ale zase je pravda, ze muj pritel je takovy vsezravec, ten sni i spalene, nepovedene, atd. Az se nekdy divim :-). Byt tebou, tak se na to vyprdnu :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
28.6.11 21:33

A uz mam nahore 14kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
28.6.11 21:36

už se stalo. Řekla jsem si, že už žádnou buchtu péct nebudu. Teda ještě naposled zítra upeču šlehačkovou roládu. Manžel má svátek, tak když mu příjde rodina přát, abych nemusela kupovat nějaké zákusky. Ale jinak už žádnou buchtu péct nebudu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
28.6.11 21:38
Ivet23 píše:
A uz mam nahore 14kg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ivetko, nezoufej, ja mam asi 16 :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833