Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
S tím holením - jednou jsem se holila sama podle zrcátka a všeho a stejně jsem se řízla, takže jsem to zase nechala na přítelovi. Je to teda občas krkolomný, aby oholil všechno, ale zatím to ještě zvládáme ![]()
Včera jsem si musela jít koupit krejčovský metr, jelikož se s tím stahovacím nehodlám trápit a přes pupík mám 100cm, myslím že jak Aicuul - takže nám to krásně odpovídá stejný tt ![]()
Včera jsem se KONEČNĚ poprvé koupala v našem bazénku. Samozřejmě jsme chtěli koupit do něj teploměr a zapomněli, tak ani nevím, kolik voda měla, ale stačilo mi na osvěžení 5 minut, protože včera ještě nebyl takovej pařák.
Taky už jsem chtěla dneska volat na ČSSZ, protože už jsem myslela, že mi neschopenka nepřijde. V květnu přišla kolem 10. a tento měsíc až dneska - to se jim to tam sedí a pije kafíčko, ale že někdo musí platit pravidelný výdaje atd.
No nebudu se rozčilovat a raději si dám zase meloun ![]()
HOlky ty hračky Lamaze jsou fakt krásný a super, škoda, že jen tak drahý. Já jsem od nich měla vyhlídlý taky nějaký hračky, ale nakonec jsem koupila Fisher Price nebo Chicco, což jsou (si myslím) taky dobré značky a za docela přijatelnou cenu ![]()
Taky už jsem si včera předběžně koupila čaj z maliníku a lněný semínko, abych pak nezapomněla. Tak to mám viditelně mezi čaji. Akorát holky, jak to lněný semínko užíváte? Z toho návodu nejsem moc moudrá ![]()
Jitule84 píše:
Beru, ten maliník se má pít až od ukončeného 36. týdne
Hezkou prochajdu
Jitul já četla od ukončeného 34tt-i jsem ho tak pila u prcka určitě,protože jsem ho pila dlouho-já rodila 37tt takže od 36tt sem ho určo nepila ![]()
stejně pro něj musím odpoledne,protože ho nemají tak mi ho paní objednala
nu což aspon sme si zašli s prckem na zmrzku ![]()
paja2110 píše:
Taky už jsem si včera předběžně koupila čaj z maliníku a lněný semínko, abych pak nezapomněla. Tak to mám viditelně mezi čaji. Akorát holky, jak to lněný semínko užíváte? Z toho návodu nejsem moc moudrá
Páji já ho dáala normálně do jogurtu a tak jsem ho chroupala
ím,že někdo to zaléal horkou odou myslím,či co ![]()
Beru, to je divné, já všude čtu 36tt a od spoustu doktorů také…
Jak to že jsi rodila 37tt??
Jitule84 píše:
Holky, musím Vám ukázat, z čeho mám velkou radostManžel to včera složil a dal baterky, tak jsme to museli hned vyzkoušet . Jedna z věcí, která je nová
jééé ten je nádhernej!!!!!taky bych ho brala ![]()
Jitule84 píše:
Jak to že jsi rodila 37tt??
já právě i co jsem kde našla,tak tam maminy psali od 34tt
zkusím to pohledat.mě se rozběhl porod sám-začala mi postupně odtékat plodová voda,ale díky bohu za to,měla jsem zanedbanou těhu cukrovku a malej měl v tom 37tt když se narodil 4250g takže díky bohu za to,neumím si představit rodit větší dítko a navíc kdo ví jak by to dopadlo,malej měl pak i díky tomu dost problémů po narození
Ten čaj se asi koupí v lékárně a to semínko???
Holky, dneska teda prcek už od samého rána řádí, cítím ho úplně všude ![]()
berusenka66 píše:Jitule84 píše:já právě i co jsem kde našla,tak tam maminy psali od 34tt
Jak to že jsi rodila 37tt??zkusím to pohledat.mě se rozběhl porod sám-začala mi postupně odtékat plodová voda,ale díky bohu za to,měla jsem zanedbanou těhu cukrovku a malej měl v tom 37tt když se narodil 4250g takže díky bohu za to,neumím si představit rodit větší dítko a navíc kdo ví jak by to dopadlo,malej měl pak i díky tomu dost problémů po narození
Tý jo, Beru a kolik by měl, kdybys rodila v temínu, viď ![]()
Jutuš tak jsem to ted našla-píšou začít pít 5-6 týdnu před termínem porodu ![]()
Beru, děkuji.
Jsem z něho nadšená ![]()
Já také mrknu…
Téda, tak ještě že tak, ve 37tt přes 4kila je teda síla. Takže myslíš, že budeš rodit zase dříve???
A myslíš, že ti ten maliník pomohl? Mám ho také připravený, tak se jen ptám
Floa, aspoň se nenudíš a víš, že je malej v pohodě ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Tý jo, Beru a kolik by měl, kdybys rodila v temínu, viďJitule84 píše:já právě i co jsem kde našla,tak tam maminy psali od 34tt
Jak to že jsi rodila 37tt??zkusím to pohledat.mě se rozběhl porod sám-začala mi postupně odtékat plodová voda,ale díky bohu za to,měla jsem zanedbanou těhu cukrovku a malej měl v tom 37tt když se narodil 4250g takže díky bohu za to,neumím si představit rodit větší dítko a navíc kdo ví jak by to dopadlo,malej měl pak i díky tomu dost problémů po narození
FLOA - i to semínko koupíš v lékárně - jsem to včera tam kupovala obojí. Ale právě jsem nevěděla, jak ho užívat. Právě někdo píše jíst s něčím (jogurt) atd. a někdo zalít vodou, takže nevím ![]()
Flooa píše:čajík v lékárně nebo občas ho mívají i supermarketech a semínko taky supermarketu většinou v sekci zdravá výživa
Ten čaj se asi koupí v lékárně a to semínko???
Holky, dneska teda prcek už od samého rána řádí, cítím ho úplně všude
no myslím že takových 5kg by asi měl ![]()
Jitule84 píše:
Beru, děkuji.Jsem z něho nadšená
Já také mrknu…
Téda, tak ještě že tak, ve 37tt přes 4kila je teda síla. Takže myslíš, že budeš rodit zase dříve???
A myslíš, že ti ten maliník pomohl? Mám ho také připravený, tak se jen ptámFloa, aspoň se nenudíš a víš, že je malej v pohodě
to věřím,já bych si ho furt pouštěla jak se znám
no já bych i ráda rodila třeba zase v tom 37tt-mimi už má vše co má mít,ale uvidíme-abych nakonec nepřenášela
já ti nevím,já měla celkově dobrý porod-trval jen 4 hodiny
a na to že byl malej macík tak mě ani nepotrhal-měla jsem jen 4 stehy co mě nastřihli kvůli velké hlavičce,takže těžko říct.já bych i řekla,že mi porod usnadnilo to,že jsem se z něj nestresovala-né že by ty bolesti nebolely,to boleli a dost,ale snažila jsem se na ně nesoustředit,s přítelem sme vtipkovali,takže fakt těžko říct,jestli pomohl-ale pro jistotu ho budu pít zase-co kdyby za ten dobrý porod mohl on?
![]()
Jééé, Beru, taky jsem tu diskuzi našla
Tak já se poptám v pátek v lékárně, stejně tam půjdu.
No to je možný, že mi tam řádí vedrem a včera večer jsem fakt myslela, že mi utrhne močák
![]()