Poradna duly
Jana Čurdová
aleca píše: šimon měl vadu na srdíčku, a tak mě přemluvili, že bude lepší vyvolávanej porod, že porodím pěkně odpoledne, kdyby se něco stalo, tak tam bude spousta pediatrů, prostě se o mě budou moci líp postarat, než kdybych přijela v noci a oni by tam měli třeba ještě jinej komplikovanej porod.
jenže jsem stejně porodila až o půl sedmý večer (stihla se vystřídat směna a doktoři).
jejda,tak hlavně že do dobře dopadlojá právě jediný čeho jsem se bála byl yvolávaný porod-měli mi ho už taky vyvolávat,já totiž do porodnce nastoupila v pondělí ve tři odpoledne bez bolestí,jen s odtokem plodové vody,takže počkají 24hod.a budou vyvolávat
naštěstí se lekl i prcek a v úterý ráno v půl sedmé mi voda praskla úplně a rozjeli se kontrakce hned po 5min.takže naštěstí na oxytocin nedošlo-snad nedojde ani ted
bolesti po oxytocinu strašný, byla jsem ráda za epidurál, ale ani potom porod nebyl bezbolestnej, sice jsem necítila stahy, ale pořádně tlačit jsem musela a bolel mě celej člověk.
Jitu- no to je pravda a nakonec bys neměla nic ![]()
Já se teda na to všechno zeptám v lékárně. Já mám zase strach, abych neporodila moc brzy, když mě s tím doktorka tak straší, ale zase asi takový mega účinky to nemá, co? ![]()
aleca píše:
doufám, že teď porod půjde jakž takž normálně
určo jste si už všechnu smůlu vybrali takže to půjde jak po másle
![]()
aleca píše: šimon měl vadu na srdíčku, a tak mě přemluvili, že bude lepší vyvolávanej porod, že porodím pěkně odpoledne, kdyby se něco stalo, tak tam bude spousta pediatrů, prostě se o mě budou moci líp postarat, než kdybych přijela v noci a oni by tam měli třeba ještě jinej komplikovanej porod.
jenže jsem stejně porodila až o půl sedmý večer (stihla se vystřídat směna a doktoři).bolesti po oxytocinu strašný, byla jsem ráda za epidurál, ale ani potom porod nebyl bezbolestnej, sice jsem necítila stahy, ale pořádně tlačit jsem musela a bolel mě celej člověk.
To mě mrzí, ale teď už to bude určitě v pohodě, uvidíš ![]()
Flooa píše:
Jitu- no to je pravda a nakonec bys neměla nic
Já se teda na to všechno zeptám v lékárně. Já mám zase strach, abych neporodila moc brzy, když mě s tím doktorka tak straší, ale zase asi takový mega účinky to nemá, co?
jako že by to působylo jako mimi vypuzovač??
to snad asi nee-teda doufám
tak stačí překlenout ten 36tt a pak klidně můžeme rodit všechny-miminka by už měla být mimo ohrožení-ikdyž je samo lepší když se hezky podejkají u maminky-ale aby se jim pak od maminky taky chtělo ![]()
Ahoj holky, zdravím Vás a speciálně Flooa, která mě pozdravovala v jiné diskuzi
taky jdu v pátek do poradny…no řeknu Vám, že o porodu teď přemýšlím v jednom kuse…cítím malého hodně dole, tak myslím, že to bude brzy…jinak od včera piju též maliník…včera jsem měla cca 1/2 litru, kolik toho pijete Vy? Přijde mi trochu nahořklý…jinak mám nasušený z bylinkářství…lněné semínko mám taky a někde tady na emiminu jsem četla, že se má povařit, aby se udělal ten sliz, tak nevím ![]()
vegiska píše:
Ahoj holky, zdravím Vás a speciálně Flooa, která mě pozdravovala v jiné diskuzitaky jdu v pátek do poradny…no řeknu Vám, že o porodu teď přemýšlím v jednom kuse…cítím malého hodně dole, tak myslím, že to bude brzy…jinak od včera piju též maliník…včera jsem měla cca 1/2 litru, kolik toho pijete Vy? Přijde mi trochu nahořklý…jinak mám nasušený z bylinkářství…lněné semínko mám taky a někde tady na emiminu jsem četla, že se má povařit, aby se udělal ten sliz, tak nevím
ahojky,zdravím
tak to držím palečky na poradnu
už budeš mít monitor?já toho čaje vypila i 2litry za den.jinak to lněný semínko by se měli spařit kvůli tomu slizu,ale já se přiznám udělala jsem to jednou,já to prostě nepozřela,jak to bylo oslizlé
tak sem to míchala do jogurtu neupravené-asi sem ho teda brala bez účinku-ale aspon se mi líp chodilo na wc ![]()
Ahoj Vegi, jojo, včera jsme se potkaly jinde
Myslím, na tebe, ať ti to dobře dopadne a ono dopadne, uvidíš ![]()
Beru. přesně takhle jsem to myslela mimi-vypuzovač ![]()
Tak teď jsem dala péct bábovku a od zítřka mám doma mužskýho až do 18.července ![]()
berusenka66 píše:vegiska píše:ahojky,zdravím
Ahoj holky, zdravím Vás a speciálně Flooa, která mě pozdravovala v jiné diskuzitaky jdu v pátek do poradny…no řeknu Vám, že o porodu teď přemýšlím v jednom kuse…cítím malého hodně dole, tak myslím, že to bude brzy…jinak od včera piju též maliník…včera jsem měla cca 1/2 litru, kolik toho pijete Vy? Přijde mi trochu nahořklý…jinak mám nasušený z bylinkářství…lněné semínko mám taky a někde tady na emiminu jsem četla, že se má povařit, aby se udělal ten sliz, tak nevím
tak to držím palečky na poradnu
už budeš mít monitor?já toho čaje vypila i 2litry za den.jinak to lněný semínko by se měli spařit kvůli tomu slizu,ale já se přiznám udělala jsem to jednou,já to prostě nepozřela,jak to bylo oslizlé
tak sem to míchala do jogurtu neupravené-asi sem ho teda brala bez účinku-ale aspon se mi líp chodilo na wc
Beru, já trpím docela brutálně na zácpu ted v těhu, takže to mi asi to semínko pomůže
![]()
Flooa píše:
Ahoj Vegi, jojo, včera jsme se potkaly jindeMyslím, na tebe, ať ti to dobře dopadne a ono dopadne, uvidíš
Beru. přesně takhle jsem to myslela mimi-vypuzovač
Tak teď jsem dala péct bábovku a od zítřka mám doma mužskýho až do 18.července
mňám báboka-pošli sem půlku
mě odešla trouba tak mám od pečení útrum
ale volal mi před chvílí přítelovo kamarád že se mi odpoledne na ní přijede kouknout,tak tu budu mít samé chlapy-přijde i brácha kouknout na garnýž co nám tu furt padá-snad něco vykouká ![]()
to já na zácpu trpěla v prvním těhu šíleně a teď ani ne a semínko by ti fakt mohlo pomoc-možná teda íc to oslizlé
ale mě pomohlo i syrové
berusenka66 píše:Flooa píše:
Ahoj Vegi, jojo, včera jsme se potkaly jindeMyslím, na tebe, ať ti to dobře dopadne a ono dopadne, uvidíš
Beru. přesně takhle jsem to myslela mimi-vypuzovač
Tak teď jsem dala péct bábovku a od zítřka mám doma mužskýho až do 18.červencemňám báboka-pošli sem půlku
to já na zácpu trpěla v prvním těhu šíleně a teď ani ne a semínko by ti fakt mohlo pomoc-možná teda íc to oslizlé![]()
mě odešla trouba tak mám od pečení útrum
ale volal mi před chvílí přítelovo kamarád že se mi odpoledne na ní přijede kouknout,tak tu budu mít samé chlapy-přijde i brácha kouknout na garnýž co nám tu furt padá-snad něco vykouká
ale mě pomohlo i syrové
Tak jo, pošlu, je to tvarohová, teda bude
To já to zkusím, ale počkám tak týden dva, raději. Tý jé, vám padá garnýž, tak to bacha na hlavu ![]()
marki77 píše:
Holky když jste prali věci na miminko,dávali jste aviváž?
AHOJ MARKI, už jsem si říkala, kde jsi
Já dávala nějakou od Silanu, bylo tam miminko
Ahoj ![]()
zítra vyražíme k našim v pátek na kontrolu a v sobotu ráno hurá na Moravu,ted mě teda čeká balení což se mi vůbec nechce páč toho nák moc hlavně pro malou…do toho mi včera stávkovala pračka takže dneska až když přišel šikovnej manžel a pomohl mi jí vyčistit tak už zase pere…jinak tady je pořádnej hic tak napustíme bazének a hurá koupačka ![]()
Kačkka píše:
Ahoj
zítra vyražíme k našim v pátek na kontrolu a v sobotu ráno hurá na Moravu,ted mě teda čeká balení což se mi vůbec nechce páč toho nák moc hlavně pro malou…do toho mi včera stávkovala pračka takže dneska až když přišel šikovnej manžel a pomohl mi jí vyčistit tak už zase pere…jinak tady je pořádnej hic tak napustíme bazének a hurá koupačka
Kačí a kdy máš TP? Abys nám tam neporodila? ![]()