TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
29.6.11 10:54
aleca píše: šimon měl vadu na srdíčku, a tak mě přemluvili, že bude lepší vyvolávanej porod, že porodím pěkně odpoledne, kdyby se něco stalo, tak tam bude spousta pediatrů, prostě se o mě budou moci líp postarat, než kdybych přijela v noci a oni by tam měli třeba ještě jinej komplikovanej porod.
jenže jsem stejně porodila až o půl sedmý večer (stihla se vystřídat směna a doktoři).
jejda,tak hlavně že do dobře dopadlo :hug: já právě jediný čeho jsem se bála byl yvolávaný porod-měli mi ho už taky vyvolávat,já totiž do porodnce nastoupila v pondělí ve tři odpoledne bez bolestí,jen s odtokem plodové vody,takže počkají 24hod.a budou vyvolávat :roll: naštěstí se lekl i prcek a v úterý ráno v půl sedmé mi voda praskla úplně a rozjeli se kontrakce hned po 5min.takže naštěstí na oxytocin nedošlo-snad nedojde ani ted
bolesti po oxytocinu strašný, byla jsem ráda za epidurál, ale ani potom porod nebyl bezbolestnej, sice jsem necítila stahy, ale pořádně tlačit jsem musela a bolel mě celej člověk.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 10:55

Jitu- no to je pravda a nakonec bys neměla nic :-P
Já se teda na to všechno zeptám v lékárně. Já mám zase strach, abych neporodila moc brzy, když mě s tím doktorka tak straší, ale zase asi takový mega účinky to nemá, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 10:56
aleca píše:
doufám, že teď porod půjde jakž takž normálně :-)

určo jste si už všechnu smůlu vybrali takže to půjde jak po másle :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 10:58
aleca píše: šimon měl vadu na srdíčku, a tak mě přemluvili, že bude lepší vyvolávanej porod, že porodím pěkně odpoledne, kdyby se něco stalo, tak tam bude spousta pediatrů, prostě se o mě budou moci líp postarat, než kdybych přijela v noci a oni by tam měli třeba ještě jinej komplikovanej porod.
jenže jsem stejně porodila až o půl sedmý večer (stihla se vystřídat směna a doktoři).bolesti po oxytocinu strašný, byla jsem ráda za epidurál, ale ani potom porod nebyl bezbolestnej, sice jsem necítila stahy, ale pořádně tlačit jsem musela a bolel mě celej člověk.

To mě mrzí, ale teď už to bude určitě v pohodě, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 10:59
jako že by to v
Flooa píše:
Jitu- no to je pravda a nakonec bys neměla nic :-P
Já se teda na to všechno zeptám v lékárně. Já mám zase strach, abych neporodila moc brzy, když mě s tím doktorka tak straší, ale zase asi takový mega účinky to nemá, co? :mrgreen:

jako že by to působylo jako mimi vypuzovač?? :lol: :lol: to snad asi nee-teda doufám :lol: tak stačí překlenout ten 36tt a pak klidně můžeme rodit všechny-miminka by už měla být mimo ohrožení-ikdyž je samo lepší když se hezky podejkají u maminky-ale aby se jim pak od maminky taky chtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.6.11 11:26

Ahoj holky, zdravím Vás a speciálně Flooa, která mě pozdravovala v jiné diskuzi :-) taky jdu v pátek do poradny…no řeknu Vám, že o porodu teď přemýšlím v jednom kuse…cítím malého hodně dole, tak myslím, že to bude brzy…jinak od včera piju též maliník…včera jsem měla cca 1/2 litru, kolik toho pijete Vy? Přijde mi trochu nahořklý…jinak mám nasušený z bylinkářství…lněné semínko mám taky a někde tady na emiminu jsem četla, že se má povařit, aby se udělal ten sliz, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 11:31
vegiska píše:
Ahoj holky, zdravím Vás a speciálně Flooa, která mě pozdravovala v jiné diskuzi :-) taky jdu v pátek do poradny…no řeknu Vám, že o porodu teď přemýšlím v jednom kuse…cítím malého hodně dole, tak myslím, že to bude brzy…jinak od včera piju též maliník…včera jsem měla cca 1/2 litru, kolik toho pijete Vy? Přijde mi trochu nahořklý…jinak mám nasušený z bylinkářství…lněné semínko mám taky a někde tady na emiminu jsem četla, že se má povařit, aby se udělal ten sliz, tak nevím :nevim:

ahojky,zdravím :mavam: tak to držím palečky na poradnu :wink: už budeš mít monitor?já toho čaje vypila i 2litry za den.jinak to lněný semínko by se měli spařit kvůli tomu slizu,ale já se přiznám udělala jsem to jednou,já to prostě nepozřela,jak to bylo oslizlé :poblion: tak sem to míchala do jogurtu neupravené-asi sem ho teda brala bez účinku-ale aspon se mi líp chodilo na wc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 11:34

Ahoj Vegi, jojo, včera jsme se potkaly jinde :-) Myslím, na tebe, ať ti to dobře dopadne a ono dopadne, uvidíš :palec:
Beru. přesně takhle jsem to myslela mimi-vypuzovač :mrgreen:
Tak teď jsem dala péct bábovku a od zítřka mám doma mužskýho až do 18.července :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 11:36
berusenka66 píše:
vegiska píše:
Ahoj holky, zdravím Vás a speciálně Flooa, která mě pozdravovala v jiné diskuzi :-) taky jdu v pátek do poradny…no řeknu Vám, že o porodu teď přemýšlím v jednom kuse…cítím malého hodně dole, tak myslím, že to bude brzy…jinak od včera piju též maliník…včera jsem měla cca 1/2 litru, kolik toho pijete Vy? Přijde mi trochu nahořklý…jinak mám nasušený z bylinkářství…lněné semínko mám taky a někde tady na emiminu jsem četla, že se má povařit, aby se udělal ten sliz, tak nevím :nevim:
ahojky,zdravím :mavam: tak to držím palečky na poradnu :wink: už budeš mít monitor?já toho čaje vypila i 2litry za den.jinak to lněný semínko by se měli spařit kvůli tomu slizu,ale já se přiznám udělala jsem to jednou,já to prostě nepozřela,jak to bylo oslizlé :poblion: tak sem to míchala do jogurtu neupravené-asi sem ho teda brala bez účinku-ale aspon se mi líp chodilo na wc :mrgreen:

Beru, já trpím docela brutálně na zácpu ted v těhu, takže to mi asi to semínko pomůže :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
29.6.11 11:40
Flooa píše:
Ahoj Vegi, jojo, včera jsme se potkaly jinde :-) Myslím, na tebe, ať ti to dobře dopadne a ono dopadne, uvidíš :palec:
Tak teď jsem dala péct bábovku a od zítřka mám doma mužskýho až do 18.července :huban:

mňám báboka-pošli sem půlku :cert: :mrgreen: mě odešla trouba tak mám od pečení útrum :cry: ale volal mi před chvílí přítelovo kamarád že se mi odpoledne na ní přijede kouknout,tak tu budu mít samé chlapy-přijde i brácha kouknout na garnýž co nám tu furt padá-snad něco vykouká :lol:

to já na zácpu trpěla v prvním těhu šíleně a teď ani ne a semínko by ti fakt mohlo pomoc-možná teda íc to oslizlé :zed: ale mě pomohlo i syrové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 11:43
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Tak teď jsem dala péct bábovku a od zítřka mám doma mužskýho až do 18.července :huban:

mňám báboka-pošli sem půlku :cert: :mrgreen: mě odešla trouba tak mám od pečení útrum :cry: ale volal mi před chvílí přítelovo kamarád že se mi odpoledne na ní přijede kouknout,tak tu budu mít samé chlapy-přijde i brácha kouknout na garnýž co nám tu furt padá-snad něco vykouká :lol:

to já na zácpu trpěla v prvním těhu šíleně a teď ani ne a semínko by ti fakt mohlo pomoc-možná teda íc to oslizlé :zed: ale mě pomohlo i syrové

Tak jo, pošlu, je to tvarohová, teda bude :-) To já to zkusím, ale počkám tak týden dva, raději. Tý jé, vám padá garnýž, tak to bacha na hlavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.6.11 11:44

Holky když jste prali věci na miminko,dávali jste aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 11:45
marki77 píše:
Holky když jste prali věci na miminko,dávali jste aviváž?

AHOJ MARKI, už jsem si říkala, kde jsi :?: :?: Já dávala nějakou od Silanu, bylo tam miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
29.6.11 11:46

Ahoj :-D
zítra vyražíme k našim v pátek na kontrolu a v sobotu ráno hurá na Moravu,ted mě teda čeká balení což se mi vůbec nechce páč toho nák moc hlavně pro malou…do toho mi včera stávkovala pračka takže dneska až když přišel šikovnej manžel a pomohl mi jí vyčistit tak už zase pere…jinak tady je pořádnej hic tak napustíme bazének a hurá koupačka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
29.6.11 11:47
Kačkka píše:
Ahoj :-D
zítra vyražíme k našim v pátek na kontrolu a v sobotu ráno hurá na Moravu,ted mě teda čeká balení což se mi vůbec nechce páč toho nák moc hlavně pro malou…do toho mi včera stávkovala pračka takže dneska až když přišel šikovnej manžel a pomohl mi jí vyčistit tak už zase pere…jinak tady je pořádnej hic tak napustíme bazének a hurá koupačka :dance:

Kačí a kdy máš TP? Abys nám tam neporodila? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital