Poradna duly
Jana Čurdová
Koli,třeba je to jen z toho vedra.Většinou se rodí při bouřce.
marki77 píše:
Koli,třeba je to jen z toho vedra.Většinou se rodí při bouřce.
marki to jsem chtela taky puvodne napsat, ale tatka co bydli kousek od kolis rikal, ze pry tam takovy vedro dneska nemeli ![]()
ale verim, ze kolis to ustoji ![]()
Tak jsem dneska mela posledni predporodni sezeni a pak jsem si dala takovou prochazku, ze sotva lezu…
Krasne hracky mate, holky. My jich mame zatim tak primerene, postupne budeme kupovat podle veku.
Jitus, vsude jsem cetla, ze malinik se pije od 34. tydne, ale i tak bych rekla, ze na tom az tak nezalezi, nekomu to pomuze, jinemu ne. Ja ho teda taky budu pit, ale spis mozna jen pro ten dobry pocit, ze pro ten snazsi porod aspon neco delam
.
Janii..no v Havířovské nemocnici ale ted mi kámoška píše žeprej tady berou až od 36 týdne takže by mě asi odvezli do Poruby…
Marki…tady dneska teda moc teplo nebylo,jako bylo dusno ale né teplo
já to nějak rozchodím…musíííímmmm ![]()
Jitule84 píše:
Holky, musím Vám ukázat, z čeho mám velkou radostManžel to včera složil a dal baterky, tak jsme to museli hned vyzkoušet . Jedna z věcí, která je nová
Jeee, tak to je krasne, to se mi moc libi! My jsme dostali kolotoc nad postylku zadarmo od zname, ale vypada jak novy. Taky pak poslu fotku, az to namontujeme
.
Jinak ja mam pres pupicek asi 109 cm. A holim se sama elektrickym strojkem se zrcatkem - a ze to je ale boj!
Muzu se na neco zeptat? Na co se dela holeni pred porodem? Ma to na to nejaky vliv?
kolis jak to, ze az od 36 tydne?
v havirovsky nemocnici dela kamaradka, tak ja ji reknu at te tam chodi otravovat, teda obveselovat jsem chtela napsat, az tam budes ![]()
Jani díky to jsi moc hodná
manžel mi ted říká že na to jak se tady svíjím mě neopustil humor a já mu říkám však až mě opustí tak to bude průser ![]()
Mondí je to kvůli tomu kdybys šla na císaře tak at jsi sterilní…
paja2110 píše:
Taky už jsem si včera předběžně koupila čaj z maliníku a lněný semínko, abych pak nezapomněla. Tak to mám viditelně mezi čaji. Akorát holky, jak to lněný semínko užíváte? Z toho návodu nejsem moc moudrá
Paji, vsude pisou neco jineho, ale nejlepe je pry zalit lzicku vrouci vodou a az to vychladne, tak to cele vypit hlavne kvuli tomu slizu, co se udela. A seminka by se mela rozkousat. No, ja jsem si koupila primo drcene lnene seminko a uz jsem to jednou zkousela a sliz v tom byl. No, nevypada to vabne, pritel se malem pozvracel, jak me to videl pit, ale neni to tak hrozne
.
Holky, tak moji mamince trval prvni porod (se mnou) 3 hodiny a druhy asi 4 nebo 5 hodin. Kez bych to tak taky mela! Stejne si rikam, jak to je nespravedlive, ze nektere zeny rodi treba dva dny, co?
kolis vsak jo, budeme te rozesmivat, klidne az do rana ![]()
mondi moje mamka mela oba porody rychly, ale po prvnim pry byla nejak moc zrichtovana, ze si mysleli, ze uz zadny dalsi dite asi nebude moct mit… ![]()
ale to bych nebyla ja, abych se taky nevyloupla na svet a jeste takovym rychlym a zakernym zpusobem ![]()
Jitule84 píše:
Holky, tak to Vám musím napsatDělala jsem malou objednávku přes net a objednávala jsem i kojící podprdu. Vše přišlo, ale podprda měla přijít až dýl. No, po týdnu jsem volala, jak to vypadá a oni že za 3 dny přijde a hned ji odešlou. Týden utekl a nic, tak jsem psala mail. Paní volala, že zrovna připravuje moje zboží a že ho pošle pošotu. No, zavolala a za 2 hodiny tady byla pošťačka s tou podprsenkou…To jsem nechápala. Pak mi přišel mail, že moji velikost nemají a jestli chci vrátit peníze. To už mi hlava vůbec nebrala a teď přišla pošta a přinesla mi druhou poprsenku. Takže já mám za 1 cenu 2 podprsenky. Že tam mají ale bordel
![]()
![]()
Jo, ještě bych mohla odepsat na ten mail, že chci vrátit penízy a to by byl už teda úplnej fór![]()
![]()
Jitus - tak to je dobre teda
. To my jsme podobne prisli k latkovym plenkam. Objednala jsem si pres net 3 ks se zirafkami a druhy den mi prisel omluvny mail, ze omylem poslali s Tweetym a ze uz svou chybu napravuji. Tak mame 3 se zirafkami a 3 s Tweetym a penize ani plenky vratit nechteli
.
aleca píše:
doufám, že teď porod půjde jakž takž normálně
Tak tentokrat snad budes mit vic stesticka ![]()
Flooa píše:
Jitu- no to je pravda a nakonec bys neměla nic
Já se teda na to všechno zeptám v lékárně. Já mám zase strach, abych neporodila moc brzy, když mě s tím doktorka tak straší, ale zase asi takový mega účinky to nemá, co?
Nevim, co je na tom vsem pravdy, ale malinik pry neurychluje nebo nevyvolava porod, ale zmekcuje porodni cesty
.