Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak se hlásím zpět doma. 40 stránek dočítat nebudu, na to fakt nemám ![]()
přečetla jsem jen poslední stranu, někdo už máte poslíčky jo??? teda, já zatím nic, stále stejné, za ty dva dny jsem se i docela opálila, dokonce i břicho, i když jsem ho schovávala furt…tak aspoň nejsem tak bílá. Jediné co mě zlobí jsou ty kyčle, ale to jenom v noci nebo v autě, když jsme dlouho jeli…
Dneska aspoň už není takové vedro, tak je to fajn, manžel šel odpočívat a slíbil, že až vstane tak smontujeme tu postýlku konečně, tak se těším ![]()
holky on bude spatnej tlak asi i ted, jak jde ta studena fronta, mne taky neni dneska dobre.
v 11 mne chytli poslicci, ale jaky, jsem si myslela ze mala si uz klati cestu ven, zalehla jsem a spala az doted
Jitule84 píše:
No, u nás samozřejmě dnes hnusně. Takže jsem v těch svých šatičkách zmoklaJinak pohoda. občas ty bolesti jako při ms, ale jinak se cítím fajn. Teď odpočívám, protože jsem byla od 7h na nohou…Jak divně??? On byl asi z toho vedra špatný tlak
Tak nějak se mi blbě dýchalo a tak mě celkově všechno bolelo, mrňousek se mlel a zase ho strašně zajímal můj močák
Já toho mám za dnešek taky dost, dort jsem dopekla, tak ho ještě navečer dozdobím a taky se musím „odchlupit“, když jdu zítra k tý doktorce, což o to, nohy půjdou, ale tam dole je to horší ![]()
Ahoj Krmar
No já nevím, co jinýho by to mohlo být, asi to poslové budou ale v jemnější verzi naž má třeba chudák Janiii. Ale třeba to nejsou
![]()
Hani, vítej zpátky…
Téda, takhle se smažit. Zrovna včera nám tady holky doporučovaly vůbec na slunce nelézt. Ale já byla ráda, že jsem se dobila ![]()
Jani, a jaké máš poslíčky???
Floa, zrovna včera tady holky řešily, že je holý chlapi ![]()
Jitu- já včera taky byla na slunku, bez toho bych nemohla být
Můj chlap se bojí, že mě řízne
Ale já už jsem si to tak nějak nacvičila, ale dloooouho mi to trvá ![]()
Floa, vždyť jsem také myslela, nás dvě, kterým to vymlouvaly ![]()
Jo, jo také se holím sama. Sice už je to dosti obtížné, ale ještě to zvládám ![]()
No tak já byla celou dobu ve stínu, akorát v bazenu jsem byla na slunci, ale břicho jsem schovávala pod vodu, ale stejně si sluníčko cestu našlo, bylo to fajn, pěkně jsme si odpočinuli…
Holení zatím zvládám sama, akorát že se většinou taky trošku říznu anebo potom zjistím, že někde mi něco zůstalo, protože jak si tam nevidím, tak to holt není stoprocentní ![]()
jeeee a to jsem vam vcera jeste nerekla, ze pri moji ziletkovy akrobacii ve sprse mi dosel gel na holeni. teda…pritelovi dosel gel na holeni
takze jsem to vcera mela opravdu ztizene ![]()
jitu dneska me boli pricho jako ms, ale jsou to docela krece, navic me strasne picha v miste jakoby na cipku, cejtim jak tam mala naleha a uplne se mi zda, jako kdyz do nej narazi no a tvrdne mi bricho u toho
Jitule84 píše:
Floa, vždyť jsem také myslela, nás dvě, kterým to vymlouvaly
Jo, jo také se holím sama. Sice už je to dosti obtížné, ale ještě to zvládám
A my se nedáme, viď? Slunce je zdravé a zase tak moc to s ním nepřeháníme. Já jsem přemýšlela, že to snad už dole shodím všechno a nebudu se matlat s čárkou
, u porodu mě taky vezmou celou ![]()
janiii;-) píše:
jeeee a to jsem vam vcera jeste nerekla, ze pri moji ziletkovy akrobacii ve sprse mi dosel gel na holeni. teda…pritelovi dosel gel na holenitakze jsem to vcera mela opravdu ztizene
jitu dneska me boli pricho jako ms, ale jsou to docela krece, navic me strasne picha v miste jakoby na cipku, cejtim jak tam mala naleha a uplne se mi zda, jako kdyz do nej narazi no a tvrdne mi bricho u toho
Janiii- to píchání jakoby na čípku, jak píšeš, jsem taky měla a bylo to hoooodně nepříjemný
![]()
teda holky nestrašte, vyřiďte těm Vaším mimískům ať tam ještě chvíli zůstají, abyste tu za chvilku už nevkládali fota těch vašich drobků…
hani doktor se vcera uz tak potutelne usmival, ze uz pekne cejti hlavicku na pohmat…
no ale snad tam mala jeste chvili zustane, jeste nemam kocarek
![]()
Floa, souhlas,
trochu slunce nám prospěje ![]()
Jani, chudák přítel, už ani ten gel mu nedopřeješ ![]()
Téda, až takhle, jo??? Tak to se pěkně šetři a odpočívej…Ten tlak na čípku je asi špatný znamení, ne???? ![]()
Jani, a co ti dr. řekl o čípku??? Nemáš kočárek
A máte nějaký vyhlídnutý?