TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
30.6.11 20:14
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Jinak holky divim se, ze mate takove spozdeni na neschopenku :nevim: ja to brala pravidelne na den a to 22 na ucet a ted dva mesice po sobe uz 13ty den v mesici. o gelu jsem slysela jen spatne tak mi prislo zbytecne ho kupovat :-) den mi tedy utekl :-) Jinak zajimava prihoda z cekarny od doktorky, prijdu tam a byli tam asi cca 4lidi. tak si rikam treba daji prednost dychat se nedalo :cry: no nic prednost nikdo nedal, ale pozdeji me dostal nejaky pan co tam taky cekal! prisla do cekarny nejaka zenska a vsechny predbehla, chlapik nervni nebot mel bejt na rade tak rikal az vyleze tak si ji podam :twisted: pani vylezla a on ji zacal dost nadavat a rrval na ni co si to dovoluje a tak, ze tady je tehotna a ma mit prednost, jak zeska co ji vynadal zavrela dvere uz si to kracel do ordinace a myslite, ze mi dal prednost?? v zadnem pripade!!! no a kdyz vylezl on tak dostal vynadano od nejaky pani ktera rikala, ze lidi jsou v dnesni dobe sileny kdyz nedaji prednost tehotny, takze z 4minutove navstevy u dr sem hodinu posedela v cekarne :cert: :cert:
Ivetko, samy kecy, ale skutek utek, co?

Já tak posledně sežvala ženskou v lékárně,takovou fiflenu co si tam nakráčela a normálně mě předběhla a jak jsem ji začala nadávat tak se na mě podívala jako na nějakou šmudlu uplně opovržlivě :pocitac: no byla jsem pěkně vzteklá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.6.11 20:15

no nic holky jdu pokračovat v lenošení a dospat tu včerejší noc,dnesk jsem sikoupila celej meloun a skoro půlka je už ve mě tak se asi pustím i do tý druhý :lol:

Přeji klidnou noc i mimískům :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 20:18

Kolisko, jsi ji mela rovnou jednu ubalit :cert:. Tak odpocivej a preji dobrou noc, hlavne, at je lepsi nez ta minula… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 20:23

kolis nech si chutnat, ale bacha at dnesni noc netravis na zachode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 20:28
Hannah84 píše:
Ivet - ježiš no toho se právě bojím, tak já je asi na ten poslední měsíc radši sundám :-(

Ja nechci strasit,ale co si budem povidat kazda z nas napuchne. ja mam ted jen jeden zasnubni a na krku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 20:31
Ivet23 píše:
Hannah84 píše:
Ivet - ježiš no toho se právě bojím, tak já je asi na ten poslední měsíc radši sundám :-(
Ja nechci strasit,ale co si budem povidat kazda z nas napuchne. ja mam ted jen jeden zasnubni a na krku :-)

Ivet, koukam na tu rybicku 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 20:37
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Hannah84 píše:
Ja nechci strasit,ale co si budem povidat kazda z nas napuchne. ja mam ted jen jeden zasnubni a na krku :-)
Ivet, koukam na tu rybicku 8-o

Ehm… pripomenu, ze mam tehu demenci nejvysiho stupne :mrgreen: :mrgreen: jakou rybicku??? :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.11 20:39

přeju dobrý večer.
my jsme dneska celej den vyřizovali a jezdili autem a když už jsme konečně šli na procházku, tak jsme šíleně zmokli.

snubní prten ještě nosím, ale sundám ho nejpozději před porodem. stejně i naušnice, kdyby byl nějakej problém a já musela na císaře, tak ať nemám problémy se sundáváním.

naposledy mi doktorka řekla, že mám čípek krásně dlouhej, tak doufám, že se začně včas zkracovat :-)

musím se přiznat, že do porodnice nemám nachystáno vůbec nic. snad jenom tu kojící podprsenku mám ve skříni. úplně jste mě vyděsily, tak začnu hnedka od zítřka chystat. ale minule jsem tak skoro nic nevyužila. snad jen kalhotky, podprdu a župan a hygienu. zbytek obrovský tašky jsem táhla úplně zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 20:39

ivet :mrgreen: ze by tu co mas na profilovce? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 20:45
janiii;-) píše:
ivet :mrgreen: ze by tu co mas na profilovce? :wink:

Mam tam rybycku? ja si to menila ale me se ukazuje stale ta sama :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 20:46

ja vidim rybicku…nebo uz mam taky tehu demenci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 20:48

ivet kams dala rybicku???! ted si tu fakt pripadam jak blbka, ted nevidim nic! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 20:49
janiii;-) píše:
ja vidim rybicku…nebo uz mam taky tehu demenci? :lol:

Ja vidim stale sebe a dceru 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889