TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
30.6.11 20:58

nemuzu si pomoct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 21:04
Ivet23 píše:
Mondík píše:
Ivet23 píše:
Hannah84 píše:
Ivet - ježiš no toho se právě bojím, tak já je asi na ten poslední měsíc radši sundám :-(
Ja nechci strasit,ale co si budem povidat kazda z nas napuchne. ja mam ted jen jeden zasnubni a na krku :-)
Ivet, koukam na tu rybicku 8-o
Ehm… pripomenu, ze mam tehu demenci nejvysiho stupne :mrgreen: :mrgreen: jakou rybicku??? :?: :?:

Tu, co jsi mela ve fotce v profilu, ted tam je tvoje dcera :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 21:05

A ja su asi blazen, ja tam totiz mam stale tu jak sem tam ja a dcera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
30.6.11 21:07

tak nejvetsi blazen jsem asi ja, ja totiz stale vidim tu rybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 21:07
aleca píše:
přeju dobrý večer.
my jsme dneska celej den vyřizovali a jezdili autem a když už jsme konečně šli na procházku, tak jsme šíleně zmokli.

snubní prten ještě nosím, ale sundám ho nejpozději před porodem. stejně i naušnice, kdyby byl nějakej problém a já musela na císaře, tak ať nemám problémy se sundáváním.

naposledy mi doktorka řekla, že mám čípek krásně dlouhej, tak doufám, že se začně včas zkracovat :-)

musím se přiznat, že do porodnice nemám nachystáno vůbec nic. snad jenom tu kojící podprsenku mám ve skříni. úplně jste mě vyděsily, tak začnu hnedka od zítřka chystat. ale minule jsem tak skoro nic nevyužila. snad jen kalhotky, podprdu a župan a hygienu. zbytek obrovský tašky jsem táhla úplně zbytečně.

Aleco, my jsme se byli v nedeli mrknout na porodnici a taky nam tam rikali, ze maminky si s sebou vetsinou berou silene mnozstvi veci, ze to pak ani nemaji kde davat :-). My to vyresime tak, ze ja si jeste jednu tasku necham v aute a kdybych to nahodou potrebovala, tak mi to pritel prinese :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
30.6.11 21:08

Tak ted jste me fakt pobavily! Ted fakt nevim, ktera z nas ma vetsi tehu demenci! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.11 21:11
Mondík píše:
aleca píše:
přeju dobrý večer.
my jsme dneska celej den vyřizovali a jezdili autem a když už jsme konečně šli na procházku, tak jsme šíleně zmokli.

snubní prten ještě nosím, ale sundám ho nejpozději před porodem. stejně i naušnice, kdyby byl nějakej problém a já musela na císaře, tak ať nemám problémy se sundáváním.

naposledy mi doktorka řekla, že mám čípek krásně dlouhej, tak doufám, že se začně včas zkracovat :-)

musím se přiznat, že do porodnice nemám nachystáno vůbec nic. snad jenom tu kojící podprsenku mám ve skříni. úplně jste mě vyděsily, tak začnu hnedka od zítřka chystat. ale minule jsem tak skoro nic nevyužila. snad jen kalhotky, podprdu a župan a hygienu. zbytek obrovský tašky jsem táhla úplně zbytečně.
Aleco, my jsme se byli v nedeli mrknout na porodnici a taky nam tam rikali, ze maminky si s sebou vetsinou berou silene mnozstvi veci, ze to pak ani nemaji kde davat :-). My to vyresime tak, ze ja si jeste jednu tasku necham v aute a kdybych to nahodou potrebovala, tak mi to pritel prinese :-).

dobrej nápad.

připravujete si některá porodní plán?
já jsem ho neměla a ani teď se na něj asi nechystám, zaúkoluju manžela.

a mažete si něčím břicho proti striím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 21:12

Ahojky holky!Můžu se přidat??Rodím 18.8. doufám :-)…snad nebudu přenášet :mrgreen: …jak snášíte ty vedra??já hrozně…vůbec by mi nevadilo,kdyby do konce srpna pršelo a pak se udělalo krásně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.11 21:16

ahoj peggysko.
já ty vedra kupodivu snáším v těhotenství líp než netěhotná, dokonce mi ani neotíkají nohy!

doktorka mi zase podle UTZ posunula termín, teď na 21.8., tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
30.6.11 21:20
Mondík píše:
Tak ted jste me fakt pobavily! Ted fakt nevim, ktera z nas ma vetsi tehu demenci! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja tu mam vazne sebe s dcerou 8-o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 21:24
aleca píše:
ahoj peggysko.
já ty vedra kupodivu snáším v těhotenství líp než netěhotná, dokonce mi ani neotíkají nohy!doktorka mi zase podle UTZ posunula termín, teď na 21.8., tak jsem zvědavá.

což o to mě nohy taky neotýkají a navíc jsem přibrala jen tři kila,sice mám svojí váhu dost vysokou,ale nosím si to svoje…nedokážu si představit,že bych měla nosit ještě 20 kg navíc…ale strašně ze mě leje…bydlíme ve městě,takže je tady strašný dusno… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.11 21:43

jen tři kila? to jsi vlastně zhubla, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.11 21:49

tak jsem si pochvalovala, že mě vlastně nic moc netrápí, snad kromě únavy, a hned se k tomu přidalo pálení žáhy a pokaždé když se zvednu ze sedu, tak mě hrozně bolí stydká kost, jako by se mi už měla roztáhnout. dost nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
30.6.11 21:53

jo doktor je ze mě nadšenej…cvičím od 4 měsíce…jen mi teď řekl,že kdyby něco mám hned přestat,ale jinak klidně můžu až do porodu…já bych pořád spala…a když dlouho stojím,tak mě bolí kyčle,ale jinak mě taky nic netrápí…ani špatně mi na začátku nebylo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.6.11 21:56

pro mě už se blíží spací hodina, jdu na kutě a přeju dobrou a klidnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí