Poradna duly
Jana Čurdová
Elis 1 píše:
Tak jednomu známýmu se včera narodil syn, byl u porodu a docela mě dneska teda vyděsil, protože přišel a říkal, že to bylo hroznýýýýýý, že co ty ženský musí vydržet. Já jsem to pořád tak nějak neřešila, ale teď mám teda příšernej strach
Neboj
. Ja mam ten porod taky v hlave porad, ale snazim se uklidnovat tim, ze rodi tolik zen a vsechny to nejak zvladly… Vim, ze to je slaba utecha, ale ja uz taky kolikrat sama nevim, jak se toho nebat…
tak teda dvě strany tu přibyly, tak jsem si měřila břicho, páč mi přišlo velký, ale mám pořád stejně 104 cm…
Jsem si teď dala druhou večeři, teda jen takovou menší, ale tučnou, brambory s párkem a vajíčkem, dělala jsme manželovi, za chvíli je tady, tak jsem si dala taky…
Ty jo koukám, že některé už tedy 36 tt, já ve středu začínám 35. a jako včera jsem si četla nějaká moudra v knížce o těhu a porodech co mám, no a začala jsem mít pěkný strach, tak se snažím na porod vůbec nemyslet. Ale zase s emi to dnes připomnělo na cvičení, pač se nacvičovalo jak tlačit… ![]()
Mondík píše:Elis 1 píše:Neboj
Tak jednomu známýmu se včera narodil syn, byl u porodu a docela mě dneska teda vyděsil, protože přišel a říkal, že to bylo hroznýýýýýý, že co ty ženský musí vydržet. Já jsem to pořád tak nějak neřešila, ale teď mám teda příšernej strach. Ja mam ten porod taky v hlave porad, ale snazim se uklidnovat tim, ze rodi tolik zen a vsechny to nejak zvladly… Vim, ze to je slaba utecha, ale ja uz taky kolikrat sama nevim, jak se toho nebat…
jo mám to podobně ![]()
Příspěvek upraven 27.06.11 v 22:40
marki77 píše:
Holky pro dnešek se loučím amizím do peřin.Dobrou
To ti zavidim, ja tu zase budu trdlikovat do 3 do rana
. Tak preji krasnou noc a neboj, ten tyden utece! ![]()
Hannah84 píše:
mondík - a to proto že neusneš?
Ja nemuzu spat vubec
- paleni zahy, spatne od zaludku, horko, behani na zachod, bolesti kycli a kloubu a kopani male do zeber… ![]()
krmar píše:
Elis neboj, za prvé každá rodíme jinak, takže můžeš mít pohodový porod a za druhé, pro chlapi je hrozná i jen obyčejná injekce, takže ono to bude trochu zkreslené. Můj manžel by nepřežil už jen to, že máš v ruce napíchnutou infuzi.
Moc děkuji za uklidnění, přesně tohle jsem potřebovala slyšet ![]()
Právě jsem dofotila, co nám přibylo do výbavičky, tak se to teď budu snažit hodit do alba
Mondík tak tu budeme trdlíkovat spolu,já taky nesnu brzo,většinou nejdřív kolem jedné
navíc jsem si ted dala pizzu mraženou tak čekám pálení žáhy taky
mě už na to nezabírá nic-jo vlastně mi pomáhalo si dát magnézko na to,ale dneska už sem si dávku dala tak mám smůlu ![]()
Holky mě poslední dobou taky pálí žáha a nejvíc právě před spaním, tak jsem teď zkusila to jablko a uvidíme. Zatím teda nic moc, ale naštěstí mě to od spánku neruší. je fakt, že kvůli tomu třeba nemůžu tak hned zabrat, ale když už usnu, tak je to v pohodě.
Tak já jdu už taky spát, dneska jsem nějaká unavená, tak přeji dobrou noc a Elis neboj, opravdu to tak je. Chlapi prostě tolik nevydrží. Toho mýho bych u porodu ani nechtěla, on by tam trpěl víc než já.
teda holky to vás lituju, já tedy zatím krom těch kyčlí a ranního chození na wc nic nemám, takže bych měla být asi šťastná a ne si tu stěžovat, když mě bolí „jen“ ty kyčle ![]()
jo včera taky u nás proběhla debata o jméně, od začátku máme Elišku, říkáme tak i bříšku a včera mě napadlo Patricie a manželovi se taky líbí, co tomu říkáte? není to moc takový vážný pro malý mimčo, já totiž nevím, jak bych jí říkala zdrobněle… ![]()
krmar píše:
Holky mě poslední dobou taky pálí žáha a nejvíc právě před spaním, tak jsem teď zkusila to jablko a uvidíme. Zatím teda nic moc, ale naštěstí mě to od spánku neruší. je fakt, že kvůli tomu třeba nemůžu tak hned zabrat, ale když už usnu, tak je to v pohodě.Tak já jdu už taky spát, dneska jsem nějaká unavená, tak přeji dobrou noc a Elis neboj, opravdu to tak je. Chlapi prostě tolik nevydrží. Toho mýho bych u porodu ani nechtěla, on by tam trpěl víc než já.
mě právě ta žáha bere taky jen když si lehnu-ale asi si vemu polštář navíc-když jsem vyvýšená tak nepálí
ale ze spaní mě taky nqštěstí nebudí-to by mě naštvalo
jinak dobrou noc ![]()
holky porodu se nebojte,právě se snažte myslet co nejlíp a uvidíte že to půjde jako po másle
se mi to kecá zase,já budu hrdinka až na porodním sále
![]()
Hannah84 píše:
jo včera taky u nás proběhla debata o jméně, od začátku máme Elišku, říkáme tak i bříšku a včera mě napadlo Patricie a manželovi se taky líbí, co tomu říkáte? není to moc takový vážný pro malý mimčo, já totiž nevím, jak bych jí říkala zdrobněle…
hmm
je fakt že Elišek je teď hodně,ale je to moc hezké jméno,ale ta Patricie je taky moc hezká
zdrobnělina mě napadá leda Paty,nebo Patričko
ale tak to mimčo rychle vyroste ![]()