Poradna duly
Jana Čurdová
Flooa píše:Ivet23 píše:Po porodu to budem vozit na kárce před sebouFlooa píše:no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montazeIvet23 píše:To já si kupovala dřívFlooa píše:No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu
Aicuul- to je dobře, že sis to užilaa ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse
![]()
chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla
ale kdo vi jak to bude
no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla
![]()
no katastrofa. z mych peknych 75 C je mega 80E
![]()
D nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem
Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily
![]()
![]()
no me spis prijde,ze jsou tak tezky, ze to je nemozny
pockej az se nalejou po porodu mlekem
![]()
to budu nosit padak
![]()
![]()
Jen kdyby to šlo je sundat, viď? To bys je mohla poslat přítelovi sebou na montáže a já bych je taky tomu svýmu občas přibalila a odlehčila si
![]()
já říkám že po porodu až přestanu kojit,tak si je budu hezky rolovat od kolen hezky nahoru až do podprsenky-budou jak plácačky na mouchy
sloní uši ![]()
Beru- to asi budeš mít štěstí, když tě pokáknul pták ![]()
Jitu- nemáš náhodou taky kontrolu stejně se mnou v pátek?
Flooa píše:Ivet23 píše:Po porodu to budem vozit na kárce před sebouFlooa píše:no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montazeIvet23 píše:To já si kupovala dřívFlooa píše:No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu
Aicuul- to je dobře, že sis to užilaa ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse
![]()
chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla
ale kdo vi jak to bude
no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla
![]()
![]()
D nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem
Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily
![]()
![]()
![]()
to budu nosit padak
![]()
![]()
Jen kdyby to šlo je sundat, viď? To bys je mohla poslat přítelovi sebou na montáže a já bych je taky tomu svýmu občas přibalila a odlehčila si
![]()
Hlavne to odlehceni
![]()
Flooa píše:
Beru- to asi budeš mít štěstí, když tě pokáknul pták
Jitu- nemáš náhodou taky kontrolu stejně se mnou v pátek?
no vidíš to!!!
sem si říkala,že to určitě něco znamená,ale nedokázala jsem si vzpomenout co
to abych si šla vsadit sportku teda
![]()
berusenka66 píše:Flooa píše:já říkám že po porodu až přestanu kojit,tak si je budu hezky rolovat od kolen hezky nahoru až do podprsenky-budou jak plácačky na mouchyIvet23 píše:Po porodu to budem vozit na kárce před sebouFlooa píše:no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montazeIvet23 píše:To já si kupovala dřívFlooa píše:No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
![]()
ale kdo vi jak to bude
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to budu nosit padak
![]()
![]()
![]()
![]()
sloní uši
Jééé, to se povedlo, to budu mít taky. Ale to nesmíme vyjít bez podprdy, když bude vítr, to by nám pěkně nafackovaly
![]()
No rolovat je dobry napad
ale mam slibeno, ze kdyz budu hodna a budou kacky pujdu na modelaci
jjinak Jitul, zitra mi bude ukoncovat neschopenku a bude nastup na materskou tak mam litani taky dost ![]()
Já měla před těhu s Anet prsa 75B, po porodu mi zůstaly 75C, ale o dost měkčí a níž
a ted mám 80D, tak se děsím, co bude po porodu
jestli to bude nějaká hrůza, tak půjdu na plastiku..nějaký kokršpanělí uši nechci ![]()
Flooa píše:berusenka66 píše:Jééé, to se povedlo, to budu mít taky. Ale to nesmíme vyjít bez podprdy, když bude vítr, to by nám pěkně nafackovalyFlooa píše:já říkám že po porodu až přestanu kojit,tak si je budu hezky rolovat od kolen hezky nahoru až do podprsenky-budou jak plácačky na mouchyIvet23 píše:Po porodu to budem vozit na kárce před sebouFlooa píše:no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montazeIvet23 píše:To já si kupovala dřívFlooa píše:No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen
![]()
ale kdo vi jak to bude
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to budu nosit padak
![]()
![]()
![]()
![]()
sloní uši
![]()
![]()
Ale zase Floo by to mohl být vychovávací prostředek na partnery
neumyl si nádobí?nechal si povalovat ponožky zase v obýváku-PLESK!
mno nic jdu si schladit hlavu vysáváním,když tu prcek není ![]()
Aicuul píše:
Já měla před těhu s Anet prsa 75B, po porodu mi zůstaly 75C, ale o dost měkčí a níža ted mám 80D, tak se děsím, co bude po porodu
jestli to bude nějaká hrůza, tak půjdu na plastiku..nějaký kokršpanělí uši nechci
Dobry
to nechcem zadna ![]()
Ivet to mi je jasný
ale já se zas bojím jizev, co po modelaci jsou
no muselo by se to prokoumat, co je lepší ![]()
Beru- to je pravda, na výchovu by to bylo jak dělaný
![]()
Hele, my se tady dostanem od porodu k plastikám ![]()
Já se loučím, přijede manžel ![]()
Aicuul píše:
Ivet to mi je jasný![]()
![]()
ale já se zas bojím jizev, co po modelaci jsou
no muselo by se to prokoumat, co je lepší
ja videla jak to vypada a kdyz ti na ne nekdo nebude vylozene zirat a zkoumat neni to videt a pomuze ti v tom solarium, znamy trik
jo a vyjde to o polovinu levneji nez plastika ![]()
Floa, nene, jdu zítra ![]()
No, holky, já jsem také zvědavá jak dopadnu. Já měla před sotva B a teď jsem na C. Jestli mi pak splasknou, tak budu zase vypadat jako žehlící prkno ![]()
Ivet já dělala na pooperačním a u nás se prsa dělaly..jak zmenšení, tak zvětšení, tak i modelace..ono hodně záleží, jak se komu jizvy hojí a podle toho to je vidět..ale většinou to měly pěkný..ale myslím, že u nás byla modelace nejdražší z těch operací prsou..se jdu schválně podívat