TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2053
27.6.11 17:25
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu :mrgreen:
Aicuul- to je dobře, že sis to užila :palec:
No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen :cry: a ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse :mrgreen: :mrgreen: chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla :-) ale kdo vi jak to bude :-) no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla :mrgreen: :mrgreen: no katastrofa. z mych peknych 75 C je mega 80E :oops: 8-o
To já si kupovala dřív 8OD nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem :-P Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily :-P :-P
no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montaze :mrgreen: :mrgreen: no me spis prijde,ze jsou tak tezky, ze to je nemozny :-( pockej az se nalejou po porodu mlekem :mrgreen: :mrgreen: to budu nosit padak :mrgreen:
Po porodu to budem vozit na kárce před sebou :-P :-P :-P Jen kdyby to šlo je sundat, viď? To bys je mohla poslat přítelovi sebou na montáže a já bych je taky tomu svýmu občas přibalila a odlehčila si :palec: :lol:

já říkám že po porodu až přestanu kojit,tak si je budu hezky rolovat od kolen hezky nahoru až do podprsenky-budou jak plácačky na mouchy :pankac: :lol: sloní uši :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 17:25

Beru- to asi budeš mít štěstí, když tě pokáknul pták :mrgreen:
Jitu- nemáš náhodou taky kontrolu stejně se mnou v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:26
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet- jojo, jen tam zajet, viď? Tak to je super, že vám to klaplo, už se asi těšíte,co? A s těma prsama, ty snad vyrostly každý v těhu :mrgreen:
No on by to problem nebyl kdyby ten muj chlap nebyl tak zaneprazdnen :cry: a ja sama se svym orientacnim smyslem na nule bych zabloudila i v autobuse :mrgreen: :mrgreen: chteli jsme tam jet na vikend,ale to nevyjde, tak bud Denis sam nebo by jsme tam vlitli spolu, mala bude do konce tydne ve skolce a mamka by ji vyzvedla :-) ale kdo vi jak to bude :-) no jako ty prsa jsou sileny, jak sem se pak stydela kdyz sem videla tu fotku, jeste jak sem je trocha schovavala tak sem je rozplacla :mrgreen: :mrgreen: no katastrofa. z mych peknych 75 C je mega 80E :oops: 8-o
To já si kupovala dřív 8OD nebo C, podle vystužení a teď v těhu jsem taky už měla o číslo větší, takže jsem zvědavá, kam až to poroste těsně před porodem :-P Ale manželovi se líbí a to je hlavní. Protože mně se spíš jako nafoukly a zpevnily :-P :-P
no pritel by si je nejradeji vozil sebou na montaze :mrgreen: :mrgreen: no me spis prijde,ze jsou tak tezky, ze to je nemozny :-( pockej az se nalejou po porodu mlekem :mrgreen: :mrgreen: to budu nosit padak :mrgreen:
Po porodu to budem vozit na kárce před sebou :-P :-P :-P Jen kdyby to šlo je sundat, viď? To bys je mohla poslat přítelovi sebou na montáže a já bych je taky tomu svýmu občas přibalila a odlehčila si :palec: :lol:

Hlavne to odlehceni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
27.6.11 17:27
Flooa píše:
Beru- to asi budeš mít štěstí, když tě pokáknul pták :mrgreen:
Jitu- nemáš náhodou taky kontrolu stejně se mnou v pátek?

no vidíš to!!! :zed: sem si říkala,že to určitě něco znamená,ale nedokázala jsem si vzpomenout co :roll: :lol: to abych si šla vsadit sportku teda :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 17:27
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
já říkám že po porodu až přestanu kojit,tak si je budu hezky rolovat od kolen hezky nahoru až do podprsenky-budou jak plácačky na mouchy :pankac: :lol: sloní uši :pankac:

Jééé, to se povedlo, to budu mít taky. Ale to nesmíme vyjít bez podprdy, když bude vítr, to by nám pěkně nafackovaly :mrgreen: :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:28

No rolovat je dobry napad :lol: ale mam slibeno, ze kdyz budu hodna a budou kacky pujdu na modelaci :-P :-P :-P jjinak Jitul, zitra mi bude ukoncovat neschopenku a bude nastup na materskou tak mam litani taky dost :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
27.6.11 17:28

Já měla před těhu s Anet prsa 75B, po porodu mi zůstaly 75C, ale o dost měkčí a níž :roll: a ted mám 80D, tak se děsím, co bude po porodu :roll: jestli to bude nějaká hrůza, tak půjdu na plastiku..nějaký kokršpanělí uši nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:29

Jinak Beru- neni to k smichu ale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
Flooa píše:
berusenka66 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Flooa píše:
já říkám že po porodu až přestanu kojit,tak si je budu hezky rolovat od kolen hezky nahoru až do podprsenky-budou jak plácačky na mouchy :pankac: :lol: sloní uši :pankac:
Jééé, to se povedlo, to budu mít taky. Ale to nesmíme vyjít bez podprdy, když bude vítr, to by nám pěkně nafackovaly :mrgreen: :mrgreen: :-P

Ale zase Floo by to mohl být vychovávací prostředek na partnery :lol: :lol: neumyl si nádobí?nechal si povalovat ponožky zase v obýváku-PLESK! :lol: :lol: mno nic jdu si schladit hlavu vysáváním,když tu prcek není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
Aicuul píše:
Já měla před těhu s Anet prsa 75B, po porodu mi zůstaly 75C, ale o dost měkčí a níž :roll: a ted mám 80D, tak se děsím, co bude po porodu :roll: jestli to bude nějaká hrůza, tak půjdu na plastiku..nějaký kokršpanělí uši nechci :nevim:

Dobry :mrgreen: :mrgreen: to nechcem zadna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
27.6.11 17:33

Ivet to mi je jasný :lol: :lol: :lol: ale já se zas bojím jizev, co po modelaci jsou :think: no muselo by se to prokoumat, co je lepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 17:36

Beru- to je pravda, na výchovu by to bylo jak dělaný :-P :-P
Hele, my se tady dostanem od porodu k plastikám :mrgreen:
Já se loučím, přijede manžel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 17:36
Aicuul píše:
Ivet to mi je jasný :lol: :lol: :lol: ale já se zas bojím jizev, co po modelaci jsou :think: no muselo by se to prokoumat, co je lepší :wink:

ja videla jak to vypada a kdyz ti na ne nekdo nebude vylozene zirat a zkoumat neni to videt a pomuze ti v tom solarium, znamy trik :mrgreen: jo a vyjde to o polovinu levneji nez plastika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 17:47

Floa, nene, jdu zítra :palec:

No, holky, já jsem také zvědavá jak dopadnu. Já měla před sotva B a teď jsem na C. Jestli mi pak splasknou, tak budu zase vypadat jako žehlící prkno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10360
27.6.11 17:55

Ivet já dělala na pooperačním a u nás se prsa dělaly..jak zmenšení, tak zvětšení, tak i modelace..ono hodně záleží, jak se komu jizvy hojí a podle toho to je vidět..ale většinou to měly pěkný..ale myslím, že u nás byla modelace nejdražší z těch operací prsou..se jdu schválně podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí