TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
27.6.11 13:17

Jitu..jo tak ty znám akorád ten název mi nic neříkal :-D

Hani…taky jsem si myslela že je raději sním ale bylo jich fakt tolik že už se na ně nemůžu ani dívat :poblion:

jinak už mám hotovo ale jsem z toho tak unavená že jdu asi zalehnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
27.6.11 13:22

ahoj
všechno nejlepčí k narozeninám Aicul.
Ivet moc pěkná fotka…
já se dneska probudila a měla nák moc energie tak sem umyla koupelnu a kuchyň a všude utřela prach…
dneska tu svíti sluničko a je hezky tak pak půjdeme ven na zmrzlinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 13:48

Hani, tak to mě mrzí. Snad se dnes vyspíš už lépe :palec:

Já si udělala Karo a kápla trochu oříškového vaječňáku na nervy a dám si k tomu koláček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
27.6.11 13:50

vy drbalky :-)
ja jsem ted prijela dom, vsechno mam zarizeny a ted jsem zrala tak akorat na bazen nebo ledovou sprchu.

mame tu desny vedro, holky v praci mely taky priserny vedro, jak jsem tam s nima sedela a jen se ze me lilo.

jdu docitat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 14:42

Jani, tak se běž ochladit a hoď odpočinek :palec:

Holky, už jste si kupovaly cestovní postýlku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 15:06

Ahoj Jani, to je dobře, že to máš zařízený :palec: Si dej spršku, nebo skoč do bazénu :dance:
Jitu- ještě jsem ji nekupovala a ani nevím, jestli bude potřeba, u našich postýlku mít budem a kdybychom jeli někam jinam, tak si jí půjčím od kamarádky.Jen si dej něco na nervy, už mě taky honí mlsná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
27.6.11 15:50

Aicul…Ať slunce svítí na Tvé tváři,
ať ve Tvých očích láska září,
ať Tvé srdce nezná klam,
to Ti přeji k narozkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.6.11 15:54

holky, tedy to žehlení těch pidid věciček bylo to nejjednodušší :-) jsme to měla ani ne za hoďku, přitom takových věcí…jsme si pak šla na hodku lehnout aspoň, ted jsem si dala zmrzlinku a pojedu na to cvičení, pač doma bych se asi ukousala :(
Tak se zatím mějte a pařák je tam tedy pěkný, to budu taky mokrá, až se vrátím, ještěže v bytě je chládek…
Lucie - Vše nej k narozkám! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.6.11 15:55

JItu - cestovní postýlku taky nekupujem, koupíme až pokud vyvstane potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 16:07

Jitul- jestli fakt hodne necestujes je zbytecna :-) teda ja sla do skolky a zpet a sem hotova :cry: :cry: mam dnes divne bolesti a zrejme poslove se hlasi, tak odpocivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
27.6.11 16:16

holky umírááám :zed: to vedro je děsný :zed:
sem spala s prckem a vzbudila jsem se spocená jako myš

Jitul,no my cestovní postýlku doma využívali jako ohrádku-abych ho nemusela furt dávat do ložnice do postýlky :palec: ale myslím že na nákup je ještě čas-my jí pořizovali ve věku asi 7.měsíců malého myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 16:27

No u nás se nakonec vyjasnilo a peče to pěkně, jsem se byla podívat venku na zahradě a sbírala jsem hrášek. A zítra má být velký vedro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 16:31

to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Dia :cry: na 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia :cry: to me jako klepne :cry: ted jeste to vedro, fuj :-? ja uz se tesim az porodim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 16:40
Ivet23 píše:
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Dia :cry: na 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia :cry: to me jako klepne :cry: ted jeste to vedro, fuj :-? ja uz se tesim az porodim :mrgreen: :mrgreen:

To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 16:45
Flooa píše:
Ivet23 píše:
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Dia :cry: na 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia :cry: to me jako klepne :cry: ted jeste to vedro, fuj :-? ja uz se tesim az porodim :mrgreen: :mrgreen:
To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu :-D

Kapesnik? rovnou nejaky rucnik :mrgreen: :mrgreen: ja uz chci octavku a klimosku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí