Poradna duly
Jana Čurdová
Jitu..jo tak ty znám akorád ten název mi nic neříkal ![]()
Hani…taky jsem si myslela že je raději sním ale bylo jich fakt tolik že už se na ně nemůžu ani dívat ![]()
jinak už mám hotovo ale jsem z toho tak unavená že jdu asi zalehnout ![]()
ahoj
všechno nejlepčí k narozeninám Aicul.
Ivet moc pěkná fotka…
já se dneska probudila a měla nák moc energie tak sem umyla koupelnu a kuchyň a všude utřela prach…
dneska tu svíti sluničko a je hezky tak pak půjdeme ven na zmrzlinu ![]()
Hani, tak to mě mrzí. Snad se dnes vyspíš už lépe ![]()
Já si udělala Karo a kápla trochu oříškového vaječňáku na nervy a dám si k tomu koláček ![]()
vy drbalky ![]()
ja jsem ted prijela dom, vsechno mam zarizeny a ted jsem zrala tak akorat na bazen nebo ledovou sprchu.
mame tu desny vedro, holky v praci mely taky priserny vedro, jak jsem tam s nima sedela a jen se ze me lilo.
jdu docitat ![]()
Jani, tak se běž ochladit a hoď odpočinek ![]()
Holky, už jste si kupovaly cestovní postýlku???
Ahoj Jani, to je dobře, že to máš zařízený
Si dej spršku, nebo skoč do bazénu ![]()
Jitu- ještě jsem ji nekupovala a ani nevím, jestli bude potřeba, u našich postýlku mít budem a kdybychom jeli někam jinam, tak si jí půjčím od kamarádky.Jen si dej něco na nervy, už mě taky honí mlsná ![]()
Aicul…Ať slunce svítí na Tvé tváři,
ať ve Tvých očích láska září,
ať Tvé srdce nezná klam,
to Ti přeji k narozkám.
holky, tedy to žehlení těch pidid věciček bylo to nejjednodušší
jsme to měla ani ne za hoďku, přitom takových věcí…jsme si pak šla na hodku lehnout aspoň, ted jsem si dala zmrzlinku a pojedu na to cvičení, pač doma bych se asi ukousala ![]()
Tak se zatím mějte a pařák je tam tedy pěkný, to budu taky mokrá, až se vrátím, ještěže v bytě je chládek…
Lucie - Vše nej k narozkám! ![]()
JItu - cestovní postýlku taky nekupujem, koupíme až pokud vyvstane potřeba ![]()
Jitul- jestli fakt hodne necestujes je zbytecna
teda ja sla do skolky a zpet a sem hotova
mam dnes divne bolesti a zrejme poslove se hlasi, tak odpocivam.
holky umírááám
to vedro je děsný ![]()
sem spala s prckem a vzbudila jsem se spocená jako myš
Jitul,no my cestovní postýlku doma využívali jako ohrádku-abych ho nemusela furt dávat do ložnice do postýlky
ale myslím že na nákup je ještě čas-my jí pořizovali ve věku asi 7.měsíců malého myslím
No u nás se nakonec vyjasnilo a peče to pěkně, jsem se byla podívat venku na zahradě a sbírala jsem hrášek. A zítra má být velký vedro ![]()
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Dia
na 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia
to me jako klepne
ted jeste to vedro, fuj
ja uz se tesim az porodim
![]()
Ivet23 píše:
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Diana 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia
to me jako klepne
ted jeste to vedro, fuj
![]()
To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu ![]()
Flooa píše:Ivet23 píše:To půjdeš v tom nejvěším hicu, tro aby si vzal člověk mokrej kapesník na hlavu
to ma bejt hezky zitra a ja jdu rano mezi 7-8h do Diana 10h mam bejt v poradne a zas pred 12h v Dia
to me jako klepne
ted jeste to vedro, fuj
![]()
Kapesnik? rovnou nejaky rucnik
ja uz chci octavku a klimosku ![]()