Poradna duly
Jana Čurdová
jitu ted jsem se specialne kvuli tobe merila
mam porad stejne, 111cm (pred tim jsem tu mozna psala i vic, ale merila jsem to takovym tim papirovym metrikem co maji v asku na mereni nabytku a co ma jen metr, takze co prebyvalo pres 100cm jsem jen odhadovala okem
)
ja jsem v pohode, navic vcera jsme si s pritelem uzili nadhernou sobotu, takze se uplne vznasim na oblacku ![]()
jediny co, tak dneska me ceka vsechno to objizdeni, co jsem mela udelat v patek, tak jsem na to cela zhava ![]()
copak mas dnes v planu ty? ![]()
Ahojky těhulínky ![]()
Píšu až dneska,měli jsme doma tatínka tak sme si ho ještě užívali-možná ho teď 14 dní neuvidíme
ikdyž budu doufat,že se na víkend ukáže.
tak sem si ke snídani dala hezky melouna a je mi fáááájn
obleču sviště a vyrazíme s pesanem na prochajdu do lesa,dokud tam není vedro
No, tak to jsem asi opravdu jak po vydatné snidani, než jako těhulka
Ale zase každý máme jinou stavbu těla, takže holt mám tak málo…
Nejdeš dnes také k tomu dr.???
Jóóó, tak to je super a tiše závidím ![]()
No, to ti nezávidím. U nás je od rána jasno a slunce pěkně pálí…Tak hlavně ať nikde nedrndáš dlouho ![]()
Já??? Ani nic. Dopřipravím konečně tašku do porodnice a musím doháčkovat čepky, mám ještě hodně objednávek. A hlavně chci spíš odpočívat, když jdu zítra k dr, abych dopadl dobře a mohla také ven ![]()
Jitule84 píše:
No, tak to jsem asi opravdu jak po vydatné snidani, než jako těhulkaAle zase každý máme jinou stavbu těla, takže holt mám tak málo…
Nejdeš dnes také k tomu dr.???
Jóóó, tak to je super a tiše závidímNo, to ti nezávidím. U nás je od rána jasno a slunce pěkně pálí…Tak hlavně ať nikde nedrndáš dlouho
Já??? Ani nic. Dopřipravím konečně tašku do porodnice a musím doháčkovat čepky, mám ještě hodně objednávek. A hlavně chci spíš odpočívat, když jdu zítra k dr, abych dopadl dobře a mohla také ven
Jituš jako tvou míru přes pupík ti opravdu závidím,já tu naštěstí nemám metr a ani to radši vědět nechci kolik mám já-ale přes 100cm to bude určitě
![]()
Jinak,kdo máte dneska kontroly,tak ať vám dobře dopadnou! ![]()
Beru, podle tvé fotečky bych řekla, že také moc nemáš, že máš malé bříško…
Hezkou prochajdu v chládku ![]()
Holky, včera jsme s mm poslouchali stetoskopem srdíčko malý a bylo to boží
![]()
jitu teeeda to je odpoved ![]()
dneska jedu k doktorovi, ale jen se nechat zpetne uschopnit. kontrolu mam ve stredu, mela by to byt posledni u nej.
nejsem z toho moc nadsena, stridaji se tam dva doktori, ten muj ma zrovna tenhle tyden dovolenou a ten druhy je takovy strevo
kdyz jsme k nemu prijeli na pohotovost na zacatku brezna, tak me jen odbyl, ani se na me poradne nepodival a poslal me si lehnout a vyspat se, do porodky jsme jeli tenkrat radsi podle naseho uvazeni no a ze po tyhle navsteve porodky jsem uz zustala na porad doma, to uz jsem psala…
takze se desim, co tenhle mamlas udela ted ve stredu ![]()
beru k snidani melouna mnam
ale ja bych to dneska neriskovala, kdyz mam to jezdeni, bych pak musela co pul kilometru stavet
tak si pekne uzijte prochajdu ![]()
Jitule84 píše:
Beru, podle tvé fotečky bych řekla, že také moc nemáš, že máš malé bříško…
Hezkou prochajdu v chládkuHolky, včera jsme s mm poslouchali stetoskopem srdíčko malý a bylo to boží
![]()
![]()
no ony ty fotky fakt klamou,ale já jsem jinak celkově hromotluk
mám teď v těhu přes 110kg
mě se ten pupík už zdá fakt obr,ale oproti prvnímu těhu je menší to asi joo
ten poslech závidím,já chtěla koupit ten angelsounds,ale nějak z toho sešlo,pak mi právě někdo psal o tom stetoskopu,že se dá koupit,ale už sme koupi neuskutečnili,taky bych ráda šmudlu poslouchala ![]()
přeji dobré ránko…hlásím že jsem poctivě odpočívala celý víkend ale dneska musím zavařovat
manžel byl včera aktívní a otrhal skoro celou třešen a bylo toho 60 kilo ale něcojsme už rozdali a ted jen něco zavařím a upeču buchtu a je to…no jdu vás dočíst a posnídat ![]()
Jani, neschopenku také budu muset zítra vyřešit a nástup na mateřskou…
No, tak tokový blbce nemám ráda, ani se ti nedivím, že se ti tam nechce. Tak snad bude dnes poctivější a pořádně tě prohlídne
Budu držet palečky ![]()
fiiiiha, kolis zaridte si nekde u silnice stanek s tresnema
myslim ze byste na tom slusne narejzovali, kdyz vidim ty ceny za kolik se to prodava ![]()
janiii;-) píše:
jitu teeeda to je odpoved![]()
dneska jedu k doktorovi, ale jen se nechat zpetne uschopnit. kontrolu mam ve stredu, mela by to byt posledni u nej.
beru k snidani melouna mnam
nejsem z toho moc nadsena, stridaji se tam dva doktori, ten muj ma zrovna tenhle tyden dovolenou a ten druhy je takovy strevokdyz jsme k nemu prijeli na pohotovost na zacatku brezna, tak me jen odbyl, ani se na me poradne nepodival a poslal me si lehnout a vyspat se, do porodky jsme jeli tenkrat radsi podle naseho uvazeni no a ze po tyhle navsteve porodky jsem uz zustala na porad doma, to uz jsem psala…
takze se desim, co tenhle mamlas udela ted ve streduale ja bych to dneska neriskovala, kdyz mam to jezdeni, bych pak musela co pul kilometru stavet
tak si pekne uzijte prochajdu
jejda,koukám dneska samé běhání
tak hlavně ať to máš všechno rychle z krku!!!!úplně to nesnáším,něco vyřizovat ![]()
to je dobrý teda s tím dr
takový doktory co tam sedí jen do počtu mám fakt ráda-to byl můj bývalý gyndař
prd poznal a ještě když už teda komplikace byli,tak stejně svou chybu neuznal
takový dr věšet za koule do průvanu
ehmm,sem se rozvášnila,tak aby sme asi vyrazili ![]()
Beru, no na to tedy vůbec nevypadáš
Máš v profilu nějaké fotečky???
Já mám stetoskop můjčený od maminy v práci, takže po použití zase vrátím
Jo, je to fajn slyšet srdíčko, Člověk je hned klidnější.
O tom angelsoundu jsem také přemýšlela a už jsem ho málem objednala, ale kamarádka mi to rozmluvila a jsem ráda.
Kolis, tak to je dobře.
A jak se cítíš, je líp???
berusenka66 píše:
jejda,koukám dneska samé běhánítak hlavně ať to máš všechno rychle z krku!!!!úplně to nesnáším,něco vyřizovat
to je dobrý teda s tím dr
takový doktory co tam sedí jen do počtu mám fakt ráda-to byl můj bývalý gyndař
prd poznal a ještě když už teda komplikace byli,tak stejně svou chybu neuznal
takový dr věšet za koule do průvanu
![]()
ehmm,sem se rozvášnila,tak aby sme asi vyrazili
moc se nerozvasnuj, at nam nekde v lese predcasne neporodis ![]()
nj, tak on ten druhej je takovej dedula starej…co bych mela vykladat…
koliska píše:
přeji dobré ránko…hlásím že jsem poctivě odpočívala celý víkend ale dneska musím zavařovatmanžel byl včera aktívní a otrhal skoro celou třešen a bylo toho 60 kilo ale něcojsme už rozdali a ted jen něco zavařím a upeču buchtu a je to…no jdu vás dočíst a posnídat
Bré jitro
jéééé,jsi měla něco poslat k nám,my třešně s prckem moooooc milujeme
ale to zavařování nezávidím teda.já se chtěla pustit s předstihem do okurek-už jsem i na nějaký narazila,ale včera nám odešla trouba,takže smůla-ani buchtu nám nemůžu upéct
a to min.ještě měsíc,než bude nový sporák ![]()
Jitule84 píše:
Beru, no na to tedy vůbec nevypadáš![]()
![]()
Máš v profilu nějaké fotečky???
Já mám stetoskop můjčený od maminy v práci, takže po použití zase vrátímJo, je to fajn slyšet srdíčko, Člověk je hned klidnější.
O tom angelsoundu jsem také přemýšlela a už jsem ho málem objednala, ale kamarádka mi to rozmluvila a jsem ráda.Kolis, tak to je dobře.A jak se cítíš, je líp???
no jako fakt
jj nějaký fotečky tam jsou,ale už nevím jaký přesně teda
tak to máš dobrý,to je nejlepší-půjčit a pak po potřebě vrátit,já bohužel mnikoho ve zdravotnictví neznám,tak mi půjčení nehrozí.rozmluvila jo?a pročpak?já sem ráda,že sme ho nakonec nekoupili,ale čekat první,tak bych do toho šla,protože se pak ještě využije při dalším těhu.to já už s těhulením mám smůlu ![]()