TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
25.6.11 20:31

pajo zavidim ti, ze jdete s pritelem na neco koukat. my kdyz si neco pustime, tak u toho ten muj zakonite nejpozdeji do 5 minut usne, at je to co je to :lol:

ivet kdyz mi budou ublizovat, reknu jim, ze je zbijes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.6.11 20:32
janiii;-) píše:
pajo zavidim ti, ze jdete s pritelem na neco koukat. my kdyz si neco pustime, tak u toho ten muj zakonite nejpozdeji do 5 minut usne, at je to co je to :lol:ivet kdyz mi budou ublizovat, reknu jim, ze je zbijes :lol:

Janii - to on sice taky, ale byl ve sprše, tak se trošku probral z toho náročnýho zapíjení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 20:33

pajo a hlavinka ho neboli? ;-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.6.11 20:39
janiii;-) píše:
pajo a hlavinka ho neboli? ;-) :-D

trošku jo, ale dopoledne. Pak přijel za náma na obídek a mamka udělala česnečku, tak to trošku zabralo a teď už je fit :mrgreen:
No nic, tak uvidíme, jak dlouho vydržíme koukat, dneska jsem unavená jako kotě a malá dává pěkný pecky. Navečír jsme si lehly, tak usínám, přítel mi dal ruku na bříško a ta malá uličnice začala tak řádit jak nikdy :dance:
Tak holky pěkný večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 20:40
janiii;-) píše:
pajo zavidim ti, ze jdete s pritelem na neco koukat. my kdyz si neco pustime, tak u toho ten muj zakonite nejpozdeji do 5 minut usne, at je to co je to :lol:ivet kdyz mi budou ublizovat, reknu jim, ze je zbijes :lol:

Samozrejme :mrgreen: :wink: ted musis mit klid :hug: at si jdou chytraacit jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 20:41

:lol: jeste ze te ivet mam :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.6.11 20:47

tak pleny vyžehlené…
Jitu - no chci tak napůl plenkovat, mám jich 20 obyč a 10 lepších, ale trvalo mi to žehlení asi pro to, že mám blbou žehličku :-(
Jani - vidíš Ivet ti to názorně vysvětlila, takže nenech si plést hlavu ;-)
Paji - teda závidím, ten můj na romantickej film asi nikdy koukat nebude, on jen samý jako se Rychle a zběsile, Rocky a válečný apod…
tak já jdu odpočívat asi k Mrazíkovi, pač nic kloudného ani nedávají, nebo si možná něco stáhnu…
tak pá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.6.11 21:14

Jéé Flooa, ještě, že to bylo vše v pořádku. Tak jsem si uložila Tvoje číslo a nakonec budeme ležet spolu v Pardubicích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.6.11 21:21

Jani mám stejnej názor jako Flooa, pokud plánujete svatbu do budoucna, dala bych jméno po otci, přesně jak říká, když by jste byli manželé, dáš jeho jménou automaticky a v případě rozvodu by jsi řešila to samé. Nejlepší ovšem bude, když se nebudete rozcházet a už vůbec ne rozvádět :mrgreen:

Holky mě se minulou sobotu malá taky dlouho neozývala a v momentě, kdy jsem začala být nervozní a přemýšlela taky nad návštěvou nemocnice, tak mě nakopla - jako by mě tím chtěla dát najevo „buď v klidu, jsem v pořádku“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
25.6.11 21:23
Hannah84 píše:
jinak já teď když jdu spát, tak jdu na wc, pak si ještě třeba chvilku povídáme v posteli a já za tu půl hodku musím pak jít znovu na wc, ona mi snad na tom močáku leží a ráno už kolem sedmé mě to vzbudí že musím jít :-( no a když večer víc piju nebo si dám něco z ovoce, tak to jdu tak ve čtyři ráno a mám narušenou celou noc :-( jo musíme to ještě nějakou chvíli vydržet. Jinak jsem taky zvědavá zda poznám porod…

Tak to je super, ze ty osusky pustily :dance:. No, ja spim odpoledne, takze pak chodim spat kolem 1 v noci a tak zhruba ve 3 - 4 hodiny musim na zachod a pak kolem 6 - 7 jeste jednou. A to v pripade, ze moc nepiju, jinak musim casteji. Nejhorsi to je v dobe, kdy bych zrovna silne usnula a zase musim na zachod. Presne, jak pises, clovek ma pak narusenou celou noc :-(. Ale co, s mimisky uz se nevyspime vubec :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
25.6.11 21:31
Jitule84 píše:
nákup :mrgreen:

No, krasne! Co to jsou samosterilizacni lahvicky? O tom jsem jeste neslysela :nevim:. Jinak jak jsem psala, Anglicani jsou zvykli kupovat skoro vsechno nove a znackove a pak to prodavaji za minimum. Tady jsou prave uzasne burzy, je to na cele velke louce a najdes tam uplne vsechno - od veskerych detskych veci, pres obleceni, kosmetiku, ruzne kyce, nabytek, elektricke spotrebice az po jidlo, atd. My mame vetsinu veci odsud. Par veci jsme teda koupili novych, neco jsem dostala a taky je tu neco jako Aukro, kde to je o neco drazsi, ale stale podstatne levnejsi nez v obchode. No, takze tak :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
25.6.11 21:38

Jen 3 stranky na docitani, to jste me potesily, holky! :hug: Tak ja jsem to dneska nejak neprehanela, za to pritel, chudak, udelal skoro vsechno, jeste ze ho mam, milacka! On vi, ze ja bych se s jednou blbosti drela hodinu a on to ma za 5 minut. Navic fakt zacinam byt cim dal vic neohrabana…

Krmar, clovek si tak nejak na to postupne pribirani zvykne, ale kdyz to srovnam s postavou pred tehu, tak to je hruza… Ale taky si rikam, ze 15 kg uz je docela dost a nektere, co treba pribraly 10 kg jsou proti mne o dost silnejsi. Asi to zalezi i na cele telesne konstituci a tak :nevim:. V kazdem pripade mi to je v tuto chvili jedno, hlavne, ze je miminko v poradku :-)

Hani, s temi broskvickami jsem zacala ja a jeste mam v lednicce pulku plechovky ;-). Ted jsem se pro zmenu precpala langosi od tchyne a je mi nejak divne :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
25.6.11 21:40
Flooa píše:
Ahoj kočky, jsem tu jen na skok, koukám ani jste toho moc nenakecaly :-) Tak já jsem si byla včera večer opět obhlídnout porodnici, ale ten tentokrát to nebyla exkurze :nevim: Měla jsem v podvečer takový divný škubavý pohyby a pak to ustalo a já nemohla prcka za žádnou cenu vzbudit a to je vždycky v tu dobu strašně čilý. Tak jsme VE 21:45 vyrazili směr HK. Na příjmu strašně milá paní, natočila mi monitor, mimísek se probral a málem jim to tam rozkopal :-P Tak jsem tam asi 45 minut ležela napojená, měli fofr, všude rodily a akutního císaře, takže jsem slyšela miminka. Pak mě vyšetřil doktor, vše v pořádku, čípek stejný, prý je to zanedbatelný, takže dobrý a jeli jsme :-) Jo a sestřička mi říkala, že čekaj strašnej nábuch na červenec, srpen snad už ne, ale že mezi 15.-20. mají začít malovat a to mám TP :nevim:

Jeste ze to dopadlo dobre :huban:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
25.6.11 21:45

Jity to je pěkná výbavička. Taky jsem hodně pokoupila drogerku v DM na kuponky. A dnes měli v Tescu ve slevě takovou hezkou hračku, která hraje melodii a dá se přidělat třeba i na kočárek za 249,– (až to půjde nafotím) tak mám z ní taky radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
25.6.11 21:57

Jani, souhlasim s ostatnimi. My taky jeste nejsme manzele a v nejblizsi dobe (minimalne jednoho roku) nebudeme, ale planujeme se vzit. Mala taky bude mit prijmeni po tatinkovi a ja si ani nedokazu predstavit, jak by reagoval, kdybych chtela, aby mela prijmeni po mne… Asi by byl v nejistote, ze s nim neplanuju spolecnou budoucnost :think:.

Si rikam, ze ta nase miminka se na nas asi domluvila nebo co… Nase malicka je porad hyperaktivni a zrovna asi pred 2 dny ani tuk, necitila jsem ji uz strasne dlouho a to ani v dobe, kdy bezne radi a kope, jak muze. Byla jsem z toho uz nervozni a kdyz se pak ozvala, tak jsem to nejak prestala resit. Dalsi den uz bylo zase vse pri starem, tak asi byla jen nejaka spava :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí