Poradna duly
Jana Čurdová
pajo zavidim ti, ze jdete s pritelem na neco koukat. my kdyz si neco pustime, tak u toho ten muj zakonite nejpozdeji do 5 minut usne, at je to co je to ![]()
ivet kdyz mi budou ublizovat, reknu jim, ze je zbijes ![]()
janiii;-) píše:
pajo zavidim ti, ze jdete s pritelem na neco koukat. my kdyz si neco pustime, tak u toho ten muj zakonite nejpozdeji do 5 minut usne, at je to co je toivet kdyz mi budou ublizovat, reknu jim, ze je zbijes
Janii - to on sice taky, ale byl ve sprše, tak se trošku probral z toho náročnýho zapíjení
![]()
janiii;-) píše:
pajo a hlavinka ho neboli?![]()
trošku jo, ale dopoledne. Pak přijel za náma na obídek a mamka udělala česnečku, tak to trošku zabralo a teď už je fit ![]()
No nic, tak uvidíme, jak dlouho vydržíme koukat, dneska jsem unavená jako kotě a malá dává pěkný pecky. Navečír jsme si lehly, tak usínám, přítel mi dal ruku na bříško a ta malá uličnice začala tak řádit jak nikdy ![]()
Tak holky pěkný večer ![]()
janiii;-) píše:
pajo zavidim ti, ze jdete s pritelem na neco koukat. my kdyz si neco pustime, tak u toho ten muj zakonite nejpozdeji do 5 minut usne, at je to co je toivet kdyz mi budou ublizovat, reknu jim, ze je zbijes
Samozrejme
ted musis mit klid
at si jdou chytraacit jinam ![]()
tak pleny vyžehlené…
Jitu - no chci tak napůl plenkovat, mám jich 20 obyč a 10 lepších, ale trvalo mi to žehlení asi pro to, že mám blbou žehličku ![]()
Jani - vidíš Ivet ti to názorně vysvětlila, takže nenech si plést hlavu ![]()
Paji - teda závidím, ten můj na romantickej film asi nikdy koukat nebude, on jen samý jako se Rychle a zběsile, Rocky a válečný apod…
tak já jdu odpočívat asi k Mrazíkovi, pač nic kloudného ani nedávají, nebo si možná něco stáhnu…
tak pá ![]()
Jéé Flooa, ještě, že to bylo vše v pořádku. Tak jsem si uložila Tvoje číslo a nakonec budeme ležet spolu v Pardubicích ![]()
Jani mám stejnej názor jako Flooa, pokud plánujete svatbu do budoucna, dala bych jméno po otci, přesně jak říká, když by jste byli manželé, dáš jeho jménou automaticky a v případě rozvodu by jsi řešila to samé. Nejlepší ovšem bude, když se nebudete rozcházet a už vůbec ne rozvádět ![]()
Holky mě se minulou sobotu malá taky dlouho neozývala a v momentě, kdy jsem začala být nervozní a přemýšlela taky nad návštěvou nemocnice, tak mě nakopla - jako by mě tím chtěla dát najevo „buď v klidu, jsem v pořádku“
Hannah84 píše:
jinak já teď když jdu spát, tak jdu na wc, pak si ještě třeba chvilku povídáme v posteli a já za tu půl hodku musím pak jít znovu na wc, ona mi snad na tom močáku leží a ráno už kolem sedmé mě to vzbudí že musím jítno a když večer víc piju nebo si dám něco z ovoce, tak to jdu tak ve čtyři ráno a mám narušenou celou noc
jo musíme to ještě nějakou chvíli vydržet. Jinak jsem taky zvědavá zda poznám porod…
Tak to je super, ze ty osusky pustily
. No, ja spim odpoledne, takze pak chodim spat kolem 1 v noci a tak zhruba ve 3 - 4 hodiny musim na zachod a pak kolem 6 - 7 jeste jednou. A to v pripade, ze moc nepiju, jinak musim casteji. Nejhorsi to je v dobe, kdy bych zrovna silne usnula a zase musim na zachod. Presne, jak pises, clovek ma pak narusenou celou noc
. Ale co, s mimisky uz se nevyspime vubec
.
Jitule84 píše:
nákup
No, krasne! Co to jsou samosterilizacni lahvicky? O tom jsem jeste neslysela
. Jinak jak jsem psala, Anglicani jsou zvykli kupovat skoro vsechno nove a znackove a pak to prodavaji za minimum. Tady jsou prave uzasne burzy, je to na cele velke louce a najdes tam uplne vsechno - od veskerych detskych veci, pres obleceni, kosmetiku, ruzne kyce, nabytek, elektricke spotrebice az po jidlo, atd. My mame vetsinu veci odsud. Par veci jsme teda koupili novych, neco jsem dostala a taky je tu neco jako Aukro, kde to je o neco drazsi, ale stale podstatne levnejsi nez v obchode. No, takze tak
.
Jen 3 stranky na docitani, to jste me potesily, holky!
Tak ja jsem to dneska nejak neprehanela, za to pritel, chudak, udelal skoro vsechno, jeste ze ho mam, milacka! On vi, ze ja bych se s jednou blbosti drela hodinu a on to ma za 5 minut. Navic fakt zacinam byt cim dal vic neohrabana…
Krmar, clovek si tak nejak na to postupne pribirani zvykne, ale kdyz to srovnam s postavou pred tehu, tak to je hruza… Ale taky si rikam, ze 15 kg uz je docela dost a nektere, co treba pribraly 10 kg jsou proti mne o dost silnejsi. Asi to zalezi i na cele telesne konstituci a tak
. V kazdem pripade mi to je v tuto chvili jedno, hlavne, ze je miminko v poradku ![]()
Hani, s temi broskvickami jsem zacala ja a jeste mam v lednicce pulku plechovky
. Ted jsem se pro zmenu precpala langosi od tchyne a je mi nejak divne
.
Flooa píše:
Ahoj kočky, jsem tu jen na skok, koukám ani jste toho moc nenakecalyTak já jsem si byla včera večer opět obhlídnout porodnici, ale ten tentokrát to nebyla exkurze
Měla jsem v podvečer takový divný škubavý pohyby a pak to ustalo a já nemohla prcka za žádnou cenu vzbudit a to je vždycky v tu dobu strašně čilý. Tak jsme VE 21:45 vyrazili směr HK. Na příjmu strašně milá paní, natočila mi monitor, mimísek se probral a málem jim to tam rozkopal
Tak jsem tam asi 45 minut ležela napojená, měli fofr, všude rodily a akutního císaře, takže jsem slyšela miminka. Pak mě vyšetřil doktor, vše v pořádku, čípek stejný, prý je to zanedbatelný, takže dobrý a jeli jsme
Jo a sestřička mi říkala, že čekaj strašnej nábuch na červenec, srpen snad už ne, ale že mezi 15.-20. mají začít malovat a to mám TP
Jeste ze to dopadlo dobre
.
Jity to je pěkná výbavička. Taky jsem hodně pokoupila drogerku v DM na kuponky. A dnes měli v Tescu ve slevě takovou hezkou hračku, která hraje melodii a dá se přidělat třeba i na kočárek za 249,– (až to půjde nafotím) tak mám z ní taky radost.
Jani, souhlasim s ostatnimi. My taky jeste nejsme manzele a v nejblizsi dobe (minimalne jednoho roku) nebudeme, ale planujeme se vzit. Mala taky bude mit prijmeni po tatinkovi a ja si ani nedokazu predstavit, jak by reagoval, kdybych chtela, aby mela prijmeni po mne… Asi by byl v nejistote, ze s nim neplanuju spolecnou budoucnost
.
Si rikam, ze ta nase miminka se na nas asi domluvila nebo co… Nase malicka je porad hyperaktivni a zrovna asi pred 2 dny ani tuk, necitila jsem ji uz strasne dlouho a to ani v dobe, kdy bezne radi a kope, jak muze. Byla jsem z toho uz nervozni a kdyz se pak ozvala, tak jsem to nejak prestala resit. Dalsi den uz bylo zase vse pri starem, tak asi byla jen nejaka spava
.