Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Holky, tak jsem tam
Ten potvrzovací kod je hlavně pro prodej, takže nakupovat bych asi mohla. Jdu to vyzkoušet
Jitul myslim, ze nemuzes, ale nejsem si jista ![]()
Koliska, hlavně ať ti je lépe.
Maminky, máte moc pěkná bříška.
Beru, ty šaty jsou nádherný, opravdu nejsou celé bílé,takže bych se vůbec nebála.
Já jsem před chvílí dodělala buchtu, takže už také jen odpočívám. Jsem v poslední době strašně moc lenošná a nic se mi nechce dělat, takže skoro celý den jen prosedím.
Jani, přesně tak, záleží to jen na tobě, jak se rozhodneš.
Ivet, tak to jde, ale mám jen omezené nákupy a možnosti, ale co jsem chtěla, jsem objednala ![]()
Takže spokojenost…zatím ![]()
Elis, já se také tak nějak povaluji a občas něco udělám.
Teď jdu konečně uklidit včerejší nákup…Už jsem se vynadívala.
Pak se nabarvím a večír vyžehlím poslední hadříky pro malou ![]()
Ahojky ![]()
máte krásné bříška holky ![]()
Baru ty šaty jsou nadherné bude ti to moc slušet …
Jinak já jsem taky lenošivá a jak ![]()
Jinak přeji krásnou neděli ![]()
ahoj holčiny ![]()
pokud tu některá z Vás nesoutěží a ještě jste třebas nehlasovaly tak prosím prosím o hlas ![]()
jinak přeji krásný 3. trimestr
mě se to taky blíží - termín 28. 8. 2011 a to se v srpnu budeme stěhovat a ještě má moje ségra svatbu tak to bude celkem masakr…
![]()
luphen píše:
ahoj holčiny![]()
pokud tu některá z Vás nesoutěží a ještě jste třebas nehlasovaly tak prosím prosím o hlas
https://www.emimino.cz/…otka-454024/mě se to taky blíží - termín 28. 8. 2011 a to se v srpnu budeme stěhovat a ještě má moje ségra svatbu tak to bude celkem masakr…
![]()
Ahojky, moc pěkná fotka, už jsem hlasovala.
Elis 1 píše:luphen píše:Ahojky, moc pěkná fotka, už jsem hlasovala.
ahoj holčiny![]()
pokud tu některá z Vás nesoutěží a ještě jste třebas nehlasovaly tak prosím prosím o hlas
https://www.emimino.cz/…otka-454024/mě se to taky blíží - termín 28. 8. 2011 a to se v srpnu budeme stěhovat a ještě má moje ségra svatbu tak to bude celkem masakr…
![]()
díky
za pochvalu i za hlas ![]()
Teda, teda, já se nestačím divit. Jsem si říkala, jejda, to bude zase dočítání a ono skoro nic. Je poznat, že je víkend a skoro všechny maminky mají tatínky doma, takže není čas na povídání. ![]()
Jitu, také si musím vždycky nechat ty věci, co jsem nakoupila alespoň jeden den venku, abych se mohla kochat.
luphen píše:Elis 1 píše:díkyluphen píše:Ahojky, moc pěkná fotka, už jsem hlasovala.
ahoj holčiny![]()
![]()
![]()
za pochvalu i za hlas
také jsem hlasovala, moc pěkná fotka ![]()
paja2110 píše:luphen píše:také jsem hlasovala, moc pěkná fotkaElis 1 píše:díkyluphen píše:Ahojky, moc pěkná fotka, už jsem hlasovala.
ahoj holčiny![]()
![]()
![]()
za pochvalu i za hlas
taky moc děkuji
![]()
Elis 1 píše:
Jitu, také si musím vždycky nechat ty věci, co jsem nakoupila alespoň jeden den venku, abych se mohla kochat.
Tak to na tom jsem taky stejně
. A nejlepší, když má další den přijet mamka, tak to ještě nechám venku pro ni a ta je pak taky v sedmým nebi ![]()
holky a co výbava? už máte vše pokoupeno?? my jo
krom věcí z lékárny
luphen píše:
holky a co výbava? už máte vše pokoupeno?? my jokrom věcí z lékárny
Luphen - já jsem skoro hotová, jen ještě kojící podprsenky a bude. Ale jelikož se mi prvně prsa zvětšily a poté trošku zmenšily, tak ještě chvilinku počkám ![]()
paja2110 píše:luphen píše:Luphen - já jsem skoro hotová, jen ještě kojící podprsenky a bude. Ale jelikož se mi prvně prsa zvětšily a poté trošku zmenšily, tak ještě chvilinku počkám
holky a co výbava? už máte vše pokoupeno?? my jokrom věcí z lékárny
já mám jednu no… ale nakoupila jsem si takový ty sportovní (bolerkový) elastický podprdy - nosím je skoro celé těhotentví páč normální mi tedka nepřijdou pohodlné..tak využiju je ![]()