TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1421
26.6.11 13:40
Jitule84 píše:
Holky, tak jsem tam :dance:
Ten potvrzovací kod je hlavně pro prodej, takže nakupovat bych asi mohla. Jdu to vyzkoušet :lol:

Jitul myslim, ze nemuzes, ale nejsem si jista :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
26.6.11 13:51

Koliska, hlavně ať ti je lépe.

Maminky, máte moc pěkná bříška.

Beru, ty šaty jsou nádherný, opravdu nejsou celé bílé,takže bych se vůbec nebála.

Já jsem před chvílí dodělala buchtu, takže už také jen odpočívám. Jsem v poslední době strašně moc lenošná a nic se mi nechce dělat, takže skoro celý den jen prosedím.

Jani, přesně tak, záleží to jen na tobě, jak se rozhodneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
26.6.11 14:25

Ivet, tak to jde, ale mám jen omezené nákupy a možnosti, ale co jsem chtěla, jsem objednala :dance:
Takže spokojenost…zatím :-D

Elis, já se také tak nějak povaluji a občas něco udělám.

Teď jdu konečně uklidit včerejší nákup…Už jsem se vynadívala. :-D Pak se nabarvím a večír vyžehlím poslední hadříky pro malou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.6.11 14:51

Ahojky :-)
máte krásné bříška holky :-)
Baru ty šaty jsou nadherné bude ti to moc slušet …
Jinak já jsem taky lenošivá a jak :-(
Jinak přeji krásnou neděli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
26.6.11 15:03

ahoj holčiny ;-)

pokud tu některá z Vás nesoutěží a ještě jste třebas nehlasovaly tak prosím prosím o hlas :mrgreen:

jinak přeji krásný 3. trimestr ;-) mě se to taky blíží - termín 28. 8. 2011 a to se v srpnu budeme stěhovat a ještě má moje ségra svatbu tak to bude celkem masakr… :cert: :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…otka-454024/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
26.6.11 20:33
luphen píše:
ahoj holčiny ;-)

pokud tu některá z Vás nesoutěží a ještě jste třebas nehlasovaly tak prosím prosím o hlas :mrgreen:

jinak přeji krásný 3. trimestr ;-) mě se to taky blíží - termín 28. 8. 2011 a to se v srpnu budeme stěhovat a ještě má moje ségra svatbu tak to bude celkem masakr… :cert: :mrgreen:

Ahojky, moc pěkná fotka, už jsem hlasovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
26.6.11 20:34
Elis 1 píše:
luphen píše:
ahoj holčiny ;-)

díky :wink: :wink: za pochvalu i za hlas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
26.6.11 20:35

Teda, teda, já se nestačím divit. Jsem si říkala, jejda, to bude zase dočítání a ono skoro nic. Je poznat, že je víkend a skoro všechny maminky mají tatínky doma, takže není čas na povídání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
26.6.11 20:36

Jitu, také si musím vždycky nechat ty věci, co jsem nakoupila alespoň jeden den venku, abych se mohla kochat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.6.11 21:00
luphen píše:
Elis 1 píše:
luphen píše:
ahoj holčiny ;-)

také jsem hlasovala, moc pěkná fotka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
26.6.11 21:01
paja2110 píše:
luphen píše:
Elis 1 píše:
luphen píše:
ahoj holčiny ;-)

také jsem hlasovala, moc pěkná fotka :palec:

taky moc děkuji :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.6.11 21:01
Elis 1 píše:
Jitu, také si musím vždycky nechat ty věci, co jsem nakoupila alespoň jeden den venku, abych se mohla kochat.

Tak to na tom jsem taky stejně :mrgreen: . A nejlepší, když má další den přijet mamka, tak to ještě nechám venku pro ni a ta je pak taky v sedmým nebi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
26.6.11 21:03

holky a co výbava? už máte vše pokoupeno?? my jo :mrgreen: krom věcí z lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.6.11 21:05
luphen píše:

Luphen - já jsem skoro hotová, jen ještě kojící podprsenky a bude. Ale jelikož se mi prvně prsa zvětšily a poté trošku zmenšily, tak ještě chvilinku počkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33673
26.6.11 21:08
paja2110 píše:
luphen píše:
Luphen - já jsem skoro hotová, jen ještě kojící podprsenky a bude. Ale jelikož se mi prvně prsa zvětšily a poté trošku zmenšily, tak ještě chvilinku počkám :mrgreen:

já mám jednu no… ale nakoupila jsem si takový ty sportovní (bolerkový) elastický podprdy - nosím je skoro celé těhotentví páč normální mi tedka nepřijdou pohodlné..tak využiju je ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí