TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
25.6.11 18:46

Hani, děkuji. Ještě teď se z toho raduji. Také jsem koupily pleny na kartičky :pankac:
Jinak žehlení počká, klidně odpočívej a stahuj :-D

Floa, pěkný výlet. Tak hlvně že jste obě v pořádku. Alespoň už máte nacvičenou cestu do porodnice :lol:

Jani, je mi to úplně jasné :palec: A souhlas, ještě že ty kartičky jsou :lol:
Jinak já nemám nesezdané rodiče v okolí, ale já bych také dala jméno po otci. Nemůžeš už teď přemýšlet, že nebudete spolu, to přeci nemá ani význam, aby jste spolu žili. Prostě žij v tom, co je dnes a jak to cítíš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
25.6.11 18:58

Ahojky Jani, také se přikláním k příjmení po otci. A rozhodně bych nepočítala s tím, že se někdy můžete rozejít. To skoro vypadá, jak kdyby se k tomu už schylovalo. Nehledě na to, že chlapi jsou strašně ješitní.
Jinak jsem moc ráda, že už ti je lépe a že bolesti přešly.

Jitu, měla jsem trochu kratší čípek a miminko mělo hlavičku hodně dole, takže jsem měla naordinovaný klidový režim a polehávání. Čípek se tedy uzavřel, ale hlavička je pořád dole.

Flooa, jsem moc ráda, že je vše v pořádku. Ono to člověka dokáže pěkně vylekat. Minulý týden se mě mimčo taky vůbec nehýbalo, tak jsem se ho pořád snažila nějak probrat, už jsem byla rozhodnutá, že druhý den půjdu k doktorovi, ale naštěstí se začal zase hýbat. Včera jak jsem byla na kontrole, tak jsem to říkala doktorovi a on říkal, že se to stává, že se mu prostě někdy ten režim trošku přetočí, a že se hýbe třeba, když já spím. Ale když nás všude tak straší, že jakmile se mimčo začne nějak míň hýbat, máme radši zajít k doktorovi, tak jsme potom celý vystresovaný.

Marki, neboj ono to rychle uteče a alespoň si trochu odpočineš. Také bych ti poradila, aby jsi si vyrazila někam s kámoškama, protože pak na to dlouho nebudeš mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 19:08

holky diky, zase jste me vratily zpatky do tech mych koleji :hug:

me to proste rozhodilo, kdyz kamoska se me najednou zepta jak to bude se jmenem (byli jsme dohodli, ze holcicka bude po tatinkovi, ale klucik by byval mel prijmeni po mne, ale to je zase na dyl :-) ), a pak mi rekne ty hele ja bych do toho nesla, dokud se nevezmete tak by mela mit prijmeni po tobe. nasledovalo vyjmenovani duvodu, co mi jako vzkazuje ta jeji kamoska a zakonceni stylem prave proto rikala, ze nemas bejt tak blba a mas ji dat prijmeni po sobe… :-?

tak jsem asi potrebovala ujistit, ze nejsem tak blba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
25.6.11 19:29

Jani určitě blbá nejsi!!!! :wink: taky mě napadlo, co by tomu řekl přítel, kdybys přišla s tím, že bude mít příjmení po tobě? mě by to tedy přišlo nefér, nevím, ale neřešila jsem to nikdy a ani v okolí nikdo, takže to vidím takto…
Tak já jdu dožehlit ty pleny 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
25.6.11 19:46

Elis, děkuji za vysvětlení. Tak koukám, že jsem to měly stejně. Mě také řekl, že se mi zkracuje čípek a malá tlačí hlavičkou ven. Jen já ještě dostala ten utroš :think:
Buď ráda, že má hlavičku dole, kdyby tam měl zadeček, tak je to problém…

Jani, jasný, že jsi byla správně rozhodnutá :pankac: Nenech se nikým ovlivnit a řiď se jen svým rozumem :lol:

Hani, oni tě ty pleny nenechají napokoji :mrgreen: Kolik jsi jich vyprala??? Snad nebudeš plenkovat?

Já se zítra chystá doprat a dožehlit poslední hadříky pro malou a připravím si tašku. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 19:56

JANIII- mam uplne to same!!! moje dcera se jmenuje po byvalim, ted az se narodi Nella tak se bude jmenovat po soucastnym pritelovi- do roka se chcem vzit a Budem se jmenovat vsechny stejne i Tynka. nebot ani nepotrebujes souhlas otce :lol: nebo muj soucastni pritel si Tynu nebude osvojovat, ale bude jen zmena prijmeni, staci zajit na socialku vyplnit papir, poslou k soudu a tam vse vyridi coz je pripad kdyz byvali nesouhlasi. kdyby souhlasil staci jit na matriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 20:00

ivet dekuju, na tvoji odpoved jsem jeste tak nejak cekala, protoze jsi tu psala ze mala se bude jmenovat po priteli. tak dik moc :wink:

holky, ted bych si dala par facek, ze jsem se nechala tak zviklat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 20:00
Ivet23 píše: JANIII- mam uplne to same!!! moje dcera se jmenuje po byvalim, ted az se narodi Nella tak se bude jmenovat po soucastnym pritelovi- do roka se chcem vzit a Budem se jmenovat vsechny stejne i Tynka. nebot ani nepotrebujes souhlas otce :lol: nebo muj soucastni pritel si Tynu nebude osvojovat, ale bude jen zmena prijmeni, staci zajit na socialku vyplnit papir, poslou k soudu a tam vse vyridi coz je pripad kdyz byvali nesouhlasi. kdyby souhlasil staci jit na matriku.

A jeste jedna vec, nechapu proc bys mela nosit RL. pro tvoje uklidneni si dej zapsat dceru do obcanky, taky to tak mam :-) ale nikdy se mi nestaloi, ze bych musela dokazovat,ze jsem matka!!! a ani neznam zadny takovy pripad. nenech se rozhodit. udelej si jak citis ty a kamaradka at se stara o sve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 20:01
Ivet23 píše:
A jeste jedna vec, nechapu proc bys mela nosit RL. pro tvoje uklidneni si dej zapsat dceru do obcanky, taky to tak mam :-) ale nikdy se mi nestaloi, ze bych musela dokazovat,ze jsem matka!!! a ani neznam zadny takovy pripad. nenech se rozhodit. udelej si jak citis ty a kamaradka at se stara o sve :lol:

no ona prave psala, ze ackoli ta jeji kamaradka ma malyho zapsanyho v obcance, tak i pres to sebou musi nosit rodnej list… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 20:07
janiii;-) píše:
Ivet23 píše:
A jeste jedna vec, nechapu proc bys mela nosit RL. pro tvoje uklidneni si dej zapsat dceru do obcanky, taky to tak mam :-) ale nikdy se mi nestaloi, ze bych musela dokazovat,ze jsem matka!!! a ani neznam zadny takovy pripad. nenech se rozhodit. udelej si jak citis ty a kamaradka at se stara o sve :lol:
no ona prave psala, ze ackoli ta jeji kamaradka ma malyho zapsanyho v obcance, tak i pres to sebou musi nosit rodnej list… :nevim:

JAnii tohle je vazne blbost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promin za ty smajlici ale tomu fakt never. mam s tim vlastni zkusenost :mrgreen: fakt se nenech odradit :-) hele ja ted budu Šeborova, Tyna je Jánová a Nella bude Poppova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 20:10

ivet vsak v pohode :-) ja tu holcinu ani neznam, ale co o ni tak slycham…nevim no… :-) kazdopadne tohle od ni nebyla zdaleka prvni „nejlepsi“ rada a urcite ani ne posledni :wink:
koukam ze budete mit doma peknej gulasek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 20:16
janiii;-) píše:
ivet vsak v pohode :-) ja tu holcinu ani neznam, ale co o ni tak slycham…nevim no… :-) kazdopadne tohle od ni nebyla zdaleka prvni „nejlepsi“ rada a urcite ani ne posledni :wink:
koukam ze budete mit doma peknej gulasek :-D

No nez se vezmem tak to bude mazec :mrgreen: :mrgreen: ale fak se toho nelekej :-) neznas tu holcinu?? myslim,ze se snazi chytracit a delat chytrou!! mam stim fakt vlastni zkusenost a nikdy se nic nestalo dokonce sem s ni cestovala do zahranici, kontrolovali nas celnici a nikdo nechtel rodny list ani nic takoveho :-) bych ji poslala nekam :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
25.6.11 20:18

ja mela sto chuti ji poslat nekam uz po prvni dobre mineny rade :oops: navic tim jeste „krmi“ kamosku, takze kamoska ac bezdetna, deti neplanuje v horizontu x let a ani se k detem nedostane, tak zaaazrakem zacina byt strasne chytra a vsechno vedet nejlip, co se tyka deti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
25.6.11 20:23

Ahoj holky, tak jsem konečně doma :mavam:
Jani - my taky nejsme sezdaní, babka od taťky a taťka se ze začátku taky na mě divně dívaly, když jsme jim řekly, že malá se bude jmenovat příjmením po tatínkovi. Ale jinak to všem přijde normální. Vždycky je někdo, komu něco vadí, ale tohle je pouze naše věc. Stejně se pak máme časem v plánu vzít, akorát to teď nejde - musí se ještě pár věcí dodělat na baráku a navíc máme dost početnou rodinu, tak se musí našetřit i trochu víc.
Jinak jsme po 2 dnech listování v letákách vybraly sedačku i s taburetem a vejdem se i do 20.000,– takže jsem víc než spokojená :andel:
Přítel má dnes nějakou dobrou náladu, tak se jdeme koukat na nějaký romanťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
25.6.11 20:23
janiii;-) píše:
ja mela sto chuti ji poslat nekam uz po prvni dobre mineny rade :oops: navic tim jeste „krmi“ kamosku, takze kamoska ac bezdetna, deti neplanuje v horizontu x let a ani se k detem nedostane, tak zaaazrakem zacina byt strasne chytra a vsechno vedet nejlip, co se tyka deti :zed:

Vubec si jich nevsimej :-) mam vlastni zkusenost a fakt je to blbost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí