Poradna duly
Jana Čurdová
Mondík píše:
Kolisko, ty jsi tu nedavno psala, ze jsi v noci rozchazela poslicky. A jak to poznas - mas tvrdou delohu a boli te cela nebo jen podbrisek? Ja jsem furt tak nejak mimo…
no bylo to jako začínající porod,bolesti v podbříšku jako při siilnější menstruaci a bolesti v bedrech ale každej to má jinak..ty máš poslíčky??
koliska píše:Mondík píše:no bylo to jako začínající porod,bolesti v podbříšku jako při siilnější menstruaci a bolesti v bedrech ale každej to má jinak..ty máš poslíčky??
Kolisko, ty jsi tu nedavno psala, ze jsi v noci rozchazela poslicky. A jak to poznas - mas tvrdou delohu a boli te cela nebo jen podbrisek? Ja jsem furt tak nejak mimo…
No, to ja prave nevim, jak vypada zacinajici porod
. Mne obcas docela tvrdne deloha, ale casto v dobe, kdy se tam mala protahuje, tak si rikam, ze to je asi tim. A nekdy tvrdne a boli me v podbrisku, ale ne moc a hlavne jen na prave strane (pri MS me to zasadne bolelo hlavne na prave strane) a nekdy si nejsem jista, jestli to nejsou streva…
****Mondí neboj porod určo poznáš
to tě bude bolet celej podbřišek ne jen jedna strana a kdyby jo tak to tím jen začne a pak se to rozjede po celé délce ale není to tak strašné jak někteří popisují
já teda měla šílenej porod a visíš zase jdu do toho ![]()
koliska píše: ****Mondí neboj porod určo poznášto tě bude bolet celej podbřišek ne jen jedna strana a kdyby jo tak to tím jen začne a pak se to rozjede po celé délce ale není to tak strašné jak někteří popisují
já teda měla šílenej porod a vidíš zase jdu do toho
No nic jdu do postele a musím tady taky pustit manžela už tak divně kouká
tak se holky držte pááá
a dobrou noc přeji ![]()
koliska píše: ****Mondí neboj porod určo poznášto tě bude bolet celej podbřišek ne jen jedna strana a kdyby jo tak to tím jen začne a pak se to rozjede po celé délce ale není to tak strašné jak někteří popisují
já teda měla šílenej porod a visíš zase jdu do toho
Diky za rady. Ja se prave nebojim, ze nepoznam porod, spis si nejsem jista, jestli mam poslicky. A jak dlouho ti to treba trva, kdyz je mas? Ze te boli podbrisek treba minutu?
koliska píše:
No nic jdu do postele a musím tady taky pustit manžela už tak divně kouká![]()
tak se holky držte pááá
a dobrou noc přeji
Tak krasnou noc preji… ![]()
Flooa, ta tvoje tchýně je opravdu neuvěřitelná. To mě ani nepříjde, že může říct dospělej člověk.
Já bych ji asi nenáviděla do konce života.
Ahojda,
tak jsem tu osiřela
.Kolem desátý odjeli a už mi mooooc chyběj.
marki77 píše:
Ahojda,
tak jsem tu osiřela![]()
![]()
.Kolem desátý odjeli a už mi mooooc chyběj.
Aspon si trosicku odpocines
.
Vidis
. Ja ted co jsem tehu, tak strasne spatne snasim, kdyz pritel nekam jede, ale je to asi i tim, ze mam strach, aby se mi neco nestalo nebo abych nemela nejake komplikace ci predcasny porod, kdyz u me neni… Ale nastesti byl pryc na par dni minuly vikend a ted uz se nikam nechysta…
Dobré ránko, maminy ![]()
Elis, tak to jo, já jsem myslela, že jsi také nebyla moc vzorná pacientka a ty jsi byla ![]()
A ty jsi měla zkrácený čípek a ještě něco???
Mondik, děkuji. Téda, za 60 Kč??? To mi ani neříkej
..Já jsem koupila za 500Kč a už jsem si říkala, jestli to nebude křáp za tu cenu ![]()
Kolis, budu na tom jako Mondik. Také si to vůbec nedokážu představit, takže díky alespo%n za nastínění…Uvidíme. Ale stejně jsem pořád tady s Vámi, takže kdyby něco, tak budu psát a vy řeknete, zda je to porod nebo jen prdíky ![]()
hezke sobotni rano vsem ![]()
tak ja uz jsem se snad vylezela a vsechno zdarne ulezela a mate me tu zpatky ![]()
copak planujete na vikend? ![]()