Poradna duly
Jana Čurdová
a musím se přiznat, že jsem tu do sebe nacpala dva Twixy, tak mi to dodalo pěkně energii… ![]()
Hannah, ty máš boží bříško, já sem taky přidám foto, o víkendu něco nafotíme
![]()
Flooa píše:
Hannah- tak to jsi měla akční den. Myslíš, že už budeš brzy rodit? Ještě chvilku vydrž a šetři se!
hele, určitě budu přenášet, protože chci rodit dřív a jako naschvál to bude později, takhle to mám se vším
nebojte šetřím se, myslím, že člověk odhadne co si muže dovolit ![]()
paja2110 píše:
Hani - moc ti to slušíA to tričko je paráááádní
páji to tričko jsme měla ještě dřív než břicho
byla to moje první věc snad, krom té nažehlovačky je to ale obyč tričko, takže už ho nosím jen doma…
Hannah84 píše:paja2110 píše:páji to tričko jsme měla ještě dřív než břicho
Hani - moc ti to slušíA to tričko je paráááádní
byla to moje první věc snad, krom té nažehlovačky je to ale obyč tričko, takže už ho nosím jen doma…
ale pěkný. Taky jsem se po nich dívala na netu a ty ceny
Tak jsem si říkala, že vystačím s normálníma a taky že jo. Ještěže ty nažehlovačky nejsou tak drahý, že jo?
paja - no mě vyšlo asi na dvě kila myslím ![]()
tak já jdu zas odpočívat a ukážu se večer ![]()
Já jsem taky takový tríčo chtěla, ale nenašla jsem ho za rozumnou cenu
Tak já se loučím, dnes budem slavit s manželem jeho svátek a zítra s našima, tak se asi neukážu, tak si užíjte víkend a nerozroďte se
![]()
Já se jdu taky pomalu chystat k mamči na přespání a zároveň jí vrátím autí a přítel pro mě zítra (až vystřízliví) dojede. Možná si sebou vezmu noťas, kdybych náhodou v noci nemohla usnout
Tak zatím mamky ![]()
Lali, téda, tak to je pěknej kousek. My máme o trochu míň ![]()
Hani, hezký bříško
Fakt tak akorát ![]()
Já mám fotky v albumu. Naposledy jsem dávala nové ve středu ![]()
Hezky podvecir holky
ja si odpolko zdrimla
ted sem byla v garazi slozit detsky kocarek pro dceru,ale zapomela jsem mobil v pokoji, tak nedam ted foto
pujdu navstivit sprchu a potom budu delat mnamku k veceri
zeleninovej salat s torteliny a balkanskym syrem
jinak briska mate heezky i tricko chvalim, taky jsem ho chtela, ale nakonec nic ![]()
Ahojky maminky, tak se dneska konečně hlásím.
Holky, musím vám pochválit bříška. Moc vám to sluší.
Tak já dneska byla na té kontrole a mám radost, protože čípek se uzavřel. Mimčo má sice hlavičku pořád dole, takže se mě přiblížil termín porodu ze 7. srpna na 1. srpna. Miminko váží něco mezi 2,10 až 2,20 kg. Pan doktor říkal, že to nemůže pořádně změřit, tím jak má mimčo hlavičku dole. No a byla jsem tak šikovná, že jsem si zrovna skočila i ke svýmu obvoďákovi, takže to už mám také vyřízené. No a pak jsem byla celý den na návštěvě u našich, takže jsem si užila zase trochu toho rozmazlování. ![]()
Mondik, právě jsem koukala na tvoje fotky, tvůj přítel je opravdu hoooooodně vysokej. Já jsem od manžela jen o deset cm menší, takže to není takovej velkej skok. Já měřím 173 cm, takže si myslím, že moc velký dítě mít nebudeme.
A Jani, doufám, že už se ti bříško uklidnilo, a že je ti celkově líp. Když si ale lehneš, tak se to určitě zlepší. Ležení opravdu pomáhá nejvíc ze všeho
Elis, na tak to gratuluji
Super, že už jsi mimo nebezpečí ![]()
Doufám, že v úterý dopadnu stejně ![]()
Jani, snad ti odpočinek pomohl a malá se zklidnila
![]()