TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3362
24.6.11 17:10

a musím se přiznat, že jsem tu do sebe nacpala dva Twixy, tak mi to dodalo pěkně energii… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 17:11

Hani - moc ti to sluší :palec: A to tričko je paráááádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623

Hannah, ty máš boží bříško, já sem taky přidám foto, o víkendu něco nafotíme :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
Flooa píše:
Hannah- tak to jsi měla akční den. Myslíš, že už budeš brzy rodit? Ještě chvilku vydrž a šetři se! :kytka:

hele, určitě budu přenášet, protože chci rodit dřív a jako naschvál to bude později, takhle to mám se vším :-D nebojte šetřím se, myslím, že člověk odhadne co si muže dovolit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.6.11 17:14
paja2110 píše:
Hani - moc ti to sluší :palec: A to tričko je paráááádní :palec:

páji to tričko jsme měla ještě dřív než břicho :-) byla to moje první věc snad, krom té nažehlovačky je to ale obyč tričko, takže už ho nosím jen doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 17:17
Hannah84 píše:
paja2110 píše:
Hani - moc ti to sluší :palec: A to tričko je paráááádní :palec:
páji to tričko jsme měla ještě dřív než břicho :-) byla to moje první věc snad, krom té nažehlovačky je to ale obyč tričko, takže už ho nosím jen doma…

ale pěkný. Taky jsem se po nich dívala na netu a ty ceny :roll: :roll: :roll: Tak jsem si říkala, že vystačím s normálníma a taky že jo. Ještěže ty nažehlovačky nejsou tak drahý, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
24.6.11 17:20

paja - no mě vyšlo asi na dvě kila myslím ;-)
tak já jdu zas odpočívat a ukážu se večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 17:23

Já jsem taky takový tríčo chtěla, ale nenašla jsem ho za rozumnou cenu :nevim: Tak já se loučím, dnes budem slavit s manželem jeho svátek a zítra s našima, tak se asi neukážu, tak si užíjte víkend a nerozroďte se :-P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 17:27

Já se jdu taky pomalu chystat k mamči na přespání a zároveň jí vrátím autí a přítel pro mě zítra (až vystřízliví) dojede. Možná si sebou vezmu noťas, kdybych náhodou v noci nemohla usnout :-) Tak zatím mamky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 17:43

Lali, téda, tak to je pěknej kousek. My máme o trochu míň :zed:

Hani, hezký bříško :palec: Fakt tak akorát :pankac:

Já mám fotky v albumu. Naposledy jsem dávala nové ve středu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
24.6.11 18:11

Hezky podvecir holky :lol: ja si odpolko zdrimla :mrgreen: ted sem byla v garazi slozit detsky kocarek pro dceru,ale zapomela jsem mobil v pokoji, tak nedam ted foto :lol: pujdu navstivit sprchu a potom budu delat mnamku k veceri :jazyk: zeleninovej salat s torteliny a balkanskym syrem :lol: jinak briska mate heezky i tricko chvalim, taky jsem ho chtela, ale nakonec nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.6.11 19:38

Ahojky maminky, tak se dneska konečně hlásím.

Holky, musím vám pochválit bříška. Moc vám to sluší.

Tak já dneska byla na té kontrole a mám radost, protože čípek se uzavřel. Mimčo má sice hlavičku pořád dole, takže se mě přiblížil termín porodu ze 7. srpna na 1. srpna. Miminko váží něco mezi 2,10 až 2,20 kg. Pan doktor říkal, že to nemůže pořádně změřit, tím jak má mimčo hlavičku dole. No a byla jsem tak šikovná, že jsem si zrovna skočila i ke svýmu obvoďákovi, takže to už mám také vyřízené. No a pak jsem byla celý den na návštěvě u našich, takže jsem si užila zase trochu toho rozmazlování. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.6.11 19:43

Mondik, právě jsem koukala na tvoje fotky, tvůj přítel je opravdu hoooooodně vysokej. Já jsem od manžela jen o deset cm menší, takže to není takovej velkej skok. Já měřím 173 cm, takže si myslím, že moc velký dítě mít nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
24.6.11 19:52

A Jani, doufám, že už se ti bříško uklidnilo, a že je ti celkově líp. Když si ale lehneš, tak se to určitě zlepší. Ležení opravdu pomáhá nejvíc ze všeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 19:59

Elis, na tak to gratuluji :dance: :dance: :dance: Super, že už jsi mimo nebezpečí :kytka:
Doufám, že v úterý dopadnu stejně :andel:

Jani, snad ti odpočinek pomohl a malá se zklidnila :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí