TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
24.6.11 11:14

Ahoj Flooa, no my jsem v noci byly trochu hodnější. Tolik jsme toho nenakecaly, navíc jsme neřešily až tak zásadní věci.

Já taky nechávám vlasy dlouhé, aby šly dát do culíku, ale spíš proto, že když mám dlouhé, stačí to jen umýt. Kdežto ty kratší už vyžadují alespoň drobnou úpravu a na to já jsem moooc líná, obzvášť s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 11:14

ahoj holky na chvíli jsem odskočila at toho nemám moc večer na dočítání..raději sem kouknu na pár minut než to pak vše dohánět :-)

Floa…díky takhle ty vlasy nosím už asi 3 roky a jsem stím spokojená,já měla na hlavě už snad vše a jen co porodím shodím i ted ten culík a vrátím se zpět ke svému učesu

Zvizi..no rozhodně máš menší bříško než já a to o dost :think: ale tobě to fakt moc sekne až ti to trochu závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:31

Krmar- jsem ti poslala žádost o přátelství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 11:32

Jé já tě ještě nemám v přátelých jo? Tak to jdu hned potvrdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
24.6.11 11:33

Tak mam radost :dance: v pondeli jsem objednana na foceni jen ja sama tu kousek do Jilemnice :lol: a v pondeli 18.7. jsem nas objednala s partnerem do Jaromere k fotografce :dance: holky ja chtela vlasy aby mi sli do culiku, ale nejdou, nejak to kadernice neodhadla :mrgreen: a ja mela dlouhe a rovne vlasy a to je sileny, vypada jak splihle a za me se spis musi delat se dlouhyma vlasama :mrgreen: asi pujdu na jezka a bude klid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:33
krmar píše:
Jé já tě ještě nemám v přátelých jo? Tak to jdu hned potvrdit.

No nemáš :cry: :cry: :cry: Abych mohla prošmějdit album :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 11:36
Ivet23 píše:
Tak mam radost :dance: v pondeli jsem objednana na foceni jen ja sama tu kousek do Jilemnice :lol: a v pondeli 18.7. jsem nas objednala s partnerem do Jaromere k fotografce :dance: holky ja chtela vlasy aby mi sli do culiku, ale nejdou, nejak to kadernice neodhadla :mrgreen: a ja mela dlouhe a rovne vlasy a to je sileny, vypada jak splihle a za me se spis musi delat se dlouhyma vlasama :mrgreen: asi pujdu na jezka a bude klid :mrgreen: :mrgreen:

Ivet..doufám že se pak pochlubíš fotečkama :wink: a na ježka nechod..je stím více práce jak s dlouhejma vlasama :-D to doroste já ted taky nosím takovou malou štěku vzadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:36

Teda Krmar, ty seš kočka :palec: Si tady připadám jak ošklivka mezi váma. A teď navíc ještě jako neohrabaný tlustý slůně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
24.6.11 11:38

Ahoj holky, tak jsem vás zase stihla dočíst :dance:
Dneska bych celý den spala, vařit opět nemusím :dance: Akorát teda čekám na ty pošťačky s těma balíčkama :mrgreen:
Dneska jde přítel zapíjet tu malou holčičku, jak jsem psala v neděli, tak se asi raději zdekuji k mamce, jelikož tyhle akce chápu, že se končí hooodně pozdě, někdy k ránu a na tohle já prostě nemám v těhotenství trpělivost :nevim:
Ještě jsem včera právě od mamči dostala ty pantofle Crocsky, jelikož u vietnamců měly velikosti 36 a pak až 39 a moje 38 nikde :-(
Jinak Zvizi - je fajn, že prohlídka dopadla dobře. :hug:
No já měřím 167 a jsem taky prcek, přítel je o 15cm taky větší, tak to není tak hroznej rozdíl. Zato můj brácha byl vždycky takový prtě a pak v 17 najednou vytáhl a měří přes 2m. Si pořád dělá srandu, že až bude chovat malou, takže to zvládne jednou rukou, jelikož je má jak plácačky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:40

Holky, taky jsem si říkala, že jsme v kontaktu (až na pár vyjímek) jenom přes net. Já třeba jedu za dva týdny na týden na chalupu a tam není připojení :nevim: 8-o Tak bychom si mohly vyměnizt pár čísel a kdyby náhodou některá musela jet, tak dá některý vědět a hned budem v obraze :palec: Ale to jako nechci nic přivolávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235

Jinak jsem ještě ráno koukala na fotky a musím říct, že jste všechny kočky :palec:
A Ivet - nový účes je pěkný a už se taky těším, až sem dáš ty těhu fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011

Kmar..taky jsem hodila čumejdu do albíčka a na tý fotce v těch oranžových šatičkách tak tam bych ti tipla tak 15 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
24.6.11 11:41

Urcite ukazu, kdyz se nebudu stydet za to sadlo :mrgreen: :mrgreen: holky ja uz se nemuzu ani prohlizet v zrcadle :poblion: v pondeli si jdu nechat udelat asi jen jednu-dve fotky to mam jako prekvapeni pro pritele k narozkam :wink: jeste pro nej mam naramek a premyslim co dal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 11:44

Flooa děkuji, ale ty nejsi žádná ošklivka, jsi jen moc sebekritická, vždyť jsi taky pěkná ženská ty kecko. A jako neohrabaný slůňata si myslím připadáme asi všechny - a bude hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
24.6.11 11:45

Koli- že jo, úplná mladice tam Krmar je :kytka:
Ivet- manžel má dneska svátek a možná i prcek v bříšku, jestli to bude kluk :srdce: a za týden má narozky a vůbec nic nechce. Takže to vyřeší trenýrky a taky nějaký jiný oblečení, trošku jsme probrali trička, tak mu je doplním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí