Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:
Zvizatinko, to nevadí, stejně by ses přes bříško špatně ohýbala - i když on by asi rád vypomohl brácha že?Kolisko ani se nedivým, že k tobě nepasuje 10ti letá slečna jako dcera - jsi kočka.
ooo děkuji
ono to taky bude tím že ona je blond a já chodím na černo ![]()
Kolis, no, to se nedivím, že si to pletou. Fak ti to tam sekne. Já se někdy mezi dětma ve škole také dost ztrácím ![]()
Zvizi, je to ten prodlužovací fusak. dala jsem ho sem na bazar, tak mrkni https://www.emimino.cz/…queen-13718/
holky tak ja to dneska nedavam, ted jsem prijela z mesta, vezla jsem babcu na kontrolu a uz v cekarne tam me chytly desny krece, tak se ted snazim dovolat na gyndu a dohodnout se ze bych prijela az v pondeli a nikdo mi to nebere ![]()
janiii;-) píše:
holky tak ja to dneska nedavam, ted jsem prijela z mesta, vezla jsem babcu na kontrolu a uz v cekarne tam me chytly desny krece, tak se ted snazim dovolat na gyndu a dohodnout se ze bych prijela az v pondeli a nikdo mi to nebere
jani třeba sestra nemá zrovna čas…skus to za chvíli a odpočívej hlavně
Jani, přesně, zkus to ještě. Téda, lehni si a odpočívej. Mimčo tam musí ještě chvilinku zůstat ![]()
holky dik
ted jsem se konecne dovolala, mam se zastavit v pondeli po obede, je to v pohode.
jdu si lehnout, fakt mi neni dobre - mala se zase tlaci dolu, do toho krece, tak snad to dneska ulezim
Jani, to je dobře, doktor na tebe mrkne a budeš vědět ![]()
Tak dnes už nic nedělej a jen relaxuj a buď v klidu ![]()
jani opatruj se a odpočin si i za mě…já nemůžu mám plno práce ![]()
Kolisko, tobě nějak otrnulo, když ti doktor řekl, že tě nezašije co?
krmar píše:
Kolisko, tobě nějak otrnulo, když ti doktor řekl, že tě nezašije co?
Jani pěkně odpočívej a kdyby něco, nenechávej to a dojeď si na pohotovost!
Lepší i s blbostí, než to nechávat…
to říká náš dr. a má pravdu.
Kolisko není zač, vždyť je to pravda, vidíš i Jity to říká…
Jity se nedivím, zvlášť mezi deváťákama - nedělali ti kluci taky návrhy, než přišli na to, že jsi učitelka? Jako v Bota jménem Melichar?
no jo to víte holky..celej víkend a vlastně až do včera jsem tady pořádně nic nedělala tak to musím dohnat ![]()
a to musím ještě umýt mrazák dala jsem ho rozmrazit..moje dcera si totiž brala nanuk a jaksi ho zapoměla dovřít
a taky konečně něco pořádného uvařit at ti mojí hladovci nestrádají..jenže mám strašněj problém..nemužu se odsud nějak hnout ![]()
Dobre rano maminy
ja se ted vratila z mesta
Tynku jsem dnes nedala do skolky tak sla se mnou k dr, sestra mi odebirala 3zkumavky krve tak ji podavala a drzela zas ty z tou krvi
pak jsme se zastavili v Bille neco malo nakoupili a sup domu. dnes chci poradne uklidit, tak sem zvedava
jinak ja merim cca 167cm a pritel je asi o hlavu vetsi, sehnat kalhoty je taky umeni ale co teprve boty ma 47 a ctvrt
ja mam 39.
Holky, posílám vám žádosti o přátelství
abych mohla taky „šmírovat“ ![]()