TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
784
24.6.11 08:50

Ahoj holky! :mavam:
Přeju všem krásný pátek!!!

Včera už jsem neměla sílu zajít a dočítat nebudu, je toho nějak moc :cert: :cert: :cert:

Na středeční kontrole jsme dopadly úplně skvěle, malá je hlavičkou dolů, váží ca. 1800gr., neotvírám se, dr. byl spokojenej :dance: krev taky dopadla OK, protilátky a všechno, tak jsem ráda :palec:

Potkaly jsme se tam s Berus, tak jsem ji hned zneužila, aby mi malou s Danískem pohlídali :mrgreen: takže až na to příšerný dusno, co bylo, to byl fajn den.

Dnes mě čeká nákup v Makru, tam prostě musím, mají LEGO v akci :mrgreen: a dokonce 1600 kostiček :mrgreen: tak si budeme doma stavět :roll: Anetku to hrozně baví. A pak si asi zajedu do práce s tou žádostí o MD… ale to ještě uvidíme, jestli se mi bude chtít :think: nebo to nechám na příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 08:54
krmar píše:
Dobré ráno. Jity je mi 32 let.Holky počkejte jak budete doufat, že na semaforu chytnete červenou, až bude vaše dítko nutně potřebovat podat pití nebo rozbalit sušenky a pod. Můj už ví, že se při jízdě musím plně věnovat řízení, takže mu vždycky říkám, počkej, až někde bude červená. Manžel umí řídit i za pomocí nohou, takže klidně dělá obsluhu i za jízdy, ale já musím mít ideálně obě ruce na volantu, maximálně jednu na řadící páce.

tak to máme uplně stejný s těma dětma..celou dobu nic a jak nasedneme do auta tak mají žízen nebo hlad a nebo se jim chce čůrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 08:56

Já mám taky 36-37. A bot mám několik krabic, ptž. dědím úplně nové boty po jedné takové „úchylačce“, která léta bydlela v německu a ve výprodejích si vždycky nakoupila hromady bot a pak je ani nevzala na nohu, ptž. když byli další výprodeje, musela mít zase nové, jenže nejdřív musela manželovi ukázat, že žádný boty nemá, takže je odstěhovala k nám. Je to kamarádka mé tchýně, ale naštěstí ani její snachy a ani moje tchýně a švagrová nemají tu správnou velikost nohy. Ale já pak stejně střídám pořád dokola jen pár bot bez podpatků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 08:59

Kolisko já na záchod už taky v noci neběhám, jenže já strašně málo piju - ani do litru za den se často nevejdu. Už se mi i stalo, že jsem večer před spaním zjistila, že jsem za celý den vypila jen kafe k snídani :oops:

A jak to, že něco s medvídkem pů prodáváš přes aukro, měla jsi to hodit holkám do placu. Ale ty ses asi bála, aby se tu o to nepopraly viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 09:00
krmar píše:
Já mám taky 36-37. A bot mám několik krabic, ptž. dědím úplně nové boty po jedné takové „úchylačce“, která léta bydlela v německu a ve výprodejích si vždycky nakoupila hromady bot a pak je ani nevzala na nohu, ptž. když byli další výprodeje, musela mít zase nové, jenže nejdřív musela manželovi ukázat, že žádný boty nemá, takže je odstěhovala k nám. Je to kamarádka mé tchýně, ale naštěstí ani její snachy a ani moje tchýně a švagrová nemají tu správnou velikost nohy. Ale já pak stejně střídám pořád dokola jen pár bot bez podpatků.

no výprodeje bot to je něco pro mě..ani nevíš jak mě to štve že jsem si letos na léto ještě žádné nekoupila,nemá to cenu že když mám nohy nateklý jak papuče ale ne podzim si určo něco pořídím :mrgreen: nejsem teda uplně blázen ale taky mám slušnou sbírku :lol: moje kámoška co bydlí ve španělsku tak ta je zase ulítlá na kabelky ale ta jich má plnou skřín :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 09:01

Kolis, děkuji :palec:
Jinak fotečky super, moc vám to sluší :lol: Jo a ta tvoje fotka v koupelně, tak ta je skvělá. Tak vypadáš jako 20tka :pankac:

Zvizi, gratuluji k úspěšné kontrole :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 09:02
krmar píše:
Kolisko já na záchod už taky v noci neběhám, jenže já strašně málo piju - ani do litru za den se často nevejdu. Už se mi i stalo, že jsem večer před spaním zjistila, že jsem za celý den vypila jen kafe k snídani :oops:A jak to, že něco s medvídkem pů prodáváš přes aukro, měla jsi to hodit holkám do placu. Ale ty ses asi bála, aby se tu o to nepopraly viď?

já taky moc nepiju a v létě mi to dělá potíže vypít trochu vody ale čůrám pořád,maličká je moc nízko tak asi proto :dance:

já to neprodávala ale naopak kupovala :mrgreen: hodila bych tady foto ale nevím jak se to dělá aby to bylo tady na zdi a né v albu :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 09:03

Holky, boty mám také ráda, ale letos jsem žádně nekoupila. Nějak máme úplně jiné výdaje :zed:

Krmar, méďu PÚ nemám :-( , ale prodávám fungl nový zimní fusak… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 09:04

Zvizi…já taky nedočítala včerejší den,ty pisatelky toho napsali zase víc jak 10 stranek :-)
super že ti dopadla kontrola dobře to mě taky včera :dance:
Lego je super věc a pokud malou baví tak budeš mít o zábavu postaráno,u nás doma se moc nechytlo tak je schovaný ve skříni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 09:05

Zvizatinko ahoj, no tak takový zprávy z kontroly tady chceme slyšet - super. :palec:

Jé tak to bude krásný lego, z toho si holky postavíte barec, jak hrad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.6.11 09:05

Jitu díky :pankac: Jakej fusak prodáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 09:06

Jitu..díky :oops: mám tu výhodu že čím jsem hubenější tím vypadám mladší ale nějak se mi pořád nedaří být pořád štíhlá :lol: jednu dobu si prodavačky mysleli že je moje dcera moje sestra a to potěší ve 30ti letech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.6.11 09:07

Kolis, Krmar Holky, z toho Lega je hlavně nadšenej můj brácha (20 let :mrgreen: ), že se z toho už dá něco postavit :mrgreen: Anetce ho chci dát jako dárek od miminka… tak si na stavění ještě musíme nechat zajít chuť :roll: ale uvidím, co to vůbec je, jestli ho vezmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 09:11

Zvizatinko, to nevadí, stejně by ses přes bříško špatně ohýbala - i když on by asi rád vypomohl brácha že?

Kolisko ani se nedivým, že k tobě nepasuje 10ti letá slečna jako dcera - jsi kočka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 09:13

Já dnes odpoledne jedu zase k našim, ale asi se přihlásím i od nich. Budu tam i spát, ptž zítra jdeme na svatbu bratranci, mají to už v 10 a myslím si, že zítra po 8 ráno bych u našich neměla kde zaparkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí