Poradna duly
Jana Čurdová
Mondík píše:Ivet23 píše:Ivet, vubec se mi moje prsa nelibi a celkove, kdyz se na sebe podivam, vypadam jak slonik - celulitida, kterou jsem nikdy nemela, natekle nohy, na prsou vlozky, vlasy jak vrabcak a presto se pritel vzrusi okamzite jen co mam vetsi vystrih, nedej boze, abych prosla naha… No, chapes to? Ja ne…
Ale je pravda,ze kdyz se podivam na bradavky tak tam trocha bileho zaschleho mama vcera jsem zjistila kdyz sem si byla koupit podprsenku,ze sem musela vzit 80 E
![]()
![]()
jo jen pritel si libuje na zvetsenem poprsi!! jinak mam radost i kdyz byla draha,ale udela fakt pekna prsa
Nechapu
ale mam uplne to same
jen se vcera dotkl meho prsa a uz mel stan
![]()
krmar píše:
Mondíku, my asi čteme tu samou odbornou literaturuAle vidíš, Janina kamarádka byla nějaká vyjímka, nebo opravdu moooc unavená maminka.
Jo jo, Krmar, ja si nekdy rikam, ze uz si pripadam jak chodici knizka pro tehotne a matky s detmi, jak furt neco ctu a dozvidam se od doktorek, od znamych a tak. Ale je pravda, ze obcas jsem trosku zmatena. Sama jsem pracovala s detmi a starala se i o miminka, takze jsem toho hodne stihla obhlednout, pak slysim od kazde kamosky neco jineho - delej nebo nedelej to tak, az si nekdy rikam, ze to miminko by se asi o sebe nejlip postaralo samo nebo co
. Je velka vyhoda, ze dneska se dozvime snad uplne vsechno, lekarstvi je na vyspele urovni a taky je internet, kde clovek ziska i vic nez potrebne informace. Ale rikam si, nasi rodice nevedeli ani zaklady a taky zijeme
.
Tady bohuzel asi ne
vzdy mi to ukaze velkeho zluteho smajlika smutneho ze se omlouvaji,ze je nejaka chyba at to zkusim pozdeji ![]()
Ivet23 píše:
Tady bohuzel asi nevzdy mi to ukaze velkeho zluteho smajlika smutneho ze se omlouvaji,ze je nejaka chyba at to zkusim pozdeji
To je pech
.
Tak zkouska
kdyby se to povedlo, tak se neleknete
neumim se tvarit do fotek a uz vubec ne do blesku ![]()
Ivet tak to je škoda.
Mondíku. To je pravda, já jsem minule byla v jednom krámě a prodavačky ve věku mé mamky se tam bavili, jestli miminko v bříšku taky vylučuje a mě přišlo až vtipný, jak o tom neměly ani tucha, ale je fakt, že oni dřív opravdu nevěděly vůbec nic, nebylo to kde se dočíst - až takové detaily. Ale jak píšeš a taky žijem. Ono je totiž v dnešní době spíš umění při péči o dítě myslet vlastní hlavnou a dát na vlastní instikt, takže číst ano, ale nebrat to až tak doslovně. Každé dítě je jiné a nemůže se vše brát podle nějaké tabulky. Proto ty různé názory kamarádek, ale nakonec každá příjdeme na to, že si to stejně chceme dělat po svém a kecat si do toho nedáme.
Ivet23 píše:
Tak zkouskakdyby se to povedlo, tak se neleknete
![]()
neumim se tvarit do fotek a uz vubec ne do blesku
No vidíš Ivet, povedlo. Tak ale tento účes ti bude teď určitě pohodlnej, i na léto i k miminku.
krmar píše:
Ivet tak to je škoda.Mondíku. To je pravda, já jsem minule byla v jednom krámě a prodavačky ve věku mé mamky se tam bavili, jestli miminko v bříšku taky vylučuje a mě přišlo až vtipný, jak o tom neměly ani tucha, ale je fakt, že oni dřív opravdu nevěděly vůbec nic, nebylo to kde se dočíst - až takové detaily. Ale jak píšeš a taky žijem. Ono je totiž v dnešní době spíš umění při péči o dítě myslet vlastní hlavnou a dát na vlastní instikt, takže číst ano, ale nebrat to až tak doslovně. Každé dítě je jiné a nemůže se vše brát podle nějaké tabulky. Proto ty různé názory kamarádek, ale nakonec každá příjdeme na to, že si to stejně chceme dělat po svém a kecat si do toho nedáme.
Presne tak, Krmar. Kdyz jsem pracovala s temi drobecky, taky jsem si vzdycky rikala, jo, tak tohle urcite zkusim taky a tohle urcite takhle delat nechci… Jenze cloveku se dobre keca, kdyz nema svoje deti. Az budu vedet, jake moje mimco je, pak se tim budu nebo nebudu ridit… Jo, nase maminky nemely ani tucha a moje mamca mi rikala, ze ani doktori ji nic nerekli. Ze treba vubec nevedela, ze je nejaka hlenova zatka, atd. A nekdy mi prijde, ze se to dneska v peci o miminko obcas moc prehani - ze se vsude resi, co se ma a nema delat. Ja si rikam, kdyz mne to vyhovuje a miminko je spokojene, tak proc ne??
teeeeda ivet, uplne jinej clovek
co te vlastne privedlo k tak radikalni zmene?
janiii;-) píše:
teeeeda ivet, uplne jinej clovekco te vlastne privedlo k tak radikalni zmene?
Janiii ani nevim
ale uz sem potrebovala ostrihat, mela jsem strasne suche vlasy a hlavne znicene
mozna to nemuselo bejt tak kratky,ale uz si zvykam
vsak to zas doroste
to co mam v prifilu je ze Srpna 2010 akorat byli pivni slavnosti a ja zmokla a mela jsem asi 2promile
![]()
Jee ja kecam, tu mam s dcerou na facebooku mam s Pivnich
to ta tehotenska demence
Ivet, nahodou ty vlasy vypadaji dobre a jak pises, zase to doroste
. To ja chodim ke kadernikovi tak jednou za 5 - 6 tydnu, jinak s temi vlasy nic neudelam. Ale mam to tak uz dlouho a nadmiru mi to vyhovuje… Si rikam, ze asi taky hodim nejake starsi fotecky do alba…
A co nektere ostatni, neni se ve vasich profilech skoro na co koukat! ![]()
no mne to bylo jasny ze mluvis asi o ty fotce na fb ![]()
ale jo, je to o zvyku. ja jsem se takhle kdysi stala omylem blondynou, taky jsem si zvykla, pak me to prestalo bavit a ze dne na den jsem byla zase cerna, moje okoli - hlavne v praci - z toho melo peknej sok ![]()