Poradna duly
Jana Čurdová
neee, mezi basketbalistky neee ![]()
hele ja nevim, ja mam neco mezi 165-169, nevim to proste presne, ale i kdyby jsou to jen ctyri centimetry ![]()
prvni rok na gymplu jsem byla nejvetsi (asi to bylo tim, ze jsem byla o rok starsi), to na me rvali zirafo a xxl a podobne, pak me o letnich prazdninach dorostli, prerostli…a zbylejch 7 let jsem byla zase nejmensi ![]()
ale na vysoky jsem pak taky potkala mensi holky ![]()
a pak uz jsem to nikdy neresila ![]()
MOndíku, když jsem viděla na fotce jen tebe, tak jsi mi totiž přišla taky spíš vyšší, tak mě to spíš pak překvapilo, že přítel musí být tedy pořádný čahoun, ale tak ty jsi tedy velká (malá) jako já.
Jani já to asi neřešila nikdy, ale já jsem chodila na základku ještě za minulého režimu, kdy jsme se při tělocviku řadili podle velikosti a já byla na konci, tak proto vím, že jsem byla nejmenší ![]()
Jo jo, ja jsem prcek
. Mne hodne lidi rika, ze jsem celkem takova drobounka (no, ted rozhodne ne s tim hrosim briskem
) a hodne lidi me tipuje na mnohem min, driv me to docela rozcilovalo, ale ted jsem za to rada
.
Krmar, tak to mne bylo 5 let, kdyz byla sametova revoluce, takze si neco tak trosku pamatuju ze skolky, ale modre trenyrky jsem stejne nosila do TV jeste na zakladce
.
No mě v 89 bylo 10, takže si toho taky moc nepamatuju, ale modrý trenýrky se zapomenout nedají.
krmar, ja chodila na zakladku uz za neminuleho rezimu a taky jsme se radili na telocviku podle velikosti
ale co se pamatuju, tak ja mela nejvetsi rustovej skok asi v 9-10 letech, protoze to jsem brala i nejakej jod na stitnou zlazu, tak to bylo i tim. a v tech 13 jsem tak nejak dorostla do svy vejsky a zastavilo se to.
na modry trenyrky se nahodou taky pamatuju ![]()
Jé tak to my jsme po té revoluci už asi trenýrky opustily, ale zřejmě to bylo spíš tím, že už jsme přešli na ten druhý stupeň, tak už to asi nevyžadovali, ale je taky možný, že si prd pamatuju a základku jsem v trenýrkách strávila celou. ![]()
Mondíku koukám, že po půlnoci už to máme jen za 50 dní. Tý jo to už je málo co?
Krmar, jo, nedavno jsme to mely za stovku! Si rikam, hodne deti se zacne rodit od 37. tydne a to uz je za 4 tydny!!
No nic, dneska koncim a preji krasnou noc. Doufam, ze tu zase do rana nepribyde 100 stranek…
No a to tu máme čekatelky na začátku srpna, takže za chvíli můžou opravdu začít chodit zprávičky typu „holky mám vyrazit do porodnice“, nebo „už to máme za sebou“. Taky přeju dobrou noc Mondíku.
Dobré ránko ![]()
Tak jsem Vás při snídani dočetla ![]()
Ivet, pěkný účes a jak říkají holky, na léto super ![]()
Krmar, já tedy nevím, kolik je ti, ale my se na základce také v modrých kraťáskách a bílém tričku řadili podle velikosti a já se svými 159cm, jsem byla vždy předposlední ![]()
A s těmi stavy: Mám už do porodnice???
Nestraš, může to přijít i dřív…
Jinak tedy máte pěkně velké chlapy…Ten můj má 187cm.
Ivet a Elis přeji úspěšnou kontrolu.
Budeme čekat na výsledky ![]()
Jdu se podívat na vaše alba a vaše bříška. Já ukládám fotky bříška po 2 týdnech ![]()
krasne rano vsem ![]()
dneska tu asi moc nebudu, ceka me hodne jezdeni po praze ![]()
vcera kdyz jsem vezla mamku na nakup mi tam za boha nesla ta vycvachtana jednicka zaradit a musela jsem se vsude rozjizdet na dvojku.
tak na me myslete a kdyz budou nahodou davat v televizi primej prenos jak honej po praze silenou ridicku, tak se koukejte, bude to o mne
![]()
Jani, hlavně pozor na křižovatkách…Nejlepší je, když vůbec nebudeš zastavovat ![]()
Tak já budu dnes kvůli tobě poslouchat pražské rádio ![]()
Jinak buď opatrná a ať vše zvládneš razdva ![]()