TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
24.6.11 07:11

jitu :mrgreen: vsak jak taky dostatecnou vzdalenost pred kazdym semaforem zacinam vyhruzne provolavat ze na cervenou nehraju :lol: a vetsinou mam stesti a ty semafory se me asi bojej nebo co? :lol:
ale tak dobre, nebudu vubec zastavovat a az me chytej, reknu jim - ale jitu rikala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 07:22

Jo, jo odvolej se na mě :palec: Náhodou jsi se trefila a mám v Praze kamaráda policaja moje dobrá kamarádka tam dělala policajtku nějakých 5 let, teď už je zase u nás…Takže možná by to zabralo :lol:

Jo a možná na ty semafory funguje tvoje těhu bříško :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.6.11 07:24

jitu a co na ty semafory fungovalo tech x let pred mym tehu briskem, kdyz jsem obcas jezdila predtim? :lol:
tak ja mam taky par znamejch v policejnich radach, ale byla bych radsi, kdybych je dneska vubec nepotrebovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 07:30

Jani, já myslela, že tě zlobí jen poslední dobou … :think: Prosím tě a jak dlouho ti ta jednička zlobí???

To je jasný, to zvládneš i bez uniforem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
24.6.11 07:32

jitu tohle auto jsem si privezla od taty na zacatku dubna a zacalo to blbnout az nekdy asi…pred mesicem?
ale tak koho dneska bavi stat na cervenou? me to nebavilo nikdy, vzdycky jsem vyhrozovala vsem semaforum… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 07:40

No, to je pravda. Červená je pruda..Ještě že já jsem z menšího města a projet ho je docela pohoda a jinak jezdím obklikami bez semaforů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 07:54

přeji dobré ráno..jen v rychlosti jsem těd přelítla co jste večer ještě stihli a jak to tak čtu tak já jsem asi prcek nejmenší 160cm :-) a můj muž taky není obr..ale chápu ty co mají doma velký muže můj brácha měří taky 210cm a je to šílené mu něco koupit na sebe hlavně ty kalhoty jsou nesehnatelný a boty ani nemluvím nosí lodě já mám malinkou 36 a do jeho bot bych vešla minimálně 3× :mrgreen:

jinak jsem měla užasnou noc..večer jsem snědla skoro půlku melounu apak jsem chodila co 2 hodiny na záchod :-( ale dobře mi tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 08:04

Kolis, nejmenší jsem já-159cm :cry: Jo a mám stejně malou nožku :pankac: To je princeznovská velikost :lol:

Téda, to tě lituji…Já musím říci, že už asi 2 týdny v noci na záchod nemusím. Asi malá přestala ležet na močáku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 08:11

Jitu..je to super mít tak malou nohu ale kdybych neměla alespon vysokej nárt to ji pak nenacpu do každý boty a já jsem na boty strašněj uchyl :pankac: mám jich tolik že některý ani v tu danou sezonu nevynosím ale musím je mít :-D

Moníku..páni ten tvůj přítel je ale chlapák :-o ted jsem koukala na albíčko a moc vám to spolu sluší

Jani…včera jsem dražila na aukci pytel na spaní a je s medvídkem Pů :-D ten by se ti líbíl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 08:17

taky se musím pochlubit že už mám skoro sbalenou tašku :dance: ještě pár maličkostí a je to a taky oblečení pro malou do nemocnice jsem tatínkovi nachystala a zjistila jsem že ikdyž má toliko věcí tak namáme žádné pořádné dupačky vel.56 s maka,ale samý teplý takže ještě dokoupíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 08:23

Kolis, a kde jsi dražila? Já se teď snažím prodat úplně nový fusak s tím prodloužením…Dala jsem ho sem do bazárku, tak uvidím…Mám totiž bohužel 2 :zed:

Jééé, nemohla bys prvorodičce napsat, co vše balíš do porodnice??? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 08:30

Jitu já nakupuju na mimibazaru nebo na aukru ale taky občas prodávám a to pak přes www.avízo.cz tak si dáš rubriku jakou potřebuješ a i kraj skus tam kouknout :-)
co se týče tý tašky taky pořádně nevím co tam..naposledy jsem rodila skoro před 6ti lety a od té doby plno změn :-? ale mám tam ručníky,spodní prádlo,drogerku pro mě,plínečky a ubrousky pro prcka,vložky+do podprsenky..to je zatím vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
24.6.11 08:32

Mrknu, děkuji :palec:

A co jednorázové kalhotky?
A máš nějakou kosmetiku pro mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
24.6.11 08:48

Dobré ráno. Jity je mi 32 let.

Holky počkejte jak budete doufat, že na semaforu chytnete červenou, až bude vaše dítko nutně potřebovat podat pití nebo rozbalit sušenky a pod. Můj už ví, že se při jízdě musím plně věnovat řízení, takže mu vždycky říkám, počkej, až někde bude červená. Manžel umí řídit i za pomocí nohou, takže klidně dělá obsluhu i za jízdy, ale já musím mít ideálně obě ruce na volantu, maximálně jednu na řadící páce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
24.6.11 08:50

jitu..koupila jsem si troje jednorázovky ale je to nějaké divné takže si beru starší kalhotky z domu a jak se zničí tak je vyhodím..v dnešní době i ty bavlněné koupíš levně :-) kosmetiku pro malou neberu jen ondřejovku na prdelku a bepanten mast pro mě,jinak jako olejíček nebo koupel tam mají tak nebudu brát svoji..já jsem si tedy koupila pro sebe gel na intimní hygienu,je to lepší po zašití se tím umývat rychleji vypadnou stehy-tedy moje zkušenost :nevim:

inspirovali jste mě stěma fotkama před pupíkem a tak jsem tam taky nějaké dala ale víc jak polovina mi tam nešla dát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí