TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10623
23.6.11 20:49

Kolísko- úplně jsem ti zapomněla poblahopřát, že ti výborně dopadla kontrola :palec: :kytka:
Ivet- super vlásky a hlavně to budeš mít praktičtější a určo máš hned lehčí hlavu :-)
Já jdu na konečky v úterý a přemýšlím, jestli to nemám dát víc :nevim: :roll: Jinak vám přeju pěkný večer a kecejte, ať mám ráno co číst :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.6.11 20:49

tak jsem to jen prolítla ptž kdybych to měla vše číst tak bych ot nezvládla těch 10 stránek,jste teda pěkné kecalky :palec:

v rychlosti jsem to přelítla že jste rozebírali sex..to je prosím co? :lol: my s manželem ne nějak nám to nejde takže počkáme až po 6ti nedělí

a pak taky k tomu mlezivu..taky mi občas teče s prsa a zvětšili se mi jen o jedno číslo z nulek na jedničky :lol: ani je nemám nalité ale u malé se mi pak nalili teda dost a zvětšili se mi o 3 čísla bohužel jen na chvíli :-( a u malého se mi nenělili vůbec a ani mlíko se mi neudělalo tak doufám že ted se mi udělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 20:50

Mondíku, to už by si po mě chtěla moc. Už jsem si kvůli Tobě hodila alespoň něco málo do alba :mrgreen: , až přijedou kluci nafotím ještě aktuální pupík a výbavičku (mají sebou foťák a k mobilu nemám kabel)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.6.11 20:51

Floa…díky jsem taky štastná že je to o.k :dance: :palec:

Ivet máš do o dost lepší,já tady budu mít zítra tu kámošku kadeřnici tak ji zneužiju na barvičku a vlásky na stříhání si nechám až po létě nosím to dost krátký tak na léto to chci mít v culíku ale pak to půjde pryč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
23.6.11 20:52

A tohle je ta rok stara :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 20:54

Flooa Tobě taky pěkný večer. Jinak já si naopak nechávám dlouhé vlasy, mě se pak s nima nechce nic dělat a zase tohle hodím při nejhorším do culíku, ale hlavě by se ulevilo, to je fakt. Já jich mám dost, tak bych měla taky zajít, alespoň na prostříhnutí a taky na ty konečky. Když já už jsem tak líná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 21:28

Ivet, účes moc pěknej. Já mám taky ráda na léto krátký vlasy. To je taková úleva, když se vždycky nechám ostříhat. Já zbožňuju ten úžasnej pocit lehké hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
23.6.11 21:32

Taky mam ted lepsi pocit :-) je to vlastne hrozna zmena, ale me se moc libi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 21:34

no nic holky, ráno jdu k doktorovi, takže šupajdím spat. Sice nejsem moc unavená, ale přece jen budu stávat hodně brzy. Není ale vyloučeno, že nebudu moct usnout, tak se třeba ještě vrátím :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
23.6.11 21:36

Kolisko, to jsem rada, ze nejsem sama, nam to ted v postylce taky nejak nejde a ja mam vetsinou uplnou nechut k sexu. Obcas je mi lito pritele, ten je vzruseny snad permanentne :wink:. Ale uz se oba strasne tesime, az porodim a budu mit vsechno zahojene. I kdyz, prcek nam da zabrat, ale sexu se prece nevzdame, ne? :oops:

Krmar, no, nadherne fotecky, chvalim! :hug:

Ja jsem taky udelala nejake nove album s foteckami, kdyz jsem jeste nebyla tehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 21:37

Elis dobrou noc - kdyby se náhodou zadařilo usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421

Taky jdu rano k doktorce :-) ja uz sem hrozne usinala pred osmou,ale jak sem nahanela dceru spat tak sem se probrala :-? ale myslim, ze se jen otocim na druhy bok a budu tuha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
Elis 1 píše:
no nic holky, ráno jdu k doktorovi, takže šupajdím spat. Sice nejsem moc unavená, ale přece jen budu stávat hodně brzy. Není ale vyloučeno, že nebudu moct usnout, tak se třeba ještě vrátím :mrgreen: :wink:

Tak dobrou noc :mavam:. Ja jsem spala odpoledne a uz to zase vidim na bezesnou noc… Navic je mi nejak blbe od zaludku, jsem se precpala :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 21:42

mondiku, koukam ze pritel je taky „trochu“ vyssi nez ty, co? :-) nebo alespon, na fotkach to tak vypada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.6.11 21:46

ahoj, tak konečně doma, nakonec jsem ješta čekala na manžela u práce, abych nemusela jezdit sem a tam pořád…krásně jsem si zacvičila, zítra jdu zas a příští týden už naposled…
A koupila jsem si kilo třešní!!!!!!!!!! a už jsem je skoro snědla, tak doufám,že to nebude mít nějaké následky :mrgreen: :mrgreen:
zběžně jsem prolítla, jak jste kecali, tak já tedy žádné mlezivo nemám :nevim: za to prsa o 2 čísla větší a pěkně těžké, tak snad mlíko mít budu, a když se tedy dělá mlíko až 2-3 dny po porodu, tak do tý doby to miminko pije co????? já myslela, že hned jak porodím, tak se mlíko udělá :nevim:
No jdu spinkat, cvičení mám zítra do 10, tak abych vstala :-)
Tak pěkný večer holky! A kdo jde zítra k Dr. ať to dopadne dobře, kolisko dobře, že máš vše OK.
Ivet - tedy změna veliká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital