Poradna duly
Jana Čurdová
Kolísko- úplně jsem ti zapomněla poblahopřát, že ti výborně dopadla kontrola
![]()
Ivet- super vlásky a hlavně to budeš mít praktičtější a určo máš hned lehčí hlavu ![]()
Já jdu na konečky v úterý a přemýšlím, jestli to nemám dát víc
Jinak vám přeju pěkný večer a kecejte, ať mám ráno co číst
![]()
tak jsem to jen prolítla ptž kdybych to měla vše číst tak bych ot nezvládla těch 10 stránek,jste teda pěkné kecalky ![]()
v rychlosti jsem to přelítla že jste rozebírali sex..to je prosím co?
my s manželem ne nějak nám to nejde takže počkáme až po 6ti nedělí
a pak taky k tomu mlezivu..taky mi občas teče s prsa a zvětšili se mi jen o jedno číslo z nulek na jedničky
ani je nemám nalité ale u malé se mi pak nalili teda dost a zvětšili se mi o 3 čísla bohužel jen na chvíli
a u malého se mi nenělili vůbec a ani mlíko se mi neudělalo tak doufám že ted se mi udělá ![]()
Mondíku, to už by si po mě chtěla moc. Už jsem si kvůli Tobě hodila alespoň něco málo do alba
, až přijedou kluci nafotím ještě aktuální pupík a výbavičku (mají sebou foťák a k mobilu nemám kabel)
Floa…díky jsem taky štastná že je to o.k
![]()
Ivet máš do o dost lepší,já tady budu mít zítra tu kámošku kadeřnici tak ji zneužiju na barvičku a vlásky na stříhání si nechám až po létě nosím to dost krátký tak na léto to chci mít v culíku ale pak to půjde pryč ![]()
Flooa Tobě taky pěkný večer. Jinak já si naopak nechávám dlouhé vlasy, mě se pak s nima nechce nic dělat a zase tohle hodím při nejhorším do culíku, ale hlavě by se ulevilo, to je fakt. Já jich mám dost, tak bych měla taky zajít, alespoň na prostříhnutí a taky na ty konečky. Když já už jsem tak líná…
Ivet, účes moc pěknej. Já mám taky ráda na léto krátký vlasy. To je taková úleva, když se vždycky nechám ostříhat. Já zbožňuju ten úžasnej pocit lehké hlavy.
Taky mam ted lepsi pocit
je to vlastne hrozna zmena, ale me se moc libi ![]()
no nic holky, ráno jdu k doktorovi, takže šupajdím spat. Sice nejsem moc unavená, ale přece jen budu stávat hodně brzy. Není ale vyloučeno, že nebudu moct usnout, tak se třeba ještě vrátím
![]()
Kolisko, to jsem rada, ze nejsem sama, nam to ted v postylce taky nejak nejde a ja mam vetsinou uplnou nechut k sexu. Obcas je mi lito pritele, ten je vzruseny snad permanentne
. Ale uz se oba strasne tesime, az porodim a budu mit vsechno zahojene. I kdyz, prcek nam da zabrat, ale sexu se prece nevzdame, ne? ![]()
Krmar, no, nadherne fotecky, chvalim! ![]()
Ja jsem taky udelala nejake nove album s foteckami, kdyz jsem jeste nebyla tehu…
Taky jdu rano k doktorce
ja uz sem hrozne usinala pred osmou,ale jak sem nahanela dceru spat tak sem se probrala
ale myslim, ze se jen otocim na druhy bok a budu tuha ![]()
Elis 1 píše:
no nic holky, ráno jdu k doktorovi, takže šupajdím spat. Sice nejsem moc unavená, ale přece jen budu stávat hodně brzy. Není ale vyloučeno, že nebudu moct usnout, tak se třeba ještě vrátím![]()
Tak dobrou noc
. Ja jsem spala odpoledne a uz to zase vidim na bezesnou noc… Navic je mi nejak blbe od zaludku, jsem se precpala
.
mondiku, koukam ze pritel je taky „trochu“ vyssi nez ty, co?
nebo alespon, na fotkach to tak vypada ![]()
ahoj, tak konečně doma, nakonec jsem ješta čekala na manžela u práce, abych nemusela jezdit sem a tam pořád…krásně jsem si zacvičila, zítra jdu zas a příští týden už naposled…
A koupila jsem si kilo třešní!!!!!!!!!! a už jsem je skoro snědla, tak doufám,že to nebude mít nějaké následky
![]()
zběžně jsem prolítla, jak jste kecali, tak já tedy žádné mlezivo nemám
za to prsa o 2 čísla větší a pěkně těžké, tak snad mlíko mít budu, a když se tedy dělá mlíko až 2-3 dny po porodu, tak do tý doby to miminko pije co????? já myslela, že hned jak porodím, tak se mlíko udělá ![]()
No jdu spinkat, cvičení mám zítra do 10, tak abych vstala ![]()
Tak pěkný večer holky! A kdo jde zítra k Dr. ať to dopadne dobře, kolisko dobře, že máš vše OK.
Ivet - tedy změna veliká ![]()