Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:marki77 píše:Holky já nechci provokovat, ale moje tchýně mi i už 2× volala, jak se mám jestli mi tu není smutno. Ale jak jsem říkala, ta moje je fakt zlatá. Vlastě volala 3×, ještě mi přála k narozeninám.
Přidávám svoje číslo 776666025 a hned si píšu vaše.
Holky mě včera dostal tchán.Povídal Petroj že je nervozní z Adélky protože trochu pokašlává a posmrkává.No odkašle spíš ráno a večer.Ale podle něj je na smrt nemocná a dneska odjížděj.Ale to že tu já zůstanu sama a kdykoli můžu porodit,to je mu šumák.To ho nezajímá.No je fakt že ségra a její přítel mají auto,můj táta má auto takže kdyby něco …Jen je háček v tom že přez den jsou všichni v práci.A tchýňka? Někdy škoda mluvit.
JÉÉÉ, tak VŠECHNO NEJLEPŠÍ
![]()
Krmar, uvidíme…Také se mi běhěm těhu nemastí vlasy a myju je 1× za týden ![]()
Všechno NEJNEJNEJ ![]()
Tak mi dorazila kojící podprda a další várka bavlnek ![]()
Já mám tchýni také v pohodě, ve středu mi přivezla nákup z Německa a přes víkend mi uvaří, abych nemusela stát u plotny.
Přes týden mi vařila moje mamča ![]()
Já si také vezmu 2 tmavé ručníky…
Tak a teď se jdu oblíkat a vyrážím směr Pardubice, tak se tu zatím mějte hezky a já se ještě určitě ozvu. Jen dnes neslibuju, že se zapojím do nočního dýchánku.
Holky moc Vám děkuji, já je měla minulý víkend, ale brzy bude mít narozky Aicuul- jestli si to dobře pamatuju, tak 27.6.
ahoj holky
vůbec nák nestíhám mám jen chvilku na počítači takže vás nestíhám dočíst ![]()
náky novinky?
máme s manželem vyročí a on mi dal masážní stroj prý aby mi trošku povolili ty zada no prostě zlatíčko ![]()
příští pátek mám ultrazvuk a pak už vyrážíme na tu Moravu tak sem zvědava snad tam neporodím…
ještě mi psala fotografka že má čas až 8-9. července ale to sem pořád ještě na tý dovče tak snad se najde ještě jeden termín…
přeju hezký pátek snad o víkendu bude trošku více času a dočtu vás
HOlky, tak chůvičky jsou doma - samozřejmě hned vyzkoušený a jsou super. Pak je ještě musím předvést přítelovi. KOukal na to trošku smutně: tolik peněz za takový pidi věci? No jo, ale kdyby šlo o něco, co se líbí jemu, tak je to u nás to samý
Ještě přišla jedna zásilka, tak jsem to tak nafotila a přidala do albíčka.
Teď jsem dojedla bramborový guláš od tchýně a je mi po něm trošku těžko ![]()
No teda bříško mega břuch… nechtěla jsem vám to psát ale ja mám nahoře už 16 kg
no jsem zvedava jak to pujde dolu
( jinak vam všem přeji krásný den ![]()
paja2110 píše:
Ahoj Lalinka - moc ti to sluší, krásný bříško
Děkujuu ještě přidávám svůj výtvor
)
Lalinkax píše:paja2110 píše:Děkujuu ještě přidávám svůj výtvor
Ahoj Lalinka - moc ti to sluší, krásný bříško)
teda, ty jsi holka šikovná, moc krásný ![]()
Páji, já kupovala chůvičky starší za 500Kč. Myslím, že nám budou bohatě stačit…A ty máš Philips???
Lali, pěkné bříško, kolik mimčo váží???
Jééé, také háčkuješ
SUPER ![]()
Teda holky, to já mám proti vám všem pidi bříško…Jak řekl jeden můj kolega: Vypadáš, jako kdyby jsi snědla 2 snídaně ![]()