Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak nějakou dobrou buchtu bych si dala. Mamina mi koupila jahodový koláček a tchýně včera poslala Takový nepečený jahodovo-tvarohový dezert ![]()
Jinak u nás je na padnutí. Sedím v obýváku a všude mám stažené žaluzie, jinak bych byla vařená. Ach jo, snad budu moci od zítra ven a sedět na sluníčku nebo v chládku ![]()
Marki, téda, tak ty budeš mít doma pré
Tak hlavně aby se jim líbilo a ty jsi byla v pohodě ![]()
Ivet, fotečky musejí být úžasné a ty sis to užila.Chtěla jsem taky nechat udělat nějaký fotečky s pupíkem ale nakonec jsme se dohodli,že se necháme nafotit až s obouma holkama.
Ivet- pěkná fotečka
![]()
Jitu- u nás je pod mrakem, sluníčku se nějak nechce ![]()
Ivet, téda, pěkná fotečka
![]()
Marki, já jsem také zvyklá stéle něco dělat. A ten týden klidu pro mě byl utrpením. Dnes už mě strašně chytají záda, takže spíš pochoduji po bytě ![]()
Chápu, že bez malý jsi jako bez ruky, když jsi na ni tak zvyklá ![]()
Ivet, moc pěkná fotečka.
U nás je taky pěkně zamračeno. Sluníčko sice sem tam svítí, ale žádný horko se zde nekoná
Holky, já mám na teploměru 34°C a už asi 2 hodinky na něj nesvítí slunce…
Já bych šla tak ven
![]()
U nás svítí sluníčko a je dusno.Dneska fakt asi nikam nepůjdu a pudu fakt relaxovat.Zítra jedu s mamkou z babi do dúchoďáku.Jsem ostuda a dlouho jsem tam nebyla.S Adi to dost dobře nejde.
Holky, včera jsem si přes aukro koupila ten Power balance. Mamina už ho nějakou dobu má a prý ji fatk pomáhá. Je veslejší a hlavně celou noc spí ![]()
Tak se těším, až přijde ![]()
Jitule84 píše:
Holky, včera jsem si přes aukro koupila ten Power balance. Mamina už ho nějakou dobu má a prý ji fatk pomáhá. Je veslejší a hlavně celou noc spí
Tak se těším, až přijde
Jéé a co že to je
![]()
Floa, to jsou ty gumové náramky
Určitě jsi to už viděla, teď se to hodně rozjelo ![]()
Ja dnes byla jen pro dve fotky
na 18.7. jsme objednany s Denim na foceni
jinak dekuji ![]()
Ivet23 píše:
Ja dnes byla jen pro dve fotkyna 18.7. jsme objednany s Denim na foceni
jinak dekuji
A kde ses nechávala fotit, Ivet?
Flooa píše:Ivet23 píše:A kde ses nechávala fotit, Ivet?
Ja dnes byla jen pro dve fotkyna 18.7. jsme objednany s Denim na foceni
jinak dekuji
Tyhle dve mam z vedlejsiho mesta Jilemnice a vysli na 100kc obe
Na velke foceni jedem do Jaromere ![]()
Krásné dobré ráno (nebo spíš poledne) ![]()
Tak jsem dnes dobrala poslední antibiotikum a je mi fajn, akorát na mě zase přišla moje úžasná celoroční rýma ![]()
Ivet - moc krásná fotka, už se těším na to naše focení
Eli - to s tou buchtou znám taky, už jsem pečení zavrhla, protože to pak jím sama. Ale v sobotu jsme s mamkou dělaly Krtkův dort a potom se zaprášilo… a tchýně ho dělala v neděli… tak jsme jí ho taky pomohly sníst ![]()
Jinak tady je 21°, ale na padnutí, takže žaluzky mám stažený. No a zítra už snad na chvíli ven, doma už je to nuda