TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
27.6.11 11:02

Holky, tak nějakou dobrou buchtu bych si dala. Mamina mi koupila jahodový koláček a tchýně včera poslala Takový nepečený jahodovo-tvarohový dezert :palec:

Jinak u nás je na padnutí. Sedím v obýváku a všude mám stažené žaluzie, jinak bych byla vařená. Ach jo, snad budu moci od zítra ven a sedět na sluníčku nebo v chládku :andel:

Marki, téda, tak ty budeš mít doma pré :palec: Tak hlavně aby se jim líbilo a ty jsi byla v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
27.6.11 11:03

Ivet, fotečky musejí být úžasné a ty sis to užila.Chtěla jsem taky nechat udělat nějaký fotečky s pupíkem ale nakonec jsme se dohodli,že se necháme nafotit až s obouma holkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 11:04

Ivet- pěkná fotečka :palec: :potlesk:
Jitu- u nás je pod mrakem, sluníčku se nějak nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 11:04

Ivet, téda, pěkná fotečka :palec: :dance:

Marki, já jsem také zvyklá stéle něco dělat. A ten týden klidu pro mě byl utrpením. Dnes už mě strašně chytají záda, takže spíš pochoduji po bytě :zed:
Chápu, že bez malý jsi jako bez ruky, když jsi na ni tak zvyklá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.6.11 11:06

Ivet, moc pěkná fotečka.

U nás je taky pěkně zamračeno. Sluníčko sice sem tam svítí, ale žádný horko se zde nekoná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 11:09

Holky, já mám na teploměru 34°C a už asi 2 hodinky na něj nesvítí slunce…
Já bych šla tak ven :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
27.6.11 11:12

U nás svítí sluníčko a je dusno.Dneska fakt asi nikam nepůjdu a pudu fakt relaxovat.Zítra jedu s mamkou z babi do dúchoďáku.Jsem ostuda a dlouho jsem tam nebyla.S Adi to dost dobře nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 11:13

Holky, včera jsem si přes aukro koupila ten Power balance. Mamina už ho nějakou dobu má a prý ji fatk pomáhá. Je veslejší a hlavně celou noc spí :palec:
Tak se těším, až přijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 11:22
Jitule84 píše:
Holky, včera jsem si přes aukro koupila ten Power balance. Mamina už ho nějakou dobu má a prý ji fatk pomáhá. Je veslejší a hlavně celou noc spí :palec:
Tak se těším, až přijde :lol:

Jéé a co že to je :?: :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
27.6.11 11:24

Floa, to jsou ty gumové náramky :-D Určitě jsi to už viděla, teď se to hodně rozjelo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 11:27

Jojo, už vím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 11:29

Ja dnes byla jen pro dve fotky :mrgreen: na 18.7. jsme objednany s Denim na foceni :mrgreen: jinak dekuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
27.6.11 11:31
Ivet23 píše:
Ja dnes byla jen pro dve fotky :mrgreen: na 18.7. jsme objednany s Denim na foceni :mrgreen: jinak dekuji :lol:

A kde ses nechávala fotit, Ivet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
27.6.11 11:37
Flooa píše:
Ivet23 píše:
Ja dnes byla jen pro dve fotky :mrgreen: na 18.7. jsme objednany s Denim na foceni :mrgreen: jinak dekuji :lol:
A kde ses nechávala fotit, Ivet?

Tyhle dve mam z vedlejsiho mesta Jilemnice a vysli na 100kc obe :mrgreen: :mrgreen: Na velke foceni jedem do Jaromere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
27.6.11 11:41

Krásné dobré ráno (nebo spíš poledne) :kytka:
Tak jsem dnes dobrala poslední antibiotikum a je mi fajn, akorát na mě zase přišla moje úžasná celoroční rýma :zed:
Ivet - moc krásná fotka, už se těším na to naše focení
Eli - to s tou buchtou znám taky, už jsem pečení zavrhla, protože to pak jím sama. Ale v sobotu jsme s mamkou dělaly Krtkův dort a potom se zaprášilo… a tchýně ho dělala v neděli… tak jsme jí ho taky pomohly sníst :-P
Jinak tady je 21°, ale na padnutí, takže žaluzky mám stažený. No a zítra už snad na chvíli ven, doma už je to nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí