Poradna duly
Jana Čurdová
Hannah84 píše:
jo včera taky u nás proběhla debata o jméně, od začátku máme Elišku, říkáme tak i bříšku a včera mě napadlo Patricie a manželovi se taky líbí, co tomu říkáte? není to moc takový vážný pro malý mimčo, já totiž nevím, jak bych jí říkala zdrobněle…
Na to miminko se opravdu asi hodí víc Eliška. Já se také jmenuju Eliška, napřed se mě to jméno vůbec nelíbilo, ale v poslední době už mě nepříjde tak strašné a dokonce se mi i líbí. Možná bych o něm i uvažovala jako o jménu pro svoji holčičku, ale nechci být stará Eliška, takže jsme měli vybranou Lucinku. No a on to bude chlapeček, takže je to vyřešený a ten se bude jmenovat po tatínkovi, takže Peťa. ![]()
No mě Eliška přijde takový měkčí, ale zase ta Patricie je takový hodně neobvyklý a to mě láká…
Hannah84 píše:
jo včera taky u nás proběhla debata o jméně, od začátku máme Elišku, říkáme tak i bříšku a včera mě napadlo Patricie a manželovi se taky líbí, co tomu říkáte? není to moc takový vážný pro malý mimčo, já totiž nevím, jak bych jí říkala zdrobněle…
Nad tim jsme taky premysleli. Teda mne se to jmeno libi, ale pritelovi ne. A taky prave nevim, jak bych ji rikala zdrobnele… Ale je to pekne jmeno.
Hannah84 píše:
No mě Eliška přijde takový měkčí, ale zase ta Patricie je takový hodně neobvyklý a to mě láká…
Je pravda, že Elišku v poslední době dává skoro každej, takže z toho důvodu by byla lepší ta Patricie.
Holky, tak ja tu mam pritele, takze koncim a mozna tu zase budu v noci
. Preji krasnou noc.
Mondík píše:
Holky, tak ja tu mam pritele, takze koncim a mozna tu zase budu v noci. Preji krasnou noc.
Tak se měj krásně, ať ta žáha přejde a jestli se zde už neuvidíme, tak přeji dobrou noc ![]()
Na mě jdou nějaký hrozný chutě. Asi před pěti minutami jsem měla chuť na okurky. Teď mám chuť na palačinky. To jsem zvědavá, na co budu mít chuť za chvilku - možná na řízek ![]()
elis - tedy ty máš chutě, i když je fakt, že já ted taky mám hrozně různé
Ahojky,
ja mam Patriku kamaradku a je to hezké jmého a zdrobněliny vždycky nějaké vymyslíš. Pašulka, Paťa a Pašulinka.
Já už mám dlouho vybranou Emmu a na tu taky není uplně moc zdrobnělin. A hlavně je jich poslední dobou strašně moc ![]()
Jinak mě je smutno a nemužu spát jak tu nemám muže
( ted jsem s ním mluvila a dokonce mi ukapla i slzička jak se mi stýska
už aby byl čtvrtek.
Jinak už se nám to blíží … jsem na to hodně zvědavá .. jak to všechno bude
Dobrou krasnou noc holky je to tady s vama fain ![]()
lalinka - jo jo řekla bych, že v těhu jsme takové citlivější a úzkostnější, tak proto se nám i víc stýská, tak dobrou, ať se ti dobře spí ![]()
Hannah84 píše:
lalinka - jo jo řekla bych, že v těhu jsme takové citlivější a úzkostnější, tak proto se nám i víc stýská, tak dobrou, ať se ti dobře spí
Hannah - děkuju
tak ja to jdu zkusit zitra rano zubař a pak gynda … dobrou noc