TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
27.6.11 23:20
Hannah84 píše:
jo včera taky u nás proběhla debata o jméně, od začátku máme Elišku, říkáme tak i bříšku a včera mě napadlo Patricie a manželovi se taky líbí, co tomu říkáte? není to moc takový vážný pro malý mimčo, já totiž nevím, jak bych jí říkala zdrobněle… :nevim:

Na to miminko se opravdu asi hodí víc Eliška. Já se také jmenuju Eliška, napřed se mě to jméno vůbec nelíbilo, ale v poslední době už mě nepříjde tak strašné a dokonce se mi i líbí. Možná bych o něm i uvažovala jako o jménu pro svoji holčičku, ale nechci být stará Eliška, takže jsme měli vybranou Lucinku. No a on to bude chlapeček, takže je to vyřešený a ten se bude jmenovat po tatínkovi, takže Peťa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.6.11 23:23

No mě Eliška přijde takový měkčí, ale zase ta Patricie je takový hodně neobvyklý a to mě láká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
27.6.11 23:25
Hannah84 píše:
jo včera taky u nás proběhla debata o jméně, od začátku máme Elišku, říkáme tak i bříšku a včera mě napadlo Patricie a manželovi se taky líbí, co tomu říkáte? není to moc takový vážný pro malý mimčo, já totiž nevím, jak bych jí říkala zdrobněle… :nevim:

Nad tim jsme taky premysleli. Teda mne se to jmeno libi, ale pritelovi ne. A taky prave nevim, jak bych ji rikala zdrobnele… Ale je to pekne jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.6.11 23:26
Hannah84 píše:
No mě Eliška přijde takový měkčí, ale zase ta Patricie je takový hodně neobvyklý a to mě láká…

Je pravda, že Elišku v poslední době dává skoro každej, takže z toho důvodu by byla lepší ta Patricie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
27.6.11 23:28

Holky, tak ja tu mam pritele, takze koncim a mozna tu zase budu v noci :-(. Preji krasnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.6.11 23:30
Mondík píše:
Holky, tak ja tu mam pritele, takze koncim a mozna tu zase budu v noci :-(. Preji krasnou noc.

Tak se měj krásně, ať ta žáha přejde a jestli se zde už neuvidíme, tak přeji dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.6.11 23:38

Na mě jdou nějaký hrozný chutě. Asi před pěti minutami jsem měla chuť na okurky. Teď mám chuť na palačinky. To jsem zvědavá, na co budu mít chuť za chvilku - možná na řízek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
27.6.11 23:51

elis - tedy ty máš chutě, i když je fakt, že já ted taky mám hrozně různé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
27.6.11 23:56

Ahojky,
ja mam Patriku kamaradku a je to hezké jmého a zdrobněliny vždycky nějaké vymyslíš. Pašulka, Paťa a Pašulinka.
Já už mám dlouho vybranou Emmu a na tu taky není uplně moc zdrobnělin. A hlavně je jich poslední dobou strašně moc :-(
Jinak mě je smutno a nemužu spát jak tu nemám muže :o( ted jsem s ním mluvila a dokonce mi ukapla i slzička jak se mi stýska :cry: už aby byl čtvrtek.
Jinak už se nám to blíží … jsem na to hodně zvědavá .. jak to všechno bude
Dobrou krasnou noc holky je to tady s vama fain :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
28.6.11 00:01

lalinka - jo jo řekla bych, že v těhu jsme takové citlivější a úzkostnější, tak proto se nám i víc stýská, tak dobrou, ať se ti dobře spí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
28.6.11 00:11
Hannah84 píše:
lalinka - jo jo řekla bych, že v těhu jsme takové citlivější a úzkostnější, tak proto se nám i víc stýská, tak dobrou, ať se ti dobře spí :hug:

Hannah - děkuju :-) tak ja to jdu zkusit zitra rano zubař a pak gynda … dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
28.6.11 00:57

Dobrou holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
28.6.11 00:57

Dobrou holky…