TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
23.6.11 13:31

Tyjo, pěkná cena :palec: Jo, to bude princezna :dance: A poštovné??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 13:34

Jani to bude frajka v botičkách. Oni jsou botky i do kočárku docela fajn, jak už děti sedí, tak aby netáhlo na nožičky, i když jsou samo přikryté.

Holky tak jsem si odskočila na procházku a uvařit a zase bylo co dočítat.

Jity super odkaz, sice taky nic nepotřebuju, ale i tak, hodit se to může vždycky - a za ty peníze :palec:

Zuzi, pěknej pupíček a celkově ti to sluší.

Kolisko, no tak to ti zase nabořili plány, ale hlavně, ať mají pro tebe dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 13:37

jitu postovny tusim 40. jeste mi maji prijit dalsi capajdy, ty me vyjdou i s postovnym asi na 150, takze taky 50 za jedny.
a tim jsem zatim s capackama skoncila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 13:43

Jo a co se týče počasí. Tak včera u nás jen ta bouřka a déšť i když to nevypadalo vůbec hezky. Ale ten den předtím se tu nad námi točilo to tornádo, naštěstí si to pak rozmyslelo, ale vzalo to na ty Čivice, tam bydlí tchán, ale naštěstí u nich se taky nic nestalo. A ještě se přehnalo přes okolní vesnice, ale naštěstí taky nic hrozného. Já jsem to ani neviděla, byla jsem u našich. No prý to byl pohled dost děsivý, takže mě to vůbec nemrzí.

Ale dlouhodobou předpověď jsem slyšela úplně opačnou. Naopak zima a deště, ohřát by jsme se měli nejdřív v červenci, tak uvidíme. Mě teplo teda zatím taky nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 13:43

Jani, tak to super cena :palec: A ty další nemají také chybu :dance:

Krmar, já zase slyšela od doktorů, že je právě do kočárku nedoporučují, protože se jim díky botičkám stáčejí nožky a pak jsou problémy s klenbou :think: …A i při učení chození je nejlepší bez botiček…Samozřejmě záleží, kde chodíte.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 13:46

Aha tak to vidíš Jity, to jsem nevěděla, teda, že je zdravé běhat bosky to vím, ale do kočárku jsem nějaký capáčky taky dávala asi po tom půl roce. Ale nebyla to vyloženě pevná bota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 13:47

Jani tak ty jsou taky prďácký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 13:50

Holky jdu zase na chvíli na dvoreček, dokud je hezky, ať nejsem jen zalezlá u tý bedýnky tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 13:52

krmar ja jsem zalezla u ty bedynky tady, ale na terase ;-)
za chvili asi povezu mamku na nakup, ale teda nejak ted mi neni moc dobre, asi pred hodinou mi prislo ze se mi mala zas nejak tlaci dolu a ted me tam tak neprijemne popichava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.6.11 13:56

botky uzasny, u toma jsem je nemela,my jsme meli celkove problem sehnat i hlasicky boty,mel sirokej nart..
a ted asi mozna nejaky koupim,ale spise to vidim na nejaky ponozky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 14:04

Aleca, gratuluji moc ke chlapečkovi.
Hannah, já viděla u nás třešně asi za 39 Kč.
Jitu, hrachovku jsmě měli tento týden taky. Dneska jsem dělala gulášovou polívku a kuře s bramborovou kaší a okurkovým salátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 14:07

Jani, tak lehnout a nožky nahoru :palec:

Holky, ty terasy vám závidím :potlesk: Já jsem byla krásně opálená a teď jak se už týden válím jen v paneláku pomalu blednu a pěkně mě to s…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
23.6.11 14:07

Ha, tak jsem vas konecne docetla! :dance:

Berus, nemam manzela, „jen“ pritele. A ten byl pryc ve Skotsku jen na vikend, vratil se mi z nedele na pondeli, takze uz jsem zase klidnejsi :-).

Elis, taky mam uz pro prcka vsechno pripravene a hrozne me to tesilo, kdyz jsem to dodelala :-). Akorat to pomalu nemam kde davat :-).

Jitule, jo, jo, prsni vlozky pouzivam uz tak od 19. tydne, nejdriv jsem je potrebovala jen na noc, ale par tydnu na to uz i ve dne. Vcera jsem tu po sprse chvilku chodila nahore bez :oops: a najednou citim, jak mi to tece po prsu, no, je to sranda :-). A posledni tyden je toho cim dal vic… Jo, jak psaly holky, ziju v Anglii. Neni to az tak daleko, jen pres more ;-). A radsi nebudu psat, kolik tady mam detskych veci a za jake ceny, jinak me ukamenujes jako ostatni :-D. Ty jsi ucitelka?? No, obdivuju te. Moje mamca je taky a fakt to teda neni jednoducha prace…

Kolisko, presne, podle me v CR nektere veci resi az moc a hodne prehaneji, ale tady mam nekdy pocit, ze se zase neresi nic, takze fakt by to chtelo zlaty stred :-).

Jani, presne to same - kriz a kycle, v noci se sotva pohnu :-(. Pokud jde o ten kojici polstar, tak ja kdyz jsem pracovala s detmi, tak jsem sice nekojila (asi jak, ze? :-D), ale i krmeni z lahve mi prislo jako obrovska uleva a zjednoduseni vseho, kdyz jsem ten polstar mela, takze ja si ho urcite koupim. Tady se ceny taky lisi, ale muzu sehnat novy v prepoctu kolem 300 Kc, takze se to da.

Hannah, to je teda na rozkopani pracky s temi osuskami :cert:. A neboj, tady taky nema nikdo tresnovy strom, teda ve vedlejsi ulici jsem nejaky videla u sousedu, ze bych si tam zasla? ;-) My mame tresne z obchodu. Prave nevim, kde jinde bych je sehnala a ja mam na ne takovou chut… Jo a moje znama pribrala v tehotenstvi 40 kg. Ale sedela v praci u PC a rikala, ze byla hrozne nervozni, kdyz nemela co jist, takze mela porad plny suplik a ladovala se…

Krmar, to koukas, ze tu jsem uz ted, co? :-P Asi tu budu aspon 2× denne, protoze jinak se nechytam…

Marki, to je super, ze jste si to ve skolce uzili :palec:.

Aleco, jsem rada, ze kontrola dopadla dobre. Mne se libi Marian :-).

Holousko, presne, ja si rikam, jestli to moje mimco vubec nekdy spi. Zrovna dneska je teda nejaka spava, ale jinak kope cely den i v noci a nejvic kdyz si lehnu a zacnu usinat :zed:.

Pajo, ja jsem delala rizecky pred vikendem, aby mi pritel v tom Skotsku neumrel hlady. Ale tak silene bych si dala bramborovy salat! O Vanocich jsem mela nejhorsi nevolnosti a zvladla jsem jen „salat“ bez majonezy a jeste mi bylo spatne, takze ted bych si to tak vynahradila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
23.6.11 14:08

Holky, ja si bezne barvim vlasy sama, ale nebarvila jsem si je od zacatku tehu, protoze jsem driv byla dost silny alergik (vyrazky, natekla kuze, apod.) a ted mam docela citlivou pokozku, tak se bojim silne alergicke reakce. Ale uz se tesim, az si je zase obarvim! Jinak mne bude v zari 27 a tatka uz v tomto veku mel par sedinek, ja mam barvu vlasu po nem a uz ve 14 mi kadernice nasla sedivy vlas :-(. Par jich mam, ale neni to nastesti videt. Zato tatkovi je 54 a uz je nema sedive, ale bile a vypada starsi :-(.

No, jak koukam na to vase vyrizovani materske, tak si rikam, ze se mi to bud zda nebo to tam je tak komplikovane?

Tak ja jsem pribrala 15 kg, ale tak nejak mi neni uplne jasne, kde… Pred tehu jsem mela kolem 55 kg na vysku 1,60 a kazdy mi rikal, ze jsem takova hodne drobounka a ted si sice pripadam uplne jak kulicka, ale kdyz se treba podivam na ostatni v predporodnim kurzu, tak maji celkem mala briska a pritom hodne v tele… Tak ja nevim. Moje mamca pribrala za cele tehu 10 kg a po porodu mela hned svoji vahu. Ja jsem ale po narozeni vahove neodpovidala tydnu, tak nevim, v cem to bylo…

Ted si jdu dat obed a pozdeji tu hodim aktualni fotecky sveho tehu briska, jo? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 14:15

Teda Mondik, kloubouk dolů, jak jsi takhle dokázal všem odpovědět :palec:
No, věřím, že s cenami jsi na tom lépe než my tady :cert: ALe já stejěn většinu věcí kupovala starší, takže docela pohoda. A hlavně naši mi pořád na něco přispívají :lol:

Jééé, tak to jsi také drobek…Já mám 159cm a před těhu jsem měla 45kg a to jsem se snažila přibrat, protože předtím jsem se držela na 43kg. Teď mám skoro 51kg a mám problémy se jen oblíknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí