TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
23.6.11 09:50
Jitule84 píše:
Floa, ten je pěkný :palec: Jak je dlouhý?Pavli, já měla jet dnes s mmčou do Plzně na dámskou jízdu a chtěla jsem konečně nakoupit kosmetiku pro mimčo a poslední věci a bohužel jsem to musela zrušit a snad už budu moci to oběhnout příští týden po kontrole.
Takže tě naprosto chápu, ale mimčo je přednější :andel:

přesně tak, ať jsou ty naše mimuška zdravý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 09:53

Pavli, souhlas :pankac:

Holky, můžu mít osobní dotaz??? :think:
Kolik jste přibraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 09:54

Já jsem ve 34. týdnu a přibrala jsem 8 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 09:55

Jitul, děkuju, má cca 140 cm a přišel v barvě žluto-zelenkavý kostičky :-) Já přibrala asi 12kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 09:56

ja pribrala uz taky 12 :-? nevim z ceho, asi z toho ze dejcham vzduch :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 09:58

Floa, já mám 180cm a s knoflíkem na konci :lol:

Tak to jste v normě :palec: … Já mám zatím 6kilo a ani ležením a nic neděláním nepřibírám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 09:59

Ahoj holky, nejdřív se omlouvám nočním kolegyním drbalkám, že jsem odpadla bez rozloučení, ale v té bouřce mi vypadl internet. Jsme ráda, že to jde alespoň teď, ptž pak dočítat 20 stran bych nedala. Teď jdu dočítat, tak zase bude reagovat s 2hodinovým spožděním :mrgreen:

Jity s dovolením odpovím za Mondíka, ona sem chodí většinou až večer - momentálně žije v Anglii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.6.11 09:59

Já mám 30.tt a mám taky 10kg nahoře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 10:00

Jitu, koukala jsem jakej jsi hubeňour. Alespoň nebudeš muset po porodu tolik shazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
23.6.11 10:00

Ahojda,
tak jak jste přečkali včerejší buřinu? Tady se najednou zatáhlo a začalo to.Musela jsme u Adi počkat než usne páč se bála.Musím přiznat že chvílema jsem se bála taky.nejlepší bylo když bylo po všem a Petr že otevře balkon.Jen ho otevřel,zablesklo se jak blázen a někde u nás se zahřmělo.Holky to muselo bejt fakt kousíček od nás.Ste neviděli jak rychle ten balkon zase zavřel.Po chvíli jsme se tomu zasmáli ale v tu chvíli nám moc do smíchu nebylo.
Včerejší slavnost ve školce se povedla.Adi soutěžila jak divá a vysoutěžila si plno cen.
Jinak dneska ji zbalím kufr a zítra večer odjíždějí směr Chorvatsko.Jo a dneska odpolko mají ještě ve zpívání představení pro rodiče.

Tak a jdu se pokusit vás dočíst. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.6.11 10:02

Holky, i přes tu bolest v krku mě honí chutě na meloun, dostala jsem ho včera od tchýně, ale nevím nevím :nevim: Jsem přemýšlela, že bych si napojila nějakou rouru, abych nemusela pak pořád lítat na WC :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 10:02
Ivet23 píše:
Dobre rano maminky :kytka: ja jdu vzbudit dite a pujdem do skolky :-) pak bych mela ratzit na melliry a potom snad uz nic nemam :mrgreen: :mrgreen:

Ivet a jak jsi se líbila příteli v novém účesu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
23.6.11 10:04

Jity možná ti v té teplé sprše klesne tlak, psla jsi, že máš nízkej viď? Taky se mi to občas stalo, ale teď už dlouho ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 10:07

Elis, to jo, to je výhoda. Ale právě si říkám, že proto má malá možná tak málo :think:

Krmar, to je možné … Dnes zkusím studenější :palec:

Holky, jdu si pustit na netu prostřeno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 10:07

Pavli, určitě si ten melou dej. On pak když není čerstvej, tak už to není ono. To běhání na záchod se dá přežit, když to je kvůli tak dobré věci.

Mě taťka v pátek poslal bednu třešní a v sobotu další košík, takže nedělám nic jiného, než že se cpu třešňěma. Bylo by mě jich líto je vyhodit. Ale nikdo jinej je zde nejí a já už mám pocit, že mě lezou i ušima. A to je strašně moc moc miluju a těším se na ně vždycky celý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí