Poradna duly
Jana Čurdová
Mondík píše:
Berus, tak jsi asi vzdycky v tech prispevcich, ktere jsem nestihla docist.
to bude asi ono
tak co,kdy se ti vrací manžel?
juchůůůůůů, po dvou hodinách jsem dnešek dočetla. V půlce jsem si ale musela dát sprchu, abych u toho neusnula a abych nabralo trochu sil.
Já jsem dneska dožehlila oblečení pro drobečka, tekže výbavička je připravená. Mám z toho obrovskou radost.
Krmar, svatební fotky máš nádherné, byla jsi krásná nevěsta. Moc vám to s manželem sluší. I teď jsi kočka.
Jani, máš můj obdiv, že jsi to dneska všechno tak zvládla. Já nesnáším takovéto stresující situace a mám vždycky strach, že kdybych se v ní ocitla sama, tak nedokážu nikoho zachránit, ba naopak budou muset ještě ošetřovat mě. Hlavn, že babí už je vpořádku.
Jitu, tebe také moc obdivuji. Fyzika pro mě byla vždycky španělská vesnice a z matiky ze cvičeních jsem mívala na vysoké vždycky žaludeční vředy.
Vagiska, já mám břicho také hodně nízko, ale řekla bych, že ho mám hodně dole už od začátku. No a je pravda teda, že má mimčo hlavičku hodně dole.
Pavli, přeji vše nej, opožděně, ke včerejšímu svátku. Hlavně se brzy uzdrav z té angíny. Já ji měla skoro každý rok v létě, hned po tom, jak jsem se vrátila z dovči.
Jo Jitu, teď jsem si vzpomněla, moc pěkný kočárek. Máte to krásně sladěné.
Jo a k tomu parkování. Někdy se mě povede zaparkovat úplně luxusně, že se sama divím, co se stalo. Jindy couvu do garáže třeba na 3×, ale to bývá většinou, když se na mě někdo dívá. A podélně parkovat nezvládnu vůbec. To radši ani nezkouším.
Utíkám spat, přeji všem krásné sny a doufám, že zítra nebudu muset opět tolik dočítat ![]()
přeji dobré ráno..to byla dneska noc
kolem půlnoci snad začala třetí světová,šíleně se zvedl vítr a buřilo tady ze všech stran,jen jsem lítala a zavírala všude okna,pak začalo pršet ale tak blbě že to všechno lilo do bytu takže usínat v rozpáleném baráku se fakt nedalo,zabrala jsem až ve 2h ráno a už nemůžu spát…
ještě že jste včera toho tolik nepodrbalai alespon nemusím tolik dočítat ![]()
Dobré ránko ![]()
Tak u nás tedy nic. Ale máme zataženo ![]()
Kolis, jak je???V kolik jdeš na kontrolu?
Mondi, ty už opravdu potřebuješ prsní vložky??? Já jsem četla, že je možné, že některé těhulky mají mlezivo brzo, ale já tedy zatím ani ťuk ![]()
A odkud jsi, že píšeš u Vás v ČR???
Elis, no, jo matika je prostě horor pro většinu lidí ![]()
Tak předevčírem a včera jsem zjistila, že po sprše jsem úplně KO a musím hned zvolit polohu ležmo s nohama vysoko. Fakt je mi po mí úplně blbě ![]()
ahojky Jitul…citím se jak praštěná po hlavě
dneska mám nějaké tlaky do podbřišku tak snad to bude v pohodě,na kontrolu jedu v 9 a le dorazím až odpoledne dneska toho mám docela dost na vyřizování ![]()
nejspíš ti kolísá tlak když máš takové stavy po sprše,já tomám někdy když dlouho stojím třeba když vařím…
Kolis, budu držet palce, aby jsi měla lepší výsledek než minule a malá ven nakonec ještě nechtěla ![]()
To vyřizování moc nepřeháněj, ať zase brzo odpočíváš ![]()
No, s tou vanou nevím…Když jsem chodila ven chytat bronz a pak jsem se smyla vlažnou sprchou, tak pohodička, ale teď si dávám trochu teplejší a je to děs… ![]()
Já musím říci, že jak jsem poctivě ležela 3 dny, tak už je mi lépe a nevadí mi dlouhé stání, ale ještě to nepřeháním.
hmm tak to teda nevím čím by to mohlo být
skus se zeptat doktora jak tam půjdeš
vyřizování musím dneska udělat celé a domů se dostanu až tak v 5 večer ale jdu taky na kafčo s kámoškou mezi tím tak alespon trochu odpočinku ![]()
Uvidím, třeba to přestane ![]()
Teda opravdu tě obdivuji…Já kdybych byla otevřená, tak ležím a fakt ten klid dodržuji.Já mám strach i z toho zkracujícího čípku, když mi dr. hrozil nemocnicí. ![]()
Zrovna včera mi psala kamarádka, že se s dvojčátky otevírala už od 30tt a cpali do ní vysoké dávky hořčíku, aby ještě vydržela. Když ji pouštěli domů, tak ji dr. řekla, že měli připravený vrtulník pro převoz, kdyby se rozrodila. Pak ležela doma a opravdu to dodržela. Děti se narodily v termínu ![]()
No, beru si z ní příklad. V nemocnici ležet nechci.
Já zrušila i zubaře a ani klasifikaci jsem nejela zapsat. Udělaly jsme to s kolegyní přes telefon a podepíšu to dýl…
Dobre rano maminky
ja jdu vzbudit dite a pujdem do skolky
pak bych mela ratzit na melliry a potom snad uz nic nemam
![]()
no kdybych byla možná těhotná poprvý tak to asi taky tak řeším ale už vím že doktoři se taky docela často pletou a přehánějí..nemůžu si dovolit ležet celej den když mám doma ty dva satánky
oni mě ani nenachají hlavně malej je to takovej mámin mazlík a mám ho pořád za zadkem
a to vyřizování musím pochodit ted ale naštěstí je to spíše popojíždění autem tak se to dá..ještě že to počasí se udobřilo a dá se dýchat ![]()
Ivet23 píše:
Dobre rano maminkyja jdu vzbudit dite a pujdem do skolky
pak bych mela ratzit na melliry a potom snad uz nic nemam
![]()
závidím kadeřníka..já si nabarvila vlasy a nic mi nechytlo tak asi budu muset počkat až porodím,dneska mám scuka s kámoškou kadeřnicí tak možná ji ukecám at to skusí znova ![]()
Kolis, já také neležím celý den. To bych nevydržeala, já jsem jinak horzně aktivní a musím pořád něco dělat. Proto mě pořád všichni kontrolují, zda odpočívám, protože mě znají a ví, že já neposedím
Ale chápu, že s dětmi je to ještě horší…
No, budu držet pěsti, aby ti to dopadlo dobře ![]()