Poradna duly
Jana Čurdová
Jitule84 píše:
Dobré ránko
Kolisko, tak to jsem ráda, že nemám jediná drobkaTeda, vy jste noční pisatelky
Já chodím spát včas, zato brzo vstáváme
Jitule, ted si nejsem jista, jestli jsem te tu uz videla?? V kazdem pripade te vitam
.
krmar jsem tu a jsme vsichni zivi a zdravi.
ale nejak me to psychicky semlelo, nevim proc. bylo to nejaky narocny dneska…
no děvčata zase jste mi dali než jsem to dočetla ![]()
Holouška…ta bolest rukou se jmenuje syndrom karpálního tunelu já na to trpím už od 3 měsíce a děs v noci se budím ze spaní bolestí a mám chut si tu ruku ukousnout
a už dva měsíce necítím 4 prsty..prej to zmyzne po porodu takže ještě vydržet..
dneska to holky vzdávám jsem unavená a mám divný tlaky v podbřišku jako by chtěl amalá vylézt ven tak snad to bude dobrý a nezačnu se ještě více otevírat..zítra kontrola a UTZ ale ještě tady ráno čučnu tak moc nedrbejte ![]()
přeji dobrou noc ![]()
Kolisko dobrou noc.
Jani tak to jsem ráda a ani se nedivím, že se necítíš nejlíp. Ale jsi holka statečná, zvládla jsi to skvěle.
Ahoj Mondíku, no dneska to s dočítáním bude asi ještě horší než včera ![]()
Holky, vy si ze me delate srandu, ne?
No, par stranek jsem precetla a na zbytek teda nemam… Uslo mi neco moc duleziteho?
Vite, co docela nechapu? Prijde mi, ze v CR snad kazda bere magnesium a tady na tvrdnuti bricha nic takoveho nepredepisuji a nevim o tom, ze by tu nekdo rodil predcasne… No, ale jiny kraj, jiny mrav
.
Ja jsem dneska byla na predporodnim kurzu, resili jsme tam kojeni, tak snad jsem zase aspon o trosku chytrejsi. Vsechny tam koukaly, ze ani nevedi, co to je mit mlezivo, no, ja jsem se radsi neozyvala s tim, ze pomalu nestiham menit prsni vlozky
.
Minulou noc se mi zase zdal sen, ze rodim. Akorat s tim, ze jsem mela kontrakce naprosto bez bolesti. No, kez by to tak bylo i v realu, to by se nam rodilo, co?
Jitule, me taky docela casto picha dole, ale ne dlouho, tak snad to je jen rustem. Ale mam obcas dny, kdy taky hodne citim, jak mi tam mala tlaci…
Zvizatinko, taky mam posledni dobou problem nektera jidla stravit a pak mi je v noci spatne
.
Jani, to mas teda uzasnyho psa, pro deti jak stvoreny, co?
A jak se ti spalo se 4 hrnky caje v mocaku? ![]()
Kolisko, ty jo, to slysim poprve, ze nekoho pri predcasnem otevirani zasiji… Prijde mi to docela krute a proti prirode, ale dulezite je, ze bude prcek v poradku. No, radsi odpocivej a ja prave taky v CR nechapu to, ze se nekdo predcasne otevira a doktori mu stale vrtaji do delozniho cipku… Tim to otevirani jeste podporuji, ne? ![]()
Zuzlinko, mooooc gratuluji ke zkouskam!
Ivet, tak ho pomazlikuj hned, jak prijde
. Ja vam nekterym tak zavidim ten sex, ja bych toho sveho chlapa taky nekdy tak pomilovala, ale mam proste uplny blok, na sex ani pomysleni
.
Holousko, posledni dny jsem na tebe myslela, kdy se vratis a koukam, ze uz jsi tady
. Uz mas vsechno hotove?
Ahoj holky, tak já pomalu taky mizím na kutě, jako dneska mazec, dočetla jsem teda vše, ale 24 stránek od večera, to je síla, tak snad trošku zvolníte ![]()
Je mi hrozně, bylo tady děsný dusno, trošku zapršelo ale nic mo, do toho ta hnusná bolest v krku - no dneska se mi teda bude spát šíleně - jestli vůbec zaberu. Ještěže jsme si ten pěkný večer udělaly včera
Tak holky dobrou ![]()
Pajo, me dnesni prochazka taky nejak zmohla, dost jsem si zdrimla, tak cekam, jaka bude noc
. Tak dobrou nocku a pekne sny
.
Mondík píše:
Pajo, me dnesni prochazka taky nejak zmohla, dost jsem si zdrimla, tak cekam, jaka bude noc. Tak dobrou nocku a pekne sny
.
jj, angína je hnusná potvora a zrovna nejmíň, když to čekáš. Tak uvidíme, snad se trošku vyspím ![]()
Pajo, aha, promin, nejak jsem prehlidla, ze mas anginu. Nebo jsem to zapomnela, tehotensky mozek, no…
A dali ti na to neco nebo nic nemuzes? Hlavne se brzo uzdrav
.
mondiku spalo se mi…no hruuuzne
letela jsem na zachod chvili pote co jsem zalehla a pak jsem to teda vydrzela asi az do tri-ctyr, ale o to vic jsem pak litala nad ranem.
dneska jsem to tu mela divoky, babca mela trochu divocejsi krvaceni, tak jsem se to nejdriv snazila zastavit tady sama, ale nakonec jsem to nezvladla, tak jsem volala sanitku, takze stresy a stresy a stresy, v jednu chvili jsem si pak myslela ze jsem z toho zacala rodit.
jinac tady asi pred hodinou sprchlo, lipereceno desna burina tu byla.
ted jsme trochu grilovali, tak jsem si dala kure a k tomu brusinkovou omacku
a v tescu jsme koupili vyyyybornej sladouckej meloun, tak alespon trochu satisfakce za celej dnesni blbej den ![]()
Jejda a je vsechno ok? No, vsak si doprej, si to zaslouzis… Ja jsem mela meloun asi pred 14 dny a chystam se na neho znovu. Akorat pozor, je dost mocopudny, at nemas podobnou noc jako vcera
.
mondiku vsechno ok.
no my kupovali meloun naposled pred tydnem, na trhu, drahej jako pes a vevnitr nic moc ![]()
tenhle byl o tretinu levnejsi na kilo a mnaaaam strasne moc dobrej, jsem se olizovala az za usima ![]()
vim vim ze je mocopudnej, usila jsem si na sebe bic. ale mela jsem na nej hroznou chut ![]()
Mondíku, no mě má doktorka řekla, že magnézko ublížit nemůže a může hodně zachránit.
A s tím čípkem, no asi je to možné, ale nějak na to ten doktor musí přijít, takže tady prohmatává, no a to sešití, taky mě docela překvapuje, že ještě v tomto stádiu těhotenství by Kolisce dělaly steh, ale, když se někdo začne otvírat hodně předčasně, tak asi jiná možost není. Krátce před trmínem porodu se steh odstraní, ale taky si to ani nechci představovat.