Poradna duly
Jana Čurdová
Beru a Hani to je z vlastní zkušenosti víš, oni až se kluci vrátí, tak tu taky nebudu sedět od rána do večera. Ale teď mi tu opravdu pomáháte, aby mi nebylo tak smutno.
no nastesti ten muj chlap zatim dostava zakazky do 200km ale pred zimou byl na SK a treba neprijel 3tydny
ale jeste to slo chodila jsem do prace. a ted sem vubec citlivejsi
vzdy sem nejvetsi hrdinka kdyz odjizdi a jak je pryc tak se rozbulim
holky citlivejsi otazka kdyz jsme meli naposled sex, sobota,nedele tak me to divne bolelo, ne jako moc ale nebylo to vubec prijemny
asi uz to nebude ono a mi jsme zrovna takovy zavislaci
![]()
Hannah84 píše:
berus - a kdes na to koukala, na youtube?
Hani jj na youtube
vybírala jsem si schválně české a kvůli nějakým jsem se teda musela i zaregistrovat,ale to mi nevadilo-bylo to totiž braný dost detailně ![]()
Já bych delší dobu asi taky bez chlapa nevydržela. Ale vše je o zvyku. A prostě peníze jsou hodně důležitý, co si budeme nalhávat.
Hani a pak ještě to háčkování. I když nemusíš, už jsi v pořadníku u Jíti, ale kdyby sis chtěla krátit dlouhé večery…
krmar píše:
Beru a Hani to je z vlastní zkušenosti víš, oni až se kluci vrátí, tak tu taky nebudu sedět od rána do večera. Ale teď mi tu opravdu pomáháte, aby mi nebylo tak smutno.
chápu že je ti smutno,ale oni ti už brzo přijedou a pak je umačkáš!
člověk by nai neřekl jak dokáže být internet prospěšnej ![]()
Ivet23 píše:no mě
no nastesti ten muj chlap zatim dostava zakazky do 200km ale pred zimou byl na SK a treba neprijel 3tydnyale jeste to slo chodila jsem do prace. a ted sem vubec citlivejsi
holky citlivejsi otazka kdyz jsme meli naposled sex, sobota,nedele tak me to divne bolelo, ne jako moc ale nebylo to vubec prijemny
![]()
Ivet23 píše:
no nastesti ten muj chlap zatim dostava zakazky do 200km ale pred zimou byl na SK a treba neprijel 3tydnyale jeste to slo chodila jsem do prace. a ted sem vubec citlivejsi
![]()
přítel jezdil kamionem a byl právě taky vždycky 3 týdny pryč a týden doma a to byl pro mě fakt masakr
hlavně na něm bylo vidět že hrozně chátral
no já už ani nevím co to sex je,tak ti moc nepomůžu ![]()
Sex - po pravdě musím manžela od začátku přemlouvat. Je to jednou za čas, protože nemáme moc času (práce manžela). Takže je to rychle a zatím normál.
Holouško to jo, ale vidět ho jen párkrát do roka bych fakt nerozdejchala. Ale třeba jako Haničky manžel, to by ještě šlo. Týden a týden je pěkný.
tu kecám a kecám a syn je bez večeře,já macecha jedna
musím mu jí udělat,tak né že tu nakecáte zase 10 stránek ![]()
Já manžela vidím hodinu denně, když přijde z práce. Když ho chci vidět více, jedu za ním do práce. Pak on se na mě dívá, když spím a já na něho, když vstávám do práce. Jednou týdně den volna. Toto je naše soužití.
No Beru 3 týdny pryč je na mě taky moc. Teď tedy myslím tvého přítele, když jezdil… Možná tak dočasně, kdyby bylo potřeba nějaké peníze našetřit
Holouška píše:
Já manžela vidím hodinu denně, když přijde z práce. Když ho chci vidět více, jedu za ním do práce. Pak on se na mě dívá, když spím a já na něho, když vstávám do práce. Jednou týdně den volna. Toto je naše soužití.
Tak to taky nemáš snadný. Jak sis hezky rychle zvykla na toho manžela viď (jako oslovení).
co se týká toho sexu, tak ted tak poslední tři týdny už to není ono, asi se to fakt už připravuje na porod takže volíme jiné způsoby ![]()
berus - já bych si taky měla udělat něco k večeři a ne tu sedět ![]()
no a to háčkování? byla jsem pevně rozhodnutá, že to zkusím, ale ted už jsem nějak mimo a asi to radši koupím…
tak já budu mít celkem program na příští týden, budu žehlit věcičky všechny, připravovat postýlku, pak mám navštívit kámošku co má 7 týdenní mimčo a pak ještě druhou co má dvouměsíčního prcka, tak snad mi to uteče…