TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
22.6.11 22:13

Jani u nás to bouří právě teď - tada už asi hodinu. No tak aspoň, že se večer vydařil a vynahradil to odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 22:18

krmar tchyne se taky divila, ze kdyz se mi zkracuje cipek, proc mi nenabidli ze mi daji dolu nejakou svorku nebo co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.6.11 22:21
krmar píše:
Mondíku, no mě má doktorka řekla, že magnézko ublížit nemůže a může hodně zachránit.A s tím čípkem, no asi je to možné, ale nějak na to ten doktor musí přijít, takže tady prohmatává, no a to sešití, taky mě docela překvapuje, že ještě v tomto stádiu těhotenství by Kolisce dělaly steh, ale, když se někdo začne otvírat hodně předčasně, tak asi jiná možost není. Krátce před trmínem porodu se steh odstraní, ale taky si to ani nechci představovat.

Ja nechci tvrdit, ze je lepsi pece tady nebo v CR, to vubec ne, to se opravdu da jen tezko rict. Tady jsem jim teda dlouho neduverovala a v CR me zase dost veci udivuje. Jen chci rict, ze treba tady se to magnesium nepouziva, ze je pry neefektivni, ale kdo vi, jak to je… Tady se hodne veci neresi, ale je pravda, ze pokud ti opravdu hrozi predcasny porod nebo mas jiny problem jako krvaceni nebo neco jineho, tak te teda zacnou hodne sledovat, takze aspon, ze tak.

No, zase si rikam, ze pokud ma to mimco min gramu, nez by melo mit a jeste se Koliska predcasne otevira, tak je to asi nejlepsi reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.6.11 22:25

Jani, ta tvoje tchyne je k nezaplaceni :pocitac:.
Tady jsou melouny taky dost drahe, tak porad cekam, az budou levnejsi, v lete by mely byt. Nedavno meli v akci, tak jsem rikala, ze si ho teda dopreju :-).

Holky, taky vam je takove horko? Vim, ze mame mnohem vic krve v tele, ale treba tady nejsou vubec zadna vedra, je tak akorat a posledni dny furt prsi (no, co jineho by se dalo cekat od Anglie, ze? :-D) a ja uz nevim, co mam delat, hlavne v noci. Pritel ma teple pyzamo a porad se, chudak, klepe pod perinou. Ja mam kratky rukav a nemuzu spat, tak porad oteviram okno :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 22:32

čauky holky nějak nemůžu spát tak jdu na chvíli za váma

jinak o tom mojem otevírání kdyby malá byla větší tak mě nechají tak a počkají jak se to vyvrbí ale má sotva 1300 gramů a to je málo…můžu být ráda že mě nezavřeli do nemocnice to bych tam asi umřela… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.6.11 22:35

Ahoj holky, tady trochu zabouřilo, nějaký děšť a je to pryč…jsem z jihu Moravy…jinak, můžu se zeptat, „spadlo“ některé z Vás už břicho? Mě totiž dva lidi - kolegyně v práci, co je taky těhu a potom jedna mamčina kolegyně (dříve gynekoložka) mi te´d během tři dnů nezávisle na sobě řekly, že mám hooodně nízko břicho. Hlavně ta gynekoložka mi řikala, že dost a ať se šetřím, že je ještě dost brzo..tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 22:38

tak tady to ani nevypadá že by chtělo popršet..to zase bude noc :cert:

Vegisko…já teda nemám bříško nízko nebo si to alespon myslím když se dívám do zrcadla…tak na sebe dávej pozor většinou to znamená blížící se porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.6.11 22:50

Vegisko, ja mam brisko asi taky normalni… Ale moje znama ma 3 deti, mela je hned po sobe a rikala, ze pokazde mela brisko hrozne nizko a pokazde rodila v terminu i presto, ze se doma nezastavila ani na chvilku. Tak snad bude i u tebe vsechno v pohode… :hug:

Kolisko, presne to jsem rikala. Ze je to asi nejlepsi, kdyz ma mala tak malo gramu. Ale za tech par dni uz ma urcite vic, doufejme. A nemas problemy s placentou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.6.11 22:51

Ja vam tak zavidim ty bourky. Tady sice ted nejsou zadna vedra a prsi tu casto, ale bourku tu zaziju tak jednou za rok, nekdy ani to ne a to jen na chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 22:55

Mondí…právě že zítra jdu na nějaký speciální UTZ kde se to měří či co tak uvidím jen doufám že mě pan doktor vezme měla jsem dneska tel.potvrdit že příjdu jenže jsem an to uplně zapoměla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 22:59

jinak jsem holky četla že meloun je dobrej na odvodnění a na spadnutí otoků :dance: takže jdu zítra do tesca a prubnu to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 23:12

ha,to by se vám líbilo co?tady zase nakecat tolik stránek aby sme měli ráno co dočítat :cert: :lol:

já ted vylezla z vany a cítím se jako znovuzrozená :pankac: jen nevím jak dlouho mi to vydrží,protože je tu furt vedro a né a né pršet :zed:

ste mi udělali chuť s tím melounem,asi pro něj s prckem skočíme pokud nebude zítra lejt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.6.11 23:25

Kolisko, tak hlavne at ti to zitra dobre dopadne, budeme na tebe myslet! :hug:

Berus, zrovna jsem si rikala, ze jsem te tu dlouho nevidela :huban:. Mne prave prijde, ze ted tu clovek neni jen par hodin a uz se tu neorientuje… Ale mozna je to i tim, ze za posledni tydny nas tu docela dost pribylo :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
22.6.11 23:28
Mondík píše:
Kolisko, tak hlavne at ti to zitra dobre dopadne, budeme na tebe myslet! :hug:Berus, zrovna jsem si rikala, ze jsem te tu dlouho nevidela :huban:. Mne prave prijde, ze ted tu clovek neni jen par hodin a uz se tu neorientuje… Ale mozna je to i tim, ze za posledni tydny nas tu docela dost pribylo :palec:.

a já jsem tu přitom furt :lol: jen v té záplavě příspěvků asi zanikám :pankac: :lol:

kolisko taky ti držím na zítřejší ko palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5135
22.6.11 23:29

Berus, tak jsi asi vzdycky v tech prispevcich, ktere jsem nestihla docist :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí