Poradna duly
Jana Čurdová
Jani, já mám takovýhle http://www.splavacek.cz/…acim-potahem
A mám k němu i pytel výplně a náhradní potah ![]()
Flooa píše:
Oni mají za 1000 i za 3000 jsem koukala, ale já jsem chtěla obyčejnej. Má v sobě ty kuličky, tak se krásně přizpůsobí a službu udělá, teda alespon zatím na pohodlné spaníčko
no prave, my jsme se skladali pres dva tisice snad…takze to jsem rikala, ze za ten polstar nedam ani omylem.
a kdepak se takova vec vlastne kupuje? ![]()
Páji, tak to mě mrzí
Alespoň že nemáš horečku…A dr. ti řekl, že máš ležet??? Ty prášky ti určitě co nejdříve zaberou ![]()
Příspěvek upraven 23.06.11 v 09:26
Jitule84 píše:
Jani, já mám takovýhle http://www.splavacek.cz/…acim-potahem
A mám k němu i pytel výplně a náhradní potah
jitu diky
juuu a zirafky, no to je neco, my budeme mit malou zirafkovou, ten by mi ladil ![]()
Jani, nebo tento http://www.elefantik.cz/…idek-ruzovy/
Vybírej si ty delší-nad 170cm ![]()
Jitule84 píše:Říkal právě, že by bylo lepší, abych to vyležela. Já si poslední dobou právě jen polehávám, něco uvařím, 2× v týdnu uklidím…Dneska máme jet nakupovat, tak přemýšlím, jestli to ty 2 hodinky vydržím a mám jet s přítelem, nebo jestli radši zůstat doma
Páji, tak to mě mrzíAlespoň že nemáš horečku…A dr. ti řekl, že máš ležet??? Ty prášky ti určitě co nejdříve zaberou
Příspěvek upraven 23.06.11 v 09:26
Páji, já myslím, e když jednou přítel nakoupí sám, tak se to nezblázní. Ty spíš mysli na mimčo a abyste oba byli v pořádku
Pěkně odpočívej, ať jsi zase fit ![]()
holky ja se uplne bojim jit se nasnidat, abych neprisla a nebylo tu zase 30 stranek novejch ![]()
Janiii- my ho máme z www.malvik.cz
Pájo- přítel to zvládne sám, ty bud raději doma ![]()
Jitule84 píše:
Páji, já myslím, e když jednou přítel nakoupí sám, tak se to nezblázní. Ty spíš mysli na mimčo a abyste oba byli v pořádkuPěkně odpočívej, ať jsi zase fit
jj, jen jsem se těšila, jak už si koupím tu tašku do porodnice a budu moct začít balit. Dneska přijdou chůvičky, tak jsem to chtěla mít všechno z krku, ale asi to raději nechám na ten příští týden.
Myslím, že to je tento, akorát mám jinou barvu www.malvik.cz/…jeni-Milanek
janiii;-) píše:
hani tak to me mrzi, ze se to obarvilo takhle blbead kojici polstar ja jsem na nej koukala uz pred tim, ale prislo mi ze to je zbytecny a hlavne ze je to strasne predrazeny
za kolik jste je kde sehnaly?
Jani, mě ho ušila babí. Takže opravdu nevím kolik stojí. ![]()
Pavli, taky bych ti radši poradila, ať se šetříš. Na druhou stranu věřím, že by jsi chtěla mít už všechno připravené. Ale ono to ještě ten týden vydrží, neboj. ![]()
Jojo, bude to muset vydržet, jsem se rozhodla, že raději nikam nepojedu, hlavně by se to mohlo ještě zhoršit a nakazit další lidi mi taky nepřijde fér. Takže vydržím do příštího týdne, však ono se to nepo… ![]()
Floa, ten je pěkný
Jak je dlouhý?
Pavli, já měla jet dnes s mmčou do Plzně na dámskou jízdu a chtěla jsem konečně nakoupit kosmetiku pro mimčo a poslední věci a bohužel jsem to musela zrušit a snad už budu moci to oběhnout příští týden po kontrole.
Takže tě naprosto chápu, ale mimčo je přednější ![]()