TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8129
23.6.11 07:24

Já se barvím během těhu pořád a naštěstí mi to chytne vždy :palec: Zrovna se chystám, že se nabarvím příští týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.6.11 07:28

díky Jitul…mě to nechytlo poprvé tk nevím asi nějaká špatná barva :nevim:

jéé at už skončí ta škola,absolvujeme každé ráno stejnej rituál tak si od něj alespon o prázdinách odpočinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 07:31

Já si dávám paletku a nemůžu si ji vynachválit :palec:

Nebuj, i učitelky toho mají už dost a těší se na volno :-D Ještě pár dnů a jsou tu prázdniny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
23.6.11 07:35

taky si ji dávám ale občas si dám i jinou ale vždy mi vše chytlo…no co zkusím to znova a uvidím :-)

to věřím že učitelky toho mají dost,já jak to vidím některé ty děcka jsou tak na polepšovnu a nejhorší jodu tak 6-7 třída :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 08:07

No, jak se to vezme, 6. jsou ještě docela dobrý, horší je ta 7. a 8. .
Jinak teď jsem ještě uzavírala jednu známku a musela jsem dám deváťačce 5 z matiky. Mám u mě asi sedm 5 a jednu 4. A ještě chodí do školy jako na návštěvu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 08:45

dobre rano :-)
teeeeda vy jste drbny udrbany :-)

holky ja uz se v noci asi fakt poradne nevyspim, pri kazdym pohybu me tak straslive bolej kycle a v krizi, ze musim vzdycky budit pritele, aby mi pomohl se otocit na druhou stranu. no je tohle normalni? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 08:47

Ahoj holky, koukám, zase jste se rozepsaly :mrgreen: Tady včera večer pěkně sprchlo a byla pořádná bouřka, asi na hodinu vypli proud, akorát jsem stihla dodělat večeři :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 08:49

Dobré ráno maminky :kytka:
Jitu, koukala jsem na tvoje uháčkovaný výtvory a jsou nádherné. Opravdu krása. To musí být radost háčkovat, když ti to tak jde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 08:51

Ahoj :mavam:

Jani, tak to mě mrzí :hug: Já spím obtočená kolem kojícího polštáře a opravdu super :palec:
Jinak kyčle mě trápily když jsem ještě chodila do práce a běhala po škole.Ale já mám kyčel operovaný a mám ho cca o 1cm kratší…

Floa, to je teda hezký :zed: U nás nic nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
23.6.11 08:52

Elis, děkuji. :oops: Musím říci, že mě to opravdu chytlo a ráda dělám ostatním radost :dance: lepší než čučet na televizi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 09:00

jitu ja spis tak ruzne obtocena kolem periny :-D a to uz teda od detstvi, ze si ji vzdycky nejak schumlam vedle sebe a obejmu :-) jako pri spani jako takovym to neboli, ale kdyz se proste chci otocit, tak to uplne kvilim jak to boli :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
23.6.11 09:00

dobré ránko holky :-)
jani - já mám to samý, včera mi třikrát večer tak luplo v kříži, no hrůza a otáčení z boku na na druhý bok to mi vždy trvá děsnou dobu, když to vezmu přes břicho tak se mi hrozně natahuje a bolí a když přes záda, tak jsem tak nemotorná, že to trvá…takže to bude asi normalní takhle ke konci :zed:
jitu - ty čepičky jsou fakt moc pěkný, asi bych si tedy dvě vybrala jestli můžu? :-) jo a pro info Mondík je z Anglie ;-)
Jinak já se taky normálně barvím celé těhu a vždy mi to chytlo stejně jako před těhu…
Mě včera naštvala poslední pračka, dala jsem tam osušky pro malou a k tomu povlečení podobné barvy, říkala jsem si že to neuškodí a všechny osušky mám od toho povlečení obarvený, jsem byla tak vzteklá, že jsem to povlečení vyhodila normálně, protože ty osušky jsou celkem drahý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
23.6.11 09:01

Jitule- ten polštář je super, že? Taky ho mám pár dní a je to moje záchrana :dance:
Elis- ahojky, jak je??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
23.6.11 09:03

hani v krizi mi taky loupe :cert:
tak aspon vidim ze v tom fakt nejsem sama :mrgreen:
jeeeje a jak moc ti to obarvilo ty osusky?

ja mam doma jedno takovy ruzovy tricko, mam ho hrozne moc rada a mam uz ho celkem dlouho a i kdyz bylo prany uz aspon tristakrat, tak barvi furt :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
23.6.11 09:06
Flooa píše:
Jitule- ten polštář je super, že? Taky ho mám pár dní a je to moje záchrana :dance:
Elis- ahojky, jak je??? :kytka:

Ahojky Flooa, je mě docela dobře. Zítra jdu na kontrolu, takže se moc moc těším na miminko. Vůbec nevím jak je veliké, takže se to, doufám, dozvím. No a jak mě bylo o víkendu příšerně - jsem to docela přehnala, tak teď mě je opravdu fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí