TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
22.6.11 15:24

Jitul já tam taky posledně psala ale žádná reakce :nevim:
No fyzika není asi moc oblíbenej předmět já teda měla raději chemii než fyziku a matiku,ale obdivuju tě za to že učíš tak velký děcka já bych to musela pozabíjet jen to vidím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:26

Jitul já piju kafe až ted od 3trimestru předtím mi z něj bylo blbě ale jen rospustné nebo ledovou kávičku se šlehačkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:27
Jitule84 píše:
Kolis, to víš, to nemusí mít v genech…A proč ne, matika je fajn. Pro mě to bylo vždycky lepší, než se něco drtit nazpamět :zed:Holky, vy pijete normální kafe???

já myslím že to určo není v genech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 15:28

Jani no to jsem si právě myslela, že se asi pěkně vystresuješ. No hlavně, že to je dobrý, doufám, že s oběma. To víš, že malá reagovala na to psychický vypětí taky, ale ty jsi to zvládla bravůrně a teď si dej trochu odpočinku, ať je dobře i Tobě.

Kolisko takový je život, bohužel. Taky to znám na vlastní kůži. Je to můra, ne aby ses tím nervovala, ty teď potřebuješ klid. Věřím, že je to pro Tebe rána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 15:30

Kolis, přiznávám, že některé jsou na facky každý den…Ale vše vychází z rodiny. Jak se chovají rodiče, takový jsou děti. :cert:
Ale některé devátačky jsou v pohodě a dá se snimi normálně mluvit. No, když mi psaly, že se jim stýská, tak jsem brečela. Vůbec jsem to nečekala, protože jsem je měla jen 2 roky…

No, já si dám občas jen Caro. Slyšela jsem, že po kafi jsou pak hyperaktivní děri :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:31
krmar píše:
Jani no to jsem si právě myslela, že se asi pěkně vystresuješ. No hlavně, že to je dobrý, doufám, že s oběma. To víš, že malá reagovala na to psychický vypětí taky, ale ty jsi to zvládla bravůrně a teď si dej trochu odpočinku, ať je dobře i Tobě.Kolisko takový je život, bohužel. Taky to znám na vlastní kůži. Je to můra, ne aby ses tím nervovala, ty teď potřebuješ klid. Věřím, že je to pro Tebe rána.

nojsem z toho trochu v šoku 8-o normálně mi zavidí že jsem se dokázala sebrat ze dna a zařídit si svůj život sama bez cizí pomoci..jen abyste byli v obraze tak já už vdaná byla a před 3 rokama jsem se rozváděla ale brutálním způsobem..a ted jsem zase štastná se svým novým mužem na baráčku a v klidečku…cice nemáme tolik peněz jako jsem měla předtím ale jsme štastní a toje pro nás důležitý..ale někomu to prostě vadí :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 15:31

Kolis, úplně jsem zapomněla reagovat…Jak se říká, kamaráda poznáš v nouzi. A pokuď tě takhle pomlouvá, tak to ti nestojí ani za rozčilování :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 15:32

Jity já kafíčko piju - rozpustný a jedno denně, u prvního jsem taky nepila. Ale já mám nízkej tlak. Ne že by kafe pomáhalo, ale neškodí. Na ledový mám doma Caro, chutná mi to i víc než z rozpustnýho kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 15:33

Kolis, normální hnusná závist…Důležité je, že jsi spokojená a ostatní ať se s tím vyrovnají jak chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 15:33

jitu ja si taky myslim ze to genama neni :-D moje mamka je takova vsestrane vzdelana, na cokoli jsem se ji vzdycky zeptala, to mi odpovedela, at slo o cokoli, jakejkoli obor.
nekde jsem se ji asi nepovedla… :-D
jinak ja kafe jako takovy v tehotenstvi nepiju, je to neco jako kavovina, bez kofeinu a bez vseho (bez chuti… :lol: ) pije to i moje 90 leta babca :-)

kolis to s kamaradkou me mrzi :-( od takhle dlouholety kamaradky by to jeden necekal, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:34
Jitule84 píše:
Kolis, přiznávám, že některé jsou na facky každý den…Ale vše vychází z rodiny. Jak se chovají rodiče, takový jsou děti. :cert:
Ale některé devátačky jsou v pohodě a dá se snimi normálně mluvit. No, když mi psaly, že se jim stýská, tak jsem brečela. Vůbec jsem to nečekala, protože jsem je měla jen 2 roky…No, já si dám občas jen Caro. Slyšela jsem, že po kafi jsou pak hyperaktivní děri :zed:

můj dr mi řekl že jak jsem zvyklá pít kafe tak ho nemusím uplně odbourat a haperaktivitu určitě nespůsobuje kafe :-) můj syn má ADHD ale to je tím že ho museli křísit jak se narodil a měl málo kyslíku..ale dá se to přežít my už jsme si zvykli je jen trochu živější ale alespon vím že ho mám :-) takže pokud máš chut na kafe tak si dej a když si dáš třeba jen jedno denně tak tím nic nezkazíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 15:34

Krmar, také mám nízký tlak a dřív jsem pila kafe min 3× denně. Když jsem ho neměla, tak mě šíleně třeštila hlava. Ale teď jsem si odvykla a dám si občas to caro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 15:39

díky holky..já našla nový kamarádky tady ikdyž jsme každá z jiného koutku republiky..a když budu sprostá tak to řeknu jednoduše na ni seru :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 15:40

Kolisko je to ze závisti, u mě to bylo to samé, i když taky nejsme ani bohatí, ani nemáme žádný majetek, ale jsme šťastní, taky je to pro mě nade vše, ale skutečně i to někdo dokáže závidět - což já nechápu, já jsem spíš přející člověk a kdyby se byla moje blízká kamarádka, měla bych naopak hroznou radost z toho, že jsi zase šťastná a spokojená. Ale kamarádka asi není a tak to nedokáže přát ani Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
22.6.11 15:40

Holky stydte se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to nedoctu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí