Poradna duly
Jana Čurdová
krmar píše:
Kolisko, no tak to se máš, tak to tě čeká taky romantickej večer.
díky no jdeme tam v Pátek tak už se těším
bude to taková mini oslava mého svátku sice ho mám až za týden ale manžel alespon ušetří ![]()
Tak se hlásím zpět z kontroly a jsem naštvaná, dostala jsem antibiotika, rozjížděla se mi angína. Naštěstí je to jen na 5 dní a můžou to těhotný. Tomu říkám super dárek
![]()
Jinak beruška už váží 1577g a je jinak čilá. Jsem myslela, že mi dneska vykopne břicho, jak tam řádila
.
Koliska - já to taky měla napřed s večeří k svátku, protože v neděli byl jediný den, kdy byl na to čas - tak trošku dopředu ![]()
Téda, hodina doučování a hned 3 stránky na dočítání ![]()
Ale v rychlosti jsem to projela ![]()
Jani, s babi mě to mrzí, tak ať je to brzo v pohodě…
Beru, taky hezký. Jsem zvědavá na sebe. Já se v tomhle vůbec nevyznám ![]()
Kolis, no to je super
Tak si to pořádně užijte ![]()
holky ani vas nedocitam, litam jak hadr na holi ![]()
rezignovala jsem a volala sanitu, protoze se to akorat stupnovalo.
tak mi babcu odvezli ale ze nevi kam ji povezou, ze tady u nas je jeste nejaky soukromy orl (ani jsem nevedela), tak jestli ji vezmou tam a kdyz ne, tak ji odvezou do prahy… a ze si mam zavolat na 155 a tam mi pak reknou kam ji odvezli ![]()
Teda Jani, to je pěkný
Ale aspoň máš jistotu, že se o ni postarají …
jitu no ja jen doufam, ze ji odvezli sem k nam a ne az do prahy…
ale aspon dneska nemeli kecy, ze mi tu stoji auto pred barakem, kdyz jsem se proti nim vyvalila s brichem…
sice jsem ji sebou napsala cislo na mobil, minule nam volali sami driv, nez jsme stacili zavolat my, ale tak uvidim no… ach jo
to je zas den tohleto ![]()
paja2110 píše:
Tak se hlásím zpět z kontroly a jsem naštvaná, dostala jsem antibiotika, rozjížděla se mi angína. Naštěstí je to jen na 5 dní a můžou to těhotný. Tomu říkám super dárek![]()
Jinak beruška už váží 1577g a je jinak čilá. Jsem myslela, že mi dneska vykopne břicho, jak tam řádila.
Koliska - já to taky měla napřed s večeří k svátku, protože v neděli byl jediný den, kdy byl na to čas - tak trošku dopředu
no letní angínu teda nezávidím já je měla taky každej rok v létě ale už dva roky mám klidek ![]()
Tak jak tak čtu, tak nejsem sama, co má den blbec.
Hlavně Janii, ať je babičce zase líp ![]()
koliska píše:paja2110 píše:no letní angínu teda nezávidím já je měla taky každej rok v létě ale už dva roky mám klidek
Tak se hlásím zpět z kontroly a jsem naštvaná, dostala jsem antibiotika, rozjížděla se mi angína. Naštěstí je to jen na 5 dní a můžou to těhotný. Tomu říkám super dárek![]()
Jinak beruška už váží 1577g a je jinak čilá. Jsem myslela, že mi dneska vykopne břicho, jak tam řádila.
Koliska - já to taky měla napřed s večeří k svátku, protože v neděli byl jediný den, kdy byl na to čas - tak trošku dopředu
jen doufám, že bude aspoň hnusně, protože v těch hicech je to šílený. Já jí mívala kdysy 2× do roka - a to v létě a v zimě, no teď 3 roky nic a zase ![]()
Jani, určitě ![]()
Páji, teda, to je pěkný
No, nebuj, od zítra do konce června má být hnusně, takže můžeš být klidná ![]()
Jinak já jako těhulka pochytala všechno co jsem mohla. Ono taky ve škole mezi dětmi to ani jinak nejde ![]()
tak od zítra prej má být hnusně tak uvidíme..my tady máme 29st teda tak mi to ukázal počítač v autě a svítí slunko jak šílené ![]()
Jitule84 píše:
Jani, určitěPáji, teda, to je pěkný
No, nebuj, od zítra do konce června má být hnusně, takže můžeš být klidná
Jinak já jako těhulka pochytala všechno co jsem mohla. Ono taky ve škole mezi dětmi to ani jinak nejde
ta jsi učitelka??a jakou máš třídu?
U nás je také zatím krásně ![]()
Ano, učím na 2. stupni matematiku a fyziku. Letos jsem měla 7. a 9. ročník…Když jsem musela předčasně skončit, tak mě to pěkně mrzelo a deváťačky mi psaly, že se jim stýská, ať se vrátím ![]()
No, nic těhulky, už sedím u pc od rána, takže půjdu na chvilku háčkovat ![]()
Zatím pa
Jani, dobře jsi udělala, když se to nepovedlo zastavit, tak se nedá dělat nic jiného. To, že venku stojí auto nic neznamená, nemusíš mít taky ani řidičák že? No tihle nedržkovali, tak to je dobře. Tak holky ono na tom něco bude, to už jste alespoň 3, co máte den blbec.
Pavli tak k svátku ti teda radost neudělali, ale angínu zvládneš, hlavně, že je v pořádku malá. A velká je taky akorát ![]()