TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
22.6.11 13:42
krmar píše:
Kolisko, no tak to se máš, tak to tě čeká taky romantickej večer.

díky no jdeme tam v Pátek tak už se těším :dance: bude to taková mini oslava mého svátku sice ho mám až za týden ale manžel alespon ušetří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.6.11 13:50

Tak se hlásím zpět z kontroly a jsem naštvaná, dostala jsem antibiotika, rozjížděla se mi angína. Naštěstí je to jen na 5 dní a můžou to těhotný. Tomu říkám super dárek :zed: :zed:
Jinak beruška už váží 1577g a je jinak čilá. Jsem myslela, že mi dneska vykopne břicho, jak tam řádila :mrgreen: .
Koliska - já to taky měla napřed s večeří k svátku, protože v neděli byl jediný den, kdy byl na to čas - tak trošku dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129

Téda, hodina doučování a hned 3 stránky na dočítání :zed:
Ale v rychlosti jsem to projela :-D

Jani, s babi mě to mrzí, tak ať je to brzo v pohodě…

Beru, taky hezký. Jsem zvědavá na sebe. Já se v tomhle vůbec nevyznám :cert:

Kolis, no to je super :palec: Tak si to pořádně užijte :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889

holky ani vas nedocitam, litam jak hadr na holi :-(

rezignovala jsem a volala sanitu, protoze se to akorat stupnovalo.
tak mi babcu odvezli ale ze nevi kam ji povezou, ze tady u nas je jeste nejaky soukromy orl (ani jsem nevedela), tak jestli ji vezmou tam a kdyz ne, tak ji odvezou do prahy… a ze si mam zavolat na 155 a tam mi pak reknou kam ji odvezli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 13:54

Teda Jani, to je pěkný :zed: Ale aspoň máš jistotu, že se o ni postarají …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 13:58

holky díky :-)
tada jani nezávidím ti ty starosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
22.6.11 13:58

jitu no ja jen doufam, ze ji odvezli sem k nam a ne az do prahy…
ale aspon dneska nemeli kecy, ze mi tu stoji auto pred barakem, kdyz jsem se proti nim vyvalila s brichem…

sice jsem ji sebou napsala cislo na mobil, minule nam volali sami driv, nez jsme stacili zavolat my, ale tak uvidim no… ach jo :-( to je zas den tohleto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 14:00
paja2110 píše:
Tak se hlásím zpět z kontroly a jsem naštvaná, dostala jsem antibiotika, rozjížděla se mi angína. Naštěstí je to jen na 5 dní a můžou to těhotný. Tomu říkám super dárek :zed: :zed:
Jinak beruška už váží 1577g a je jinak čilá. Jsem myslela, že mi dneska vykopne břicho, jak tam řádila :mrgreen: .
Koliska - já to taky měla napřed s večeří k svátku, protože v neděli byl jediný den, kdy byl na to čas - tak trošku dopředu :-)

no letní angínu teda nezávidím já je měla taky každej rok v létě ale už dva roky mám klidek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.6.11 14:00

Tak jak tak čtu, tak nejsem sama, co má den blbec.
Hlavně Janii, ať je babičce zase líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.6.11 14:01
koliska píše:
paja2110 píše:
Koliska - já to taky měla napřed s večeří k svátku, protože v neděli byl jediný den, kdy byl na to čas - tak trošku dopředu :-)
no letní angínu teda nezávidím já je měla taky každej rok v létě ale už dva roky mám klidek :dance:

jen doufám, že bude aspoň hnusně, protože v těch hicech je to šílený. Já jí mívala kdysy 2× do roka - a to v létě a v zimě, no teď 3 roky nic a zase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 14:04

Jani, určitě :palec:

Páji, teda, to je pěkný :cert: No, nebuj, od zítra do konce června má být hnusně, takže můžeš být klidná :lol:
Jinak já jako těhulka pochytala všechno co jsem mohla. Ono taky ve škole mezi dětmi to ani jinak nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 14:06

tak od zítra prej má být hnusně tak uvidíme..my tady máme 29st teda tak mi to ukázal počítač v autě a svítí slunko jak šílené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 14:07
Jitule84 píše:
Jani, určitě :palec:Páji, teda, to je pěkný :cert: No, nebuj, od zítra do konce června má být hnusně, takže můžeš být klidná :lol:
Jinak já jako těhulka pochytala všechno co jsem mohla. Ono taky ve škole mezi dětmi to ani jinak nejde :zed:

ta jsi učitelka??a jakou máš třídu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8129
22.6.11 14:08

U nás je také zatím krásně :-(

Ano, učím na 2. stupni matematiku a fyziku. Letos jsem měla 7. a 9. ročník…Když jsem musela předčasně skončit, tak mě to pěkně mrzelo a deváťačky mi psaly, že se jim stýská, ať se vrátím :-P

No, nic těhulky, už sedím u pc od rána, takže půjdu na chvilku háčkovat :lol:

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 14:12

Jani, dobře jsi udělala, když se to nepovedlo zastavit, tak se nedá dělat nic jiného. To, že venku stojí auto nic neznamená, nemusíš mít taky ani řidičák že? No tihle nedržkovali, tak to je dobře. Tak holky ono na tom něco bude, to už jste alespoň 3, co máte den blbec.

Pavli tak k svátku ti teda radost neudělali, ale angínu zvládneš, hlavně, že je v pořádku malá. A velká je taky akorát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí