TP srpen 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
22.6.11 13:07
janiii;-) píše:
no holky, je to fakt na palici…
normalne ji na tohle volame vzdycky sanitku, protoze to krvaceni ma vzdycky fakt masivni, neni sance to zastavit podomacku, tak se jen modlim, at ji ten gelaspon pomuze.
protoze jednak sanitaci maji vzdycky kecy, proc volame sanitku, kdyz tu videj stat moje auto (a sakra jako jak bych ji asi mela vezt nekam do prahy do nemocnice, kdyz je kolem ni vzdycky louz krve a tece to z ni jak z vola :cert: ) a druhak by ji fakt odvezli do prahy a to je naprd.
babca je pak z toho zmatena, samozrejme nevi kde je, co se deje, proc tam je…

chudák babi..vím co to je na takové krvácení z nosu trpěl můj malej naštěstí už ted máme nějakou dobu klid..já být tebou tak nestresuju a zavolám sanitku od toho jsou placení ne..strašně chtěli přidat na platech tak at pro to něco dělají :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
22.6.11 13:12

Já si vozím zadeček ve Ford Fokusu v kombiku.nejdřív jsem se ho trochu bála páč jsem jesdila Škůdkou 120.Ale hodně rychle jsem si zvykla.Asistenta na parkování jsme tak chtěla ale zvládnu to i bez .jen teda parkuju popředu a ne couváním.Což nechápe moje ségra.Ta zase neparkuje jinak než couváním.Jenže ona má Fiata punto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
22.6.11 13:13

Jani ať je babičce brzo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 13:16

Marki my máme druhé auto taky Fokuse, ale 5 dvéř. nekombika a ten starší typ - rok 99. Ale já ho neřídím. V tom se fakt jen vozím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 13:19

My nekupovali úplně novou, ale 3 roky starou a i tak stála necelých 300.000, tak na ní musím velice opatrně a navíc máme docela úzkou garáž, tak mi ten asistent bodne a parkuju tam pozadu, až se mi dobře vyjíždí. Ale když jedu do města, tak mezi auta teda neparkuju couváním :nevim:
Janiii- jen zavolej sanitku, od toho jsou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 13:21

no je to hlavně o zvyku..starouši mají taky fiata a stím jak parkuju tak to je něco na moje nervy :zed:
a s naším taky couvám jen když je tam dostatek místa a kam si netroufnu tam nejedu a raději si kousek dojdu pěšky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
22.6.11 13:21

krmar a nejste náhodou ve forďáckým klubu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 13:24
Flooa píše:
My nekupovali úplně novou, ale 3 roky starou a i tak stála necelých 300.000, tak na ní musím velice opatrně a navíc máme docela úzkou garáž, tak mi ten asistent bodne a parkuju tam pozadu, až se mi dobře vyjíždí. Ale když jedu do města, tak mezi auta teda neparkuju couváním :nevim:
Janiii- jen zavolej sanitku, od toho jsou :wink:

tak ten náš plechovej miláček je už stařík je to rok výroby 96 :-) ale jak říkám slouží to je důležitý navíc tady na vesnici ještě u nás na konci světa je to zabité bez auta,jednou jsme ho měli v servise a měli jsme půjčený Mercedes ML takovej mega Jeep že jsem měla problém tam vylest a tomu říkám velký auto měla jsem strach ho řídit ale pak jsem si zvykla a bylo to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 13:27

Marki nejsme, ale když něco manžel potřebuje, tak hledá na netu i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 13:29
koliska píše:
Flooa píše:
Janiii- jen zavolej sanitku, od toho jsou :wink:
tak ten náš plechovej miláček je už stařík je to rok výroby 96 :-) ale jak říkám slouží to je důležitý navíc tady na vesnici ještě u nás na konci světa je to zabité bez auta,jednou jsme ho měli v servise a měli jsme půjčený Mercedes ML takovej mega Jeep že jsem měla problém tam vylest a tomu říkám velký auto měla jsem strach ho řídit ale pak jsem si zvykla a bylo to super :palec:

Koli- hlavní je, že slouží :palec: Já jsem taky za auto ráda, jelikož tady jedou denně jen 2 autobusy, ráno a večer a nádraží máme asi 2km a navíc v mým stavu, tak jsem ráda, že si dojedu přímo, kam potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
22.6.11 13:30

já se vám holky zapoměla pochlubit že jsem vyhrála večeři pro dva a věcný dar v hodnotě 1000kč :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 13:30

Kolisko jo s těch džípů, je zase pěknej výhled. Jsme si s manželem všimli, že velkýho džípa - teda nějakou pěknou káru (bavoráka, mercedesa a spol.) většinou řídí ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
22.6.11 13:32

Kolisko, no tak to se máš, tak to tě čeká taky romantickej večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
22.6.11 13:33
koliska píše:
já se vám holky zapoměla pochlubit že jsem vyhrála večeři pro dva a věcný dar v hodnotě 1000kč :dance: :lol:

Super, gratulace :kytka: To se budete mít :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
22.6.11 13:41

kolisko užijte si romantiku při véče .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...