TP srpen/září 2017

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
29.12.16 19:56

@Vypett

Prvni dvě děti mám po roce a pul od sebe takze to bude mazec ;)!… Ale mame plánovaný takze se uz nemůžeme dočkat! Devcatka hlavne at jsme všechny zde i s miminkama zdravé!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.12.16 20:00

@Vypett
Ty lyže bych neriskovala ;( co kdybys blbe spadla…;(… Ja osobne uz jenom plavání!!! Ale to vse az po kontrole ted v pondělí ;)… Tesim se na utz a na srdíčko… V kolikatem tydnu je videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
29.12.16 20:04

@myfairlady

Moc na tebe i mimi myslime at je vse u vas ok!!!… To mimoděložní se projevuje hodne křečema a krvácením…;(!?… Tentokrat uz bude vse ok věřím!!! Jinak moc gratulujeme a vítej ;)… A jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.12.16 20:23

@lovenik Moc dekuju, jsi strasne hodna :* Moc doufám a preju si, ať to tentokrát vyjde. Mluvíme na něj porad a přemlouváme ho, ať je tam, kde má byt a brzy se ukaze:) Jinak mimodel. je hrozna věc, nikomu to nepreju, a ano, projevuje se krvácením a křečemi, ačkoli ty u me tenkrát nebyly tak hrozne. Ale podle testu mi roste hcg rychle, tak verim, že se mimi trefilo :D Tobě moc moc gratuluji ke 3.tehu, je to nádhera. Hlavně preju hladký průběh, ale nemam obavy, bude to v nejlepším poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
29.12.16 20:58

@myfairlady jestli se něco ukázalo 27. na testu, tak tipuju ovulaci tak na 16. a to je opravdu brzo, aby bylo něco vidět. Neboj, určitě je teď tam, kde má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
29.12.16 20:59

@lovenik :srdce: srdíčko je vidět tak v 7 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.12.16 21:15

@Pindulina85

Děkuji moc za reakci, taky doufám, že to tak nějak bylo. Tak to si ještě musím počkat týden nebo dva, aby vubec něco bylo vidět :) Tak hodně zdaru a ať dítka v bříškach rostou :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
30.12.16 09:48

Ahoj

Ahoj Holky,
Přidávám se k vám :) poslední MS 22.11 a test stejně jako @myfairlady nejdřív slabší, ale po třech dnech už sílí i když není úplně jako ta kontrolní. Dělala jsem si ale i ten clearblue? A ukazuje 3-4 týden takže snad je vše ok, taky jsem po mimodeloznim.
Spát taky moc nemůžu a furt bulim, co mě trápí je strach ze to nezvládnu (nemám žádnou zkušenost s dětmi),máte/měla jste to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.12.16 10:15

@Charlotteee

Ahooj, to je náhoda, jsme na tom dost podobne:) Jenom ja se teda moc nebojím toho, jak to zvládnu. S dětmi sice nemám taky zkušenosti (teda trosku z občasného hlídání kámoškam nebo segre), ale mit vlastni a nonstop je urcite úplne něco jineho:D Ale říkám si, že když ho budu milovat tak zvladneme vsecko. A co nebudu vědět, na to zeptám zkušenějších, nebo si poradíme tady ve skupince navzajem:)) Jsou tu i velmi zkušené zasloužile maminky :lol: třeba @lovenik :) Takže se vůbec neboj, nebude to procházka růžovou zahradou, ale myslím, že klady budou prevazovat:) Ted je hlavni, ať jsou mimina tam, kde mají byt, a ať se tam drží jako klíšťata az do konce:)) Kdykoli napiš, když budeš smutna a popovidame:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.16 13:23

Ahoooj :-) taky se k vám přidávám :-) minulý měsíc samovolný potrat :-( krvácení skončilo 28. 11. 2016 a další už se nedostavilo :-) test pozitivní 24.12.,krásný dárek!! na kontrolu jdu až 3. 1… máte někdo zkušenosti se SP a hnedka následným těhotenstvím? tak nějak nevím ani jak si spočítat v kolikátém týdnu jsem.. zda posledné krvácení považovat za ms nebo neee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.12.16 13:50

Tak já jdu na kontrolu 7.1. To budu 6+1tt, tak jsem hodně zvědavá, co tam bude vidět :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
30.12.16 13:50

@Barbulinda

ahooj:) vitej:)

Holky ted jsem si volala na výsledky hcg a vcera bylo 216. Myslíte, že by to mohlo odpovídat ovulaci i oplodneni před 14 dny…? @Pindulina85 mi urcite poradi:)) :*
Ale aspoň je jasne, že na utz nemohlo byt lautr nic videt, i kdyby bylo tehu umisteno spravne. Ale pořád je to 50/50 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.12.16 13:52

@Barbulinda určitě normálně začátek krvácení považovat za menstruaci. Za jak dlouho po zpoždění se ti to spustilo? Věř, ze teď se udrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
30.12.16 13:57

@myfairlady určitě to bylo brzo. HCG roste každému jinak, to v začátku moc nepoví. Ale u tebe byla určitě ta ovulace okolo 16. Tak hezky klídek a za 14 dni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
30.12.16 14:05

@Pindulina85 bylo to docela rychlý, 4. den zpoždění na testu dvě dálnice a druhý den krvácení… takže tuto dobu už mám za sebou :-D v tom případě bych měla být v 6. týdnu :-)

@myfairlady přesně tak, každému hcg roste úplně jinak :-) hlavně no stressss a odpočívat" a pak bude :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí