Poradna duly
Jana Čurdová
Prvni dvě děti mám po roce a pul od sebe takze to bude mazec
!… Ale mame plánovaný takze se uz nemůžeme dočkat! Devcatka hlavne at jsme všechny zde i s miminkama zdravé!!! ![]()
@Vypett
Ty lyže bych neriskovala ;( co kdybys blbe spadla…;(… Ja osobne uz jenom plavání!!! Ale to vse az po kontrole ted v pondělí
… Tesim se na utz a na srdíčko… V kolikatem tydnu je videt?
Moc na tebe i mimi myslime at je vse u vas ok!!!… To mimoděložní se projevuje hodne křečema a krvácením…;(!?… Tentokrat uz bude vse ok věřím!!! Jinak moc gratulujeme a vítej
… A jak ti je?
@lovenik Moc dekuju, jsi strasne hodna
Moc doufám a preju si, ať to tentokrát vyjde. Mluvíme na něj porad a přemlouváme ho, ať je tam, kde má byt a brzy se ukaze:) Jinak mimodel. je hrozna věc, nikomu to nepreju, a ano, projevuje se krvácením a křečemi, ačkoli ty u me tenkrát nebyly tak hrozne. Ale podle testu mi roste hcg rychle, tak verim, že se mimi trefilo
Tobě moc moc gratuluji ke 3.tehu, je to nádhera. Hlavně preju hladký průběh, ale nemam obavy, bude to v nejlepším poradku ![]()
@myfairlady jestli se něco ukázalo 27. na testu, tak tipuju ovulaci tak na 16. a to je opravdu brzo, aby bylo něco vidět. Neboj, určitě je teď tam, kde má ![]()
Děkuji moc za reakci, taky doufám, že to tak nějak bylo. Tak to si ještě musím počkat týden nebo dva, aby vubec něco bylo vidět
Tak hodně zdaru a ať dítka v bříškach rostou
![]()
Ahoj Holky,
Přidávám se k vám
poslední MS 22.11 a test stejně jako @myfairlady nejdřív slabší, ale po třech dnech už sílí i když není úplně jako ta kontrolní. Dělala jsem si ale i ten clearblue? A ukazuje 3-4 týden takže snad je vše ok, taky jsem po mimodeloznim.
Spát taky moc nemůžu a furt bulim, co mě trápí je strach ze to nezvládnu (nemám žádnou zkušenost s dětmi),máte/měla jste to taky některá?
Ahooj, to je náhoda, jsme na tom dost podobne:) Jenom ja se teda moc nebojím toho, jak to zvládnu. S dětmi sice nemám taky zkušenosti (teda trosku z občasného hlídání kámoškam nebo segre), ale mit vlastni a nonstop je urcite úplne něco jineho:D Ale říkám si, že když ho budu milovat tak zvladneme vsecko. A co nebudu vědět, na to zeptám zkušenějších, nebo si poradíme tady ve skupince navzajem:)) Jsou tu i velmi zkušené zasloužile maminky
třeba @lovenik
Takže se vůbec neboj, nebude to procházka růžovou zahradou, ale myslím, že klady budou prevazovat:) Ted je hlavni, ať jsou mimina tam, kde mají byt, a ať se tam drží jako klíšťata az do konce:)) Kdykoli napiš, když budeš smutna a popovidame:)
Ahoooj
taky se k vám přidávám
minulý měsíc samovolný potrat
krvácení skončilo 28. 11. 2016 a další už se nedostavilo
test pozitivní 24.12.,krásný dárek!! na kontrolu jdu až 3. 1… máte někdo zkušenosti se SP a hnedka následným těhotenstvím? tak nějak nevím ani jak si spočítat v kolikátém týdnu jsem.. zda posledné krvácení považovat za ms nebo neee…
Tak já jdu na kontrolu 7.1. To budu 6+1tt, tak jsem hodně zvědavá, co tam bude vidět
![]()
ahooj:) vitej:)
Holky ted jsem si volala na výsledky hcg a vcera bylo 216. Myslíte, že by to mohlo odpovídat ovulaci i oplodneni před 14 dny…? @Pindulina85 mi urcite poradi:)) ![]()
Ale aspoň je jasne, že na utz nemohlo byt lautr nic videt, i kdyby bylo tehu umisteno spravne. Ale pořád je to 50/50 ![]()
@Barbulinda určitě normálně začátek krvácení považovat za menstruaci. Za jak dlouho po zpoždění se ti to spustilo? Věř, ze teď se udrží ![]()
@myfairlady určitě to bylo brzo. HCG roste každému jinak, to v začátku moc nepoví. Ale u tebe byla určitě ta ovulace okolo 16. Tak hezky klídek a za 14 dni ![]()
@Pindulina85 bylo to docela rychlý, 4. den zpoždění na testu dvě dálnice a druhý den krvácení… takže tuto dobu už mám za sebou
v tom případě bych měla být v 6. týdnu ![]()
@myfairlady přesně tak, každému hcg roste úplně jinak
hlavně no stressss a odpočívat" a pak bude
![]()