TP únor 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4561
10.11.20 20:35

@Oneilka to jsi trefila :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
10.11.20 21:59

@Oneilka
chápu a děkuju alespoň za odpověď. Mějte se fajn a držim všem palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
11.11.20 09:12

Však se můžete holky zeptat na cokoliv i bez soukromé skupiny… určitě se tu vždy najde někdo, kdo vám rád odpoví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
12.11.20 20:50

@Oneilka můžu se zeptat kde se do té soukromé skupiny vstupuje? :D mně přišla pozvanka tak 2 dny zpět, tak jsem tam nahlidla a ted se tam nemůžu dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1499
13.11.20 11:20

@Haleyy Přístup jsem vám zrušila. Nechceme v soukromé skupině čtenáře, ale ty, co komunikují a podělí se o své zkušenosti. Budeme časem určitě sdílet i fotky dětí a o neznámé hosty nikdo nestojí. Děkuji za pochopení.
Tato diskuze je stále k dispozici, pokud vás bude něco trápit, můžete napsat sem a holky vám určitě rády odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
13.11.20 13:49

@Oneilka No popravdě jsem trochu naštvaná, protože jsem tady byla od začátku září a napsala minimalne 10 příspěvků. Což teď beru jako ztrátu času. Nemám cas psat 10 příspěvků denně, když už jedno mimino doma mám.
No o skupinu už stejně nemám zájem, tak se tam mějte fajn a aspoň díky za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.11.20 23:22

Chlapeček 25tt

Ahoj holky,

jé to mě mrzí, že jste se přesunuly do soukromé skupinky.
Jsem tu s vámi od založení diskuze, poctivě čtu vše. Párkrát jsem sem napsala, jen než vždy stihnu zareagovat, už jste u jiného tématu.
Rada těhotenství prožívam s vámi a zjišťuji, ze různé pocity nemám sama. :)

Kdybyste ještě pribirali do skupinky budu rada.
Jinak všem přeju, ať vše dobře dopadne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
14.11.20 11:35

26+1 holčička

@kler98 však tahle skupina nezanikla. Kdokoli sem může napsat, zeptat se na cokoliv a věřím že vždy někdo odpoví ;)
Také přeji aby všem všechno dobře dopadlo ;) a věřím že tomu tak bude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
14.11.20 14:38

@Alllca svým způsobem bohužel zanikla ;) nikoho nebaví diskutovat v prázdné skupině, kde nikdo není a ani nikdo nic nepřidává. To si může každý založit pro konkrétní problém vlastní diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
14.11.20 14:58

Možná proto, že jsou v nové skupině diskutující a ne pouze tichý čtenáři? Už tady bylo napsáno několikrát, že pokud má někdo dotaz tak ho může říct…od toho většina témat na emiminu je…a mimo jiné, pro ty, co tady křičí že jsou tu od začátku atd…tak ty co tu jsou opravdu od začátku ví, že na začátku této diskuze byla založena úplně jiná soukromá skupina, a ti co se do ní nedostali, nebo nechtěli být zůstali ve veřejné skupině…a nebo jsou v obojí…a bylo tady řečeno, že v nové skupině jsou ti, co jsou tady spolu už od začátku, co se spolu bavíme opravdu pravidelně… Pro ostatní zůstala skupina tahle…ale chápu, že když někdo nekomunikuje a nebo napíše pár příspěvků a bral to zde jen jako čtecí kroužek, tak se mu to už nelíbí… Ten kdo bude chtít tady radu, tak se tu zeptá klidně dál, ten kdo rady nepotřebuje a jde mu jen o čtení ať si koupí třeba knížku…
Hezký den děvčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.20 09:35

Kruh+mateřská

Ahoj holky,

chci si vzít do porodnice s sebou preventivně nafukovací kruh. Jakou ale velikost? Cca 50 cm? Mate už některá zkušenost? 😁

A druhý dotaz mám k mateřské. Vím, že do února času dost, ale přeci jen jsme už v posledním trimestru a já jsem ráda připravená. Jak probíhá žádost? Dostaneme u gynekologa nějaký papír, kde bude potvrzený termín porodu a to pak odnesu zaměstnavateli?

Díky za odpovědi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1915
16.11.20 09:48
@Markéta12345 píše:
Ahoj holky,

chci si vzít do porodnice s sebou preventivně nafukovací kruh. Jakou ale velikost? Cca 50 cm? Mate už některá zkušenost? 😁

A druhý dotaz mám k mateřské. Vím, že do února času dost, ale přeci jen jsme už v posledním trimestru a já jsem ráda připravená. Jak probíhá žádost? Dostaneme u gynekologa nějaký papír, kde bude potvrzený termín porodu a to pak odnesu zaměstnavateli?

Díky za odpovědi 🙂

Ahoj, já jsem kruh neměla a ani jsem nepotřebovala :) prý stačí klasický nafukovací pro děti ale prodávají i na lékárnách (třeba pilulka) přímo určené.

A ano, gynekolog ti dá papír, který odneseš zaměstnavateli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
16.11.20 09:59

@Markéta12345 já kruh taky neměla, ale je to vše jak píše Martina, dá se koupit buď speciální v lékárně nebo někde v e-shopu a nebo ten dětský…i s tou mateřskou je to jak psala Marťa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.20 10:02

@marti.sucha
jooo, i já zajdu jen do hračkárny a koupím ten dětský do vody 🙂 včera jsem koukala na netu a je hodně rozměrů, tak mě to zmátlo, ale vcelku je to asi jedno. Vezmu nějaký malý, abych jím nepropadla 😁

A s tou mateřskou jsem ráda, ze nemusím někam na sociálku! Díky 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.20 10:04

@Pavla.kd
Díky! 🌸

Ještě mě tak napadá…ten papír vám gynekolog dá cca kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí